• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

آموزش استفاده از سیستم امتیازدهی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع alemzadeh
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : آموزش استفاده از سیستم امتیازدهی

به نقل از 4245 :
خوب منم میگم امکان دیده شدن برای همه فعال بشه ! تا ملت بیخودی مثبت یا منفی ندن ! دلیل داشته باشن ! ;)
این میشه تجاوز به حریم خصوصی و فک کنم امکانش نباشه :-"

به نقل از علـي :
به هیچوجه تجاوز به حریم خصوصی نیست! مثل این میمونه که یه پست بدی که من با این پست موافق یا مخالفم
من خودم چندین بار درخواست کردم و قرار بود عملی بشه، همچنان قرار هست

توی پیشنهادهای مسائل فنی علتهایی ذکر کردم
به نقل از GCD :
:-? بهتره امتیازات داده شده به پست ها برای همه نمایش داده بشه
چرا؟
1. امتیازاتی که افراد به پست ها میدن مثل پاسخ بهشون و به منزله تایید یا رد اونا هست و اصلا چیز شخصی نیست
2. سؤاستفاده و امتیازدهی ناصحیح به میزان قابل توجهی کم میشه
3. وقتی یکی از سر لجبازی به کسی - بده، زمانی که بدونه همه میدونن این کار رو نمیکنه و خصومت شخصی رو توی امتیازا پیاده نمیکنه
4. زمانی که یکی از سر دوستی به پست های کس دیگه + بده و اسپم ها رو لایک کنه، در حالتی که میدونه همه بچه ها میدونن کمتر انجام میشه

خلاصه یکی از بهترین کارها برای فرهنگسازی در زمینه امتیازدهی هست

به نقل از علـي :
آقا پسر گل من یه بار اشتباه بهت منفی دادم بعد هم پسش گرفتم یه جوری میگی هی منفی داد هی پس گرفت انگار 100 بار تکرار کردم این کار رو
اگه خیلی ناراحتی می خوای منفی بدم؟
شما که خودت از کار دیگران اشکال میگیری درست استفاده می کنی از این سیستم؟

پسرم یک بار نبود !
اون 2 تا پستی که عکسش رو بالا زدم، اول خود شما منفی دادی !!!
بیا بده ! نکنه فکر کردی من از منفی شما می ترسم ؟!! همین حرفتون نشان دهنده ی بی فرهنگی شما در زمینه ی استفاد از همین امتیاز هاست !!!
نه ! اصلاً من بلد نیستم ! ولی وقتی احساس می کنم یک نفر در کمال بی منطقی و بی استدلالی، به پست من بر اساس درگیری های شخصی منفی می ده، من هم متقابلاً جبران می کنم !!! جلوی همه هم می گم !
شما هم تا خواستی این تاپیک رو ایجاد کنی، نمی دونم چی شد یکدفعه ارشاد شدی و اون منفی ها رو پس گرفتی !!!

توی پست قبلیم هم، هدف شوخی بود ! اما حالا که شما جدیش می کنی، من هم جدی جواب می دم !!!

به نقل از علـي :

من هم قبلاً همچین فکری می کردم، اما حالا نظرم عوض شده !
اگر بذارن همه ببینن اونوقت همچین حالتی پیش نمیاد و هر کس هم به خاطر کمبود های اجتماعیش به دیگران الکی منفی نمی ده !!! [nb]روی صحبتم با هیچ کس نیست ! باز به من نپرین !!![/nb]

پسرم یک بار نبود !
اون 2 تا پستی که عکسش رو بالا زدم، اول خود شما منفی دادی !!!
بیا بده ! نکنه فکر کردی من از منفی شما می ترسم ؟!! همین حرفتون نشان دهنده ی بی فرهنگی شما در زمینه ی استفاد از همین امتیاز هاست !!!
نه ! اصلاً من بلد نیستم ! ولی وقتی احساس می کنم یک نفر در کمال بی منطقی و بی استدلالی، به پست من بر اساس درگیری های شخصی منفی می ده، من هم متقابلاً جبران می کنم !!! جلوی همه هم می گم !
شما هم تا خواستی این تاپیک رو ایجاد کنی، نمی دونم چی شد یکدفعه ارشاد شدی و اون منفی ها رو پس گرفتی !!!

توی پست قبلیم هم، هدف شوخی بود ! اما حالا که شما جدیش می کنی، من هم جدی جواب می دم !!!
اولا کی گفته من اول به اون دو تا پست منفی دادم؟
فک کنم درک این که اشتباه منفی دادم خیلی سخت باشه نه؟

به نقل از علـي :
اولا کی گفته من اول به اون دو تا پست منفی دادم؟
فک کنم درک این که اشتباه منفی دادم خیلی سخت باشه نه؟

نگو که ندادی !!!
چون باور نمی کنم ! من به چشم هام تو این زمینه ها بدجوری اعتماد دادم !!! :)

بله، خیلی هم سخته !
اینکه در دو تاپیک جداگانه به دو پست کاملاً متفاوت از یک کاربر منفی بدید و بعد هر دو رو پس بگیرید، درک بالایی می خواد که من از اون بی بهرم و هیچ توضیحی وجود نداره !!! :)

درضمن اون مثبتی که به پست بالایی من دادید از 100 تا فحش بدتر بود !!!!! :-"

به نقل از Kinder :
نگو که ندادی !!!
چون باور نمی کنم ! من به چشم هام تو این زمینه ها بدجوری اعتماد دادم !!! :)

بله، خیلی هم سخته !
اینکه در دو تاپیک جداگانه به دو پست کاملاً متفاوت از یک کاربر منفی بدید و بعد هر دو رو پس بگیرید، درک بالایی می خواد که من از اون بی بهرم و هیچ توضیحی وجود نداره !!! :)

درضمن اون مثبتی که به پست بالایی من دادید از 100 تا فحش بدتر بود !!!!! :-"
اولا تواناییش رو دارم دلم خواست + بدم چون تصمیم دارم دیگه به کسی منفی ندم
باز هم من می گم اشتباه منفی دادم اگه تو سعی داری بگی که من دروغ می گم دیگه مشکل خودته عزیزم :)

به نقل از Hespride :
و البته به شدت به نظرم امتياز ها نبايد اثري روي درجه كاربري داشته باشن!
در این صورت تو بعضی انجمنا نباید امکان امتیاز دهی داشته باشیم..!

مثلا،بیشتر کاربرای تازه وارد اون اوایل خیلی میرن تو انجمن عکس و خلاقیت و...از این جور انجمنا که برای آدم + میاره!(نمونه ش خود بنده در ابتدای ورود! :-" :-")

خب این انجمنایی که افرادی که توش فعالیت میکنن خیلی نونشون تو روغنه از نظر امتیاز،در حالی که بیشتر پستا اونقدام محتوایی نیس در این صورت نباید امکان امتیاز دهی داشته باشن... :-? :-?

قرار نيست اينجا مصاديق رو ذكر كنيم عزيز من!

لطفا ديگه نيايد مثال بزنيد

بحث به صورت كلي هست

(بله! من به هر كسي كه بهم منفي يا مثبت بده پ خ ميدم، براي اينكه متاسفانه همون نكته رو رعايت نميكنن و نميگن دليل مخالفت رو. و هميشه هم توي پ خ هام ميگم كه امتياز برام مهم نيست، مهم دليل مخالفته)

بله منم موافقم یه سری افراد انگار عقده ی منفی دادن دارن!!!
انگار که لج دارن با آدم!!!
اصن انگار وا3 این میان اینجا که مچ مردمو بگیرنو منفی بدن!!!
من با همچین آدمایی برخورد داشتم و اولش می خواستم بگیرم بزنمشون اما حالا دیگه مهم نیس واسم!!!
اما امید وارم این پست شمارو بخونن ;)
که یکیشونم این جاست و احتمالا خونده چون نظر داده
به هز حال مرسی :)

حالا یک مشکلی هست بازم:

آقا علی شما که میگی منفی دادن بد نیست و ابراز عقیدست میشه بگی چرالان تصمیم گرفتی دیگه منفی ندی؟
به استناد این جملت:
به نقل از علـي :
اولا تواناییش رو دارم دلم خواست + بدم چون تصمیم دارم دیگه به کسی منفی ندم

ببین من خودم عقیده دارم منفی چیز مزخرفیه و با مثبت دادن اعلام رضایت میکنی با مثبت ندادن اعلام نارضایتی
دیگه منفی بی خوده
ولی شما که میگی منفی جایی برای ابراز عقیدست الان از چی میترسی که عقیدتو نمیخوای ابراز کنی؟ ???

Back
بالا