شاكسول
کاربر فوقحرفهای

- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان 1
- شهر
- اصفهان - تبريز
- دانشگاه
- علوم پزشکی شهرکرد
- رشته دانشگاه
- دندانپزشکی
اون زیاد خرابی نداره؟به نقل از علیسینا :گرند چیه؟
بهترین گزینه واست one x هست.
به نظر من Galaxy Nexus هم گزینه مناسبیه. الان قیمتش حدود 1400000 شده.به نقل از na shenas :به نظرتون: بین گوشی هایhtc در حدود قیمت1-1.5 میلیون بهترین و کارآمدترین گوشی چیه؟بین همه گوشی هادر حدود قیمت1-1.5 میلیون بهترین و کارآمدترین گوشی چیه؟
آقا چرا شایعه میکنی؟ من یک ساله One X دارم و مث سگ باش رفتار میکنم اون مث شیر کار میکنه.به نقل از کیارش :به نظر من Galaxy Nexus هم گزینه مناسبیه. الان قیمتش حدود 1400000 شده.
One X هم اگه واست سوختنش مشکلی نیست خوبه!
به شخصه 5 نفر رو می شناسم که One X داشتن و یه مشکلی پیش اومده واسش!
morotola atrixبه نقل از محمّد :گوشی Galaxy S advance گوشی خوبیه؟
گوشی های معادل با اون تو رنج قیمت چی (۸۰۰-۹۰۰) هست؟ یعنی چه انتخاب های بهتری میشه داشت؟
شایعه کجا بود عزیز من!به نقل از علیسینا :آقا چرا شایعه میکنی؟ من یک ساله One X دارم و مث سگ باش رفتار میکنم اون مث شیر کار میکنه.
گلکسی نکسوس هم خوبه ولی گفتhtc
این دیگه بهترینه که میتونی بخریبه نقل از ΟPΣΤΗ :اندروید تو خون من نیست . اپل هم گرونه . گوشی ویندوز تا 1 ملیون چی پیشنهاد میکنید ؟
پیشنهاد من HTC Windows Phone 8S هست .به نقل از ΟPΣΤΗ :اندروید تو خون من نیست . اپل هم گرونه . گوشی ویندوز تا 1 ملیون چی پیشنهاد میکنید ؟
اما HTC معتبر ترهبه نقل از ΟPΣΤΗ :lumia 620 عین همینیه که میگید
Samsung Galaxy Young S6312به نقل از ilimo :سلام بچه ها من میخوام htc explorer بگیرم قیمتش 400 تا 420 هستش به نظر تون تو این رنج قیمت بهتر از این هست
![]()
ببین واسه قیمتای پایین سونی بهترین گزینست .به نقل از NEO :بین قیمت ۶۰۰ تا ۹۰۰ هزار تومن در بین برندهای htc ، Samsung و Sony چی پیشنهاد میکنید ؟