پاسخ : راهنمای خرید: موبایل
به نقل از رضــــــــــــــــــا...N :
آیفون رم ش پایینه .. احتمال میدم اگه زیاد برنامه نصب کنه شروع کنه به هنگ کردن ... اما خب به هر حال هرچی باشه آیفونه دیگه ..

سونی هم که الان اینقد جذاب به نظرم میاد شاید فقط واس خاطر کمیاب شدنشه.. نمیدونم ..حالا تا اعلام نتایج وق دارم ...
64 گیگ بخری مشکلی نیست که :)
+یعنی تا الان هنوز متوجه نشدی مشخصات رو کاغذ آیفون خیلی کمه ولی در عمل خیلی بهتر عمل میکنه؟ :)
اپل انقدر خوب تونسته سیستم عاملشو بهینه کنه که با یک سی پی یو 2هسته ای از 8 هسته ای های اندروید بالا زده.
نگران هنگش نباش
به نقل از Niam :
لطفا در مورد گوشی با سیستم عامل ویندوز فون هم بگید
سیستم عامل یک چیز انتخابیه دیگه.حتی از نظر من که گوشی ها با سیستم عاملای مختلفو نباید مقایسه کرد با هم

سیستم عامل ویندوز فون بری خود من که تا حالا همش با اندروید و آی او اس کار کردم اصلا دلچسب نیست.
سیستم عامل روون و ساده ای داره و امکانات نسبتا خوبی توش داره و همه چیز به سلیقه خودتون بستگی داره.
خیلیا هستن حال نمیکنن با ویندوز فون بعضیاهم هستن خوششون میاد.از لحاظ امکانات و روونی فرقی نداره آنچنان با بقیه سیستم عاملا ولی هنوز هم جای پیشرفت بیشترو داره.
به نقل از incognito :
ی مقایسه ای هم بین G5و ایفون 6 داشته باشین
قبلا هم با ایفون 5 و هم با G4 کار کردم و از هر دوشون راضی بودم اما G4 گاهی اوقات اذیتم میکرد سرعتش تو اجرای ی سری برنامه ها کم بود
ادم ب شدت تنوع طلبیم و زود خسته میشم دیگه!ی چیز ک قشنگ کلی امکانات داشته باشه مخصوصا هنگ نکنه و سرعتش خوب باشه اپدیتشم اسون و سریع باشه
ولی G5 ی ذره ظاهرشم زشته!
البته پیشنهاد دیگه هم هست بگین!
اول از همه بگم که شما گلکسی اس 7 بگیرید پشیمون نمیشید مطمئنا

حالا مقایسه درخواستیتون:
از لحاظ بدنه و قیافه ظاهری که فکر کنم آیفون 6 بهتره چون هم قیافه بهتری داره هم حس یک گوشی فلزی واقعی به آدم منتقل میکنه جی 5 اون حسو منتقل نمیکنه و برآمدگی های کوچیکی داره رو بدنه پشتیش ک من خودم زیاد خوشم نیومد

از لحاظ صفحه نمایش هم که با هم برابرن تقریبا چون هر دوتاشون به بهترین شکل نشون میدن جزئیاتو.
در مورد دوربین هم که دوربین جی 5 مصنوعی تر عکس میگیره و جزئیات ثبت شده عکس اندازه آیفون 6 نییست.
باتری هر دوشون هم یکجوره تقریبا متوسطه عمر باتریاشون.
در کل من آیفون 6 رو ترجیح میدم به جی 5

ولی نظر من اینهه که شما اس 7 بخرید