rdahl_kn
دایان
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان ۲
- شهر
- شیراز
- دانشگاه
- University of Calgary
پاسخ : تن تن و میلو
وقتی بچه بودم یکی از اهداف بلند مدتم جمع کردن کل ۲۴ تا کتاب تن تن بود!
که الان به لطف و یاری حق موفق شدم. البته به غیر از کتاب اولش (فرار از شوروی) که یه مشکلی داره. دقت کردید؟ 
کلن کتابای تن تن فقط کمیک استریپ نیستن، خیلی حرفای سیاسی عمیق غیر مستقیم گفته میشه! :-” موقع خوندنش همهش فکر می کنم الان این آقوی هرژه داشته چی فکر می کرده.
و من چقدر اولین باری که «گنج راکهام سرخپوش» رو خوندم و اون جایی که پروفسور کلکولس وارد ماجرا میشد، خندیدم... عالی بود!!
کاپیتان هادوک هم از شخصیت هاییه که خیلی خوش ساخته.
اصن ظرافتی که در شخصیتپردازی این بشر به کار رفته خیلی قابل توجهـه!
واقعن فکر می کنم کتابای تن تن از کتابایی هستن که باید موقع بزرگ شدن خونده بشن!
+ بلبل میلان... :-”
وقتی بچه بودم یکی از اهداف بلند مدتم جمع کردن کل ۲۴ تا کتاب تن تن بود!
که الان به لطف و یاری حق موفق شدم. البته به غیر از کتاب اولش (فرار از شوروی) که یه مشکلی داره. دقت کردید؟ 
کلن کتابای تن تن فقط کمیک استریپ نیستن، خیلی حرفای سیاسی عمیق غیر مستقیم گفته میشه! :-” موقع خوندنش همهش فکر می کنم الان این آقوی هرژه داشته چی فکر می کرده.
و من چقدر اولین باری که «گنج راکهام سرخپوش» رو خوندم و اون جایی که پروفسور کلکولس وارد ماجرا میشد، خندیدم... عالی بود!!
کاپیتان هادوک هم از شخصیت هاییه که خیلی خوش ساخته.
اصن ظرافتی که در شخصیتپردازی این بشر به کار رفته خیلی قابل توجهـه!واقعن فکر می کنم کتابای تن تن از کتابایی هستن که باید موقع بزرگ شدن خونده بشن!
+ بلبل میلان... :-”
جلد های دیگه هم داره؟! نمی دونستم!!به نقل از moreda :جالب بود فقط به جز 24 قسمت معروف بقیه جلداش پیدا نمیشن
تازه زمان هم نداره و همه ادوار تو بچگی میخوندن و میخونن