Master King
کاربر فعال

- نام مرکز سمپاد
- مر کز آموزشی فرزانگان
- شهر
- خرم آباد
- مدال المپیاد
- سال اول که بودم براالمپیاد فیزیک می خوندم
سلام به بچه های عزیز من می دونم که قبلا تاپیکی با این مفهوم نوشته شده ولی در حال حاضر من می خوام بدونم چند نفر از بچه ها توی سمپاد به طور واقعی هدف خود را سر المپیاد فیزیک گذاشتند ؟؟؟؟ تا الان چه مطالب یا کتاب هایی رو خوندن ؟؟؟؟ از امکانات دبیر المپیاد و از این جور چیز ها بهره مند اند ؟؟؟؟ یا یا چه تعداد خودشان در حال تلاش هستند و با چر خش روزگار (اومدن یا نیو مدن معلم المپیاد ) وسایر موضوعات کاری ندارند؟؟؟؟؟؟؟؟ لطفا زود جواب بدین تا برنامه دستمون بیاد B-) B-) B-)

:) بچه ها حالا پایه این خودمون حالا از دختر و پسر بیاییم یک گروه تشکیل بدیم وباهم شروع کنیم به خوندن ؟؟؟؟ پایش هم زیاد مهم نیس ولی اگه دوم وسوم باشه بهتره . لطفا رضایت ویا عدم رضایت خودتون رو تا فردا اعلام کنید B-) در ضمن من خودم دوم دبیرستان هستم وقا عدتا رشتم ریاضی . البنه من اونقد نا جور برا المپیاد نمی خونم چون پار سال که اول بودم این کارو انجام دادم وضربش رو هم دیدم . ( توی معدل واینجور چیزا ) من فقط می گم اوقات بی کاری خود را به جای الاف ( اگه املاش درس باشه معنی بی کار میده ) بودن بشینیم برا المپیاد بخونیم . این ط.ری بهتره . من تجربه دارم . از من گوش کنین 

کلا چه برنامه ای دارین ؟؟؟؟ احساس نمی کنین خیلی زود به ما گفتن می تونیم المپیاد شرکت کنیم؟؟؟؟؟؟