• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

انتشار شماره ۱۰

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع admin
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : انتشار شماره ۱۰

به نقل از Dr.Eniac :
يه رنگي ، طرحي چيزي بدين بهش بهتر ميشه (البته سليقه ميخواد ها !! ) ;D
موافق نیستم
همینجوری ساده باشه بهتره، اصل تمرکز روی بار معناییه

به نقل از GCD :
موافق نیستم
همینجوری ساده باشه بهتره، اصل تمرکز روی بار معناییه

بار معنايي كه صد درصد

ولي يه طرح گرافيكي چيزي كه بتونه آدمو جذب كنه بهتره :-"

به نقل از Dr.Eniac :
بار معنايي كه صد درصد

ولي يه طرح گرافيكي چيزي كه بتونه آدمو جذب كنه بهتره :-"
نمی دونم چقدر باید تکرار بشه که این نشریه قراره به راحتی توی مدارس قابل چاپ و کپی باشه! رنگ و سلیقه اونوخ به درد چیش میخوره ؟!!

من از فونتش مینالم هنوز، تکراریه این حرف. خیلی فونت ریزه. توی کامپ خوندم و خب سختی ای نکشیدم، باید ببینم توی پرینت شدش هم سخته یا نه؛ نمیشه فونت رو یکم بزرگتر کرد؟
«شیوه‌یِ خطِ نشریه» فکر می کنم یه مقدار وقت گیر باشه. شاید چون دفعه اوله که باهاش برخورد می کنم، یا شاید به خاطر ذات دقیقِ نوشتن‌ش ه! نمیشه یه مقدار آروم آروم طی دو سه شماره ما رو به خوندنش عادت بدین؟ :دی

به نقل از مـ‌‍‌‌همّد بذرکار :
نمی دونم چقدر باید تکرار بشه که این نشریه قراره به راحتی توی مدارس قابل چاپ و کپی باشه!رنگ [nb] معمولا پرينت ها سياه سفيدن در نتيجه رنگ نميخوان ;D[/nb] و سلیقه [nb]سليقه تو هركاري لازمه ، به نظر من ترتيب قرار گرفتن مطالب و چيدمانش خوبه ولي كاراي گرافيكي داشته باشه بهتره ، يادمه مهران يه نشريه رو اورد تو مدرسه كاريكاتور هم داشت و .. :-"[/nb] اونوخ [nb]تو هم به شيوه نوشتاري مارليك رو اوردي ؟ ;D[/nb] به درد چیش میخوره ؟!!

به نقل از Dr.Eniac :
خيلي قشنگ بود مثل روزنامه هاي زمان قاجاريه ميمونه ;D
يه رنگي ، طرحي چيزي بدين بهش بهتر ميشه (البته سليقه ميخواد ها !! ) ;D
من در جوابت نوشته بودم رنگ و سلیقه که ازش حرف میزنی رو نمیخواد. منظور اینکه تنوع رنگی لازم نداره. سلیقه هم مربوط به بخش رنگی کردن و استفاده از رنگ بود.
شیوه مارلیک رو رصد نکردم، چند وقتی هست اینجوری مینویسم، ربطی به این تاپیک نداره ضمنن :دی

به نقل از مـ‌‍‌‌همّد بذرکار :
من در جوابت نوشته بودم رنگ و سلیقه که ازش حرف میزنی رو نمیخواد. منظور اینکه تنوع رنگی لازم نداره. سلیقه هم مربوط به بخش رنگی کردن و استفاده از رنگ بود.
شیوه مارلیک رو رصد نکردم، چند وقتی هست اینجوری مینویسم، ربطی به این تاپیک نداره ضمنن :دی

حالا چرا ميزني ؟؟ ;D پيشنهاد دادم كه طرح گرافيكي اضافي بشه ، نميخواين نشه خب اصلا به من چه ؟ ;D

چشم!
حتمن حد اکثر ِ سعی‌مون رو خواهیم کرد تا طرح‌های ِ گرافیکی ِ مناسبي برای ِ نشریه بیابیم.
اگر هم شما پیش‌نهادي دارید، با کمال ِ میل می‌شنویم.
فقط باید اشاره کنم که طرحي مناسب ِ نشریه است که تک‌رنگ (یا حد ِ اکثر دورنگ) باشه تا بشه به صورت ِ بُرداری در فایل ِ PDF ِ نشریه ذخیره اش کرد. سود ِ این کار این اه که در هنگام ِ خوندن و در پرینت کیفیت پایین نمی‌آد، و حجم ِ نشریه رو هم بیش از حد بالا نمی‌بره.
حجم ِ بالای ِ شماره‌ی ِ اخیر هم به خاطر ِ فونت ِ سنگین‌ش بود؛ اگه از فونتي مثل ِ کودک یا زر یا یاقوت استفاده می‌کردیم حجم ِ فایل ِ PDF ِ نشریه از 200kB تجاوز نمی‌کرد. این در حالي اه که شما می‌تونید هر قدر که می‌خواهید نشریه رو بزرگ کنید، کیفیت پایین نخواهد اومد.

Back
بالا