بستگی به اننظاراتت از گوشی داره، من خودم خیلی دوست دارم به عنوان گوشی دوم BlackBerry Z10 یا Z30 بگیرم، مسنجر ها و اغلب نرم افزار های ضروری رو داره ولی خب بازی و نرم افزار دیگه کم داره.به نقل از vid.hmd :می خوام بین sony xperia sp و htc desire 500 و black berry z10 یکیشو بگیرم
نظرتون چیه؟
کاملا مخالم!!به نقل از ایلیا :گارانتی رو از نظر اینکه رایگان برات درست میکنه قبول ندارم!ولی با پول درست میکنن...
+ممنون![]()

نباشه خیلی بزرگ نباشه که مشکل مثل تبلت برا زنگ زدن نداشتهدباشهچه گوشم
نه!بهترین همینه،فقط اگه پولت خیلی برات ارزش داره دو سه ماه صبر کنی ارزون تر میشه خیلی!به نقل از فاميل دور :من می خوام htc one m8بخرم به نظرتون ایده بهتر از اینم هست؟
پینهادم اچ تی سی وانه،وان ام 7 فکر کنم میگنبه نقل از خوشحال :ی بخرم،قیمتش زیاد مهم نیست امکانانشم زیاد نباشه اشکال نداره هر چی خواستم تو تبلتم ریختم فقط بتونم باهاش زنگ بزنم و خیلی بیکلاسنباشه خیلی بزرگ نباشه که مشکل مثل تبلت برا زنگ زدن نداشتهدباشهچه گوشم
همون که قبل ام 8 بود
خودت چیزی مدنظرت نیست؟
huaweiولی دوسش ندارم

کاملا بی دلیل از هواوی متنفرم :] صورتی :/به نقل از ایلیا :اگه یه گوشی دخترونه خوشگل میخای p6 صورتی یا سفید بگیر،مشخصاتشم مناسبه،نمیگم عالیه ولی خوبه.

پانچ میکنن سیمو کوچیک میشه!البته فک کنم فابریک هم سیم میکرو ایرانسل داشته باشه 

اینجا هیشکی جز ایلیا پاسخگو نیس دوستان؟ :/به نقل از کیـمیـا :دوستان میخوام گوشی تو یه تومن اینا بخرم؛اچ تی سی باشه ترجیحا دوربینش از 8 کمتر و صفحش از 4.3 کمتر نباشه cpu شم 4 هسته ای باشه کمتر از 1.2 ام نباشه،طراحی گوشیم بشدت برام مهمه.بنظرتون وان مینی خوبه عایا؟

(اشاره به یه فرد خاص!) ولی نیستن دیگه،البته محمد معینو گیر بیاری خوبه،استاد ماس ایشون
S2MA
پیشنهاد من گوشی Nexus 5 هست، حدود 1.2 میلیون قیمت داره، Xperia Z1 Compact هم حدود 1.3 قیمت داره اما باز هم بهترین پیشنهاد به نظرم Nexus 5 هست.به نقل از کیـمیـا :دوستان میخوام گوشی تو یه تومن اینا بخرم؛اچ تی سی باشه ترجیحا دوربینش از 8 کمتر و صفحش از 4.3 کمتر نباشه cpu شم 4 هسته ای باشه کمتر از 1.2 ام نباشه،طراحی گوشیم بشدت برام مهمه.بنظرتون وان مینی خوبه عایا؟
منم به خاطر همین افراد جوگیر دیگه زیاد پست نمی ذارم!به نقل از ایلیا :یه زمان بودن،بسیار هم جوگیر(اشاره به یه فرد خاص!) ولی نیستن دیگه،البته محمد معینو گیر بیاری خوبه،استاد ماس ایشون
S2MA