• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

فرق ما با دانش آموزاي ديگه چقدره؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع pooria
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
چجوری روتون میشه این حرفا رُ بزنین؟؟؟؟؟؟؟
اولا باید بگم بچه های اوت منظورم از لحاظ ادب هستش. بعد همی اینکه مگه مشکلش چیه؟ من مشکلش رو نمی تونم ببینم. به من بگید که بدونم لطفا.

اولا باید بگم بچه های اوت منظورم از لحاظ ادب هستش. بعد همی اینکه مگه مشکلش چیه؟ من مشکلش رو نمی تونم ببینم. به من بگید که بدونم لطفا.
دقیقاً مشکل حرفت سر اینه که میگی اونی که اوته میره معمولی اونی که با ادبه مامان باباش براشون مهمه ! میاد سمپاد ....
جامعه آماری داری؟؟؟ بررسی کردی جمعیت بچه های مودب مدارس عادی با مدارس سمپاد رُ ؟؟؟ تعداد کلمات بی ادبانه ی محصلین مدارس سمپاد رُ شمردی؟
جدی چطور فک میکنی بچه هایی که میرن عادی وضعشون بده یا فلان یا بهمان !
ببین آزمون سمپاد یه آزمونه ! که حتی آزمون تیزهوشان هم نیست!
یه آزمونه صرفاً از لحاظ درسی ! چند تا سوال میاد لو بره تو میری سمپاد ...سوالشو شبیه شو دیده باشی میری سمپاد ...و n تا راه دیگه هست که هیچ کدومش!!!!! ربطی به اهمیت خونواده تو تربیت بچه شون نَ_دا_ره !

دقیقاً مشکل حرفت سر اینه که میگی اونی که اوته میره معمولی اونی که با ادبه مامان باباش براشون مهمه ! میاد سمپاد ....
جامعه آماری داری؟؟؟ بررسی کردی جمعیت بچه های مودب مدارس عادی با مدارس سمپاد رُ ؟؟؟ تعداد کلمات بی ادبانه ی محصلین مدارس سمپاد رُ شمردی؟
جدی چطور فک میکنی بچه هایی که میرن عادی وضعشون بده یا فلان یا بهمان !
ببین سمپاد یه آزمونه ! که حتی آزمون تیزهوشان هم نیست!
یه آزمونه صرفاً از لحاظ درسی ! چند تا سوال میاد لو بره تو میری سمپاد ...سوالشو شبیه شو دیده باشی میری سمپاد ...و n تا راه دیگه هست که هیچ کدومش!!!!! ربطی به اهمیت خونواده تو تربیت بچه شون نَ دا ره !
خیلی جالبه من بالاتر هم گفتم فرقی ندارن شما اون رو خوندی؟:| یه طوری حرف می زنید که انگار قاتلم.
بعدشم خودتونم میگید سمپاد آزمونش آزمون تیزهوشان نیستش نیاز به این داره که فرد قبلش تمرین کرده باشه و سوال های مشابه رو دیده باشه. والدینی که بیخیال این چیز ها باشن معمولا بچه هاشون قبول نمی شن(این ممکنه لزوما بد نباشه).

مدرسه ی ما هر سال داره تعداد ورودیارو کم میکنه طوریکه امسال ما از 9تا کلاس دوتا کلاس خالی داریم کل بچه ها هم از 190نفر کمترن معلم ها هم مدیر سعی میکنه بهترینارو پیدا کنه هرسال هم یه نظرسنجی بابت نحوه تدریس و برخورد و فن بیان معلم ها انجام میشه و بعضی معلم ها واقعا خوبن.مدیرمون واقعا یه مدیر نمونست و با اینکه با امسال فرزانگان 2فقط 4سال از تاسیسش گذشته ولی مدیرمون بین مدیرهای تمام مدارس سمپاد استان از همه بهتره و با دوندگی زیاد بهترین ساختمان مدرسه شهرو ما صاحب شدیم و یه بازسازی درست و حسابی هم انجام دادنو ما هفتم کلا وارد یه مدرسه ی جدید شدیم ولی متاسفانه مدیرهای دیگر مدارس زیاد دنبال راحتیه بچه ها نیستن. بیشتر بچه های مدرسمون هم در کنار معدل های 20 و کسب مقام در تمامی زمینه ها به تیپشون هم میرسن بیشترشون فوق مد روز هستن و یه سریاشون دوست پسرم دارن و یه سریاشونم فمنیستن و کلا هرجورش پیدا میشه بچه ها هم از بی پدر بگیر تا کسی که باباش جراح قلبه هست یه سری به واسطه هوش و پشتکار اونجان یه سریا به واسطه پول باباشون و کلاس های متعدد ولی کلا تو شهر ما به مدارس سمپاد خیلی بها می دن که بعضی وقتا هم به همین دلیل یه سری اتفاقای وحشتناک میفته

خیلی جالبه من بالاتر هم گفتم فرقی ندارن شما اون رو خوندی؟:| یه طوری حرف می زنید که انگار قاتلم.
بعدشم خودتونم میگید سمپاد آزمونش آزمون تیزهوشان نیستش نیاز به این داره که فرد قبلش تمرین کرده باشه و سوال های مشابه رو دیده باشه. والدینی که بیخیال این چیز ها باشن معمولا بچه هاشون قبول نمی شن(این ممکنه لزوما بد نباشه).
تو مدرسه ی ما دختری درس میخوند که مادرش کاملاً بی سواد بود و باباش تا پنجم ابتدایی خونده بود!
مامان باباش اصلاً براشون مهم نبود !خودش زحمت کشیده بود ....این اولاً
دوماً این که همه ی حرف من سر همون جمله ایی بود که بچه هایی که میان سمپاد از لحاظ ادبی(!) اوت نیستن !!! یا حتی برعکسش! بچه هایی که میرن عادی اوتن!
کاری به پست قبل و بعدش ندارم ! اون پست تو بود ! که به شدت بی پایه و اساس بود :‌)‌)

تو مدرسه ی ما دختری درس میخوند که مادرش کاملاً بی سواد بود و باباش تا پنجم ابتدایی خونده بود!
مامان باباش اصلاً براشون مهم نبود !خودش زحمت کشیده بود ....این اولاً
دوماً این که همه ی حرف من سر همون جمله ایی بود که بچه هایی که میان سمپاد از لحاظ ادبی(!) اوت نیستن !!! کاری به پست قبل و بعدش ندارم ! اون پست تو بود ! که به شدت بی پایه و اساس بود :‌)‌)
من جزو استاندارد ها هستش که وختی دارم در مورد مساعل اجتماعی حرف میزنم وختی میگم A ها B هستن یعنی A ها به طور میانگین B هستن. بحث ریاضی نیستش که مثال نقض میارید.

من جزو استاندارد ها هستش که وختی دارم در مورد مساعل اجتماعی حرف میزنم وختی میگم A ها B هستن یعنی A ها به طور میانگین B هستن. بحث ریاضی نیستش که مثال نقض میارید.
اصلا به طور میانگین هم نمیتونید بگید اینطوره :|

تو که خودت الان می گفتی بچه های سمپاد خیلی با ادبن که :/
در مورد مدرسه خودم اینطوره.اونم با ادب نیستن :| فوق العاده بد دهن و منحرفن(هستیم :-") ولی نسبتا خیلی بهترن! چیزایی تو مدارس عادی شهرمون هست که مجازاتش اعدامه :| از لواط بگیر تا تجاوز زوری و گروهی :| (کاملا جدی میگم!) حداقل تو مدرسه خودمون از این خبرا نیست.
من صرفا شهر خودمو به عنوان "یه نمونه" گفتم.

در مورد مدرسه خودم اینطوره.اونم با ادب نیستن :| فوق العاده بد دهن و منحرفن(هستیم :-") ولی نسبتا خیلی بهترن! چیزایی تو مدارس عادی شهرمون هست که مجازاتش اعدامه :| از لواط بگیر تا تجاوز زوری و گروهی :| (کاملا جدی میگم!) حداقل تو مدرسه خودمون از این خبرا نیست.
من صرفا شهر خودمو به عنوان "یه نمونه" گفتم.
من نمی گم سمپادی ها با ادبن که. اتفاقن فرقی با عادی ها ندارن. من میگم که افرادی که خیلی خیلی بی ادبن کم پیدا میشه توشون. مثلا توی پارک دیدم بچه ابتدایی کلاس دوم سوم چه حرف های بدی که نمی زنه.

• لایک
امتیازات: Maia
Back
بالا