• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :
    ثبت نام عضویت

بحث و مشاوره برای المپیاد فیزیک

Nimbus

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
.
شهر
.
سال فارغ التحصیلی
92
میتونی با الفبا شروع کنی.
اگه ریاضی بلدی (در حد مشتق جزئی) و حوصلشو داری، ادکینز برای ادامه خوبه. ولی واقعا لازم نیست.
زیمانسکی آشغاله.
تهش باید الفبا رو حداقل مسئله هاشو حل کنی.

برای آماری هم اگه خواستی رایف سبز (سال یازدهم).

Smohammadreza

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی یک
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1403
المپیاد فیزیک بتا- برای تو ایران!
چند نفر از بچه های علامه حلی (که دوسال بالایی هامون هستن) یه گروهی راه انداختن به ایم المپیاد فیزیک بتا. توضیحات شو میذارم:
سلام بچه ها
امیدوارم حال همه‌تون خوب باشه
ورودتون به خونواده‌ی بتا رو تبریک میگم
اول کار شاید بپرسید بتا چیه؟حالا چرا بتا؟
میگم براتون...
دهم بودم،فکر کنم سه‌شنبه هم بود؛حوالی ساعت ۶ و اینا بود که کلاس آزمایشگاهمون تموم شد و یکی از بچه ها،راجع به اینکه کلی از مدارس کشور حتی دبیر المپیاد خوب ندارن سر صحبت و باز کرد و بعد از کلی که صحبت کردیم همگی باهم، قرار شد بریم به سمت خونه...
من با یکی از دبیرامون هم مسیر بودم و اکثر اوقات تا مترو باهم میرفتیم و در مورد عدالت آموزشی و شرایط جامعه و ‌...کلی صحبت می کردیم
اولین سوالم اون روز این بود که چرا موسسه ای نمیاد برای بچه های شهرستان کلاس منسجم بذاره؟
چندتا دلیل اوردن که خیلی قابل تامل بودن...
۱.کلاس ها برای بچه های شهرستان گرون تموم میشن...
۲.کسی حاضر نیست مسئولیت قبول کنه در قبال بچه ها؛اکثرا یه دوره ای رو برگزار میکنن و بعدم هروقت نخواستن فعالیت نمیکنن...
۳.خونواده ها و خود بچه ها به‌خاطر طرز تفکرشون سمت المپیاد نمیان...
همه‌ی اینا تو سرم بود،تا اینکه یه ایده به سرم زد
یه جایی و درست کنیم که همه بتونن ازش استفاده کنن
قیمتش مناسب باشه که اذیت نشن...
بار علمیش مناسب باشه...
یه دفعه گفتم مگه نمیشه حتی با مبلغ کم برای بچه ها کلاس گذاشت؟
فکر کردن و گفتن افراد خیلی کمی حاضر میشن بیان همچین کلاسی رو برگزار کنن و همچین کاری رو انجام بدن...
دوران المپیاد من و رفقا تموم شد و گفتم باهاشون صحبت کنم ببینم پایه همچین کاری هستن؟
و در کمال تعجب دیدم که همه هم نظرن و حاضرن همکاری کنن که همچین چیزی وجود داشته باشه برای همه‌ی بچه های ایران...
این همه سرتونو درد آوردم که بگم بتا،یعنی برای تو ایران...
جاییه که توش سعی میکنیم سطح علمی بچه هارو بالا ببریم...
امیدوارم از اتفاقاتی که در آینده به امید خدا میوفته،استفاده کنید...
با مسیر همراه بشید و لذت ببرید

@beta_physics_olympiad
درسته که در حال حاضر کسی از بچه های سایت المپیاد فیزیکی نیست(غیر خودم که نیاز نیست)
ولی اینو گذاشتم شاید بدرد آیندگان خورد :)

Smohammadreza

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی یک
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1403
اینم یه سایت دیگه که بنطرم باید معرفی کنم چون خیلی خوبه(البته تقریبا تازه راه افتاده، به مرور بهتر هم‌خواهد شد!) اینم توضیحاتش.
سلام!
تو این نوشته می‌خوایم «پی‌مثبت» رو بهتون معرفی کنیم.
پی‌مثبت یک دانشسرایِ مجازیه که در زمینه المپیادهای دانش‌آموزی فعالیت خودش رو شروع کرده و هنوز هیچی نشده، کلی سروصدا کرده! در حالِ حاضر، صفحه «المپیاد فیزیک» پی‌مثبت فعال شده و به زودیِ زود امیدواریم بتونیم سایر المپیادها (به خصوص نجوم!) رو هم فعال کنیم.
زمان زیادی تا رونمایی رسمی سایت باقی نمونده و بازخوردهای شما قطعا به ما کمک می‌کنه.
بازخوردهاتون رو به @Pimosbat_admin در تلگرام بفرستید
ممنون از همراهی‌تون!
نشانی سایت: https://pimosbat.ir
(امیدوارم اسپم‌حساب نشه)

بالا