• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

راهنمای خرید: موبایل

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع shayan-emperor
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : راهنمای خرید: موبایل

به نقل از نیرمـا)΄ :
اگه شما بگید از گوشی تون چه توقعی دارید و باهاش چه کارهایی میخواید انجام بدید و چقدر میخواید هزینه کنید بنده و بقیه دوستان

راحت تر میتونن شما رو راهنمایی کنن.
قیمت که تا 1 تومن حالا کمتر بیشتر میشه.از اینترنتش یه شدت استفاده خواهم کرد و نرم افزار ها. بازی زیاد نه و عکس و فیلمش خوب باشه همین دیگه :-/

سمیرا خانم ایسوس نوت پد 6 و هوآوی جی 700 برای این مواردی که میخواین بهتره! :)
ولی اگه زیبایی ملاک نیست p6 نخرین.
هوآوی برند خوبیه ولی پردازندهاش ضعیفه فقط. >)

به نقل از Samira :) :
قیمت که تا 1 تومن حالا کمتر بیشتر میشه.از اینترنتش یه شدت استفاده خواهم کرد و نرم افزار ها. بازی زیاد نه و عکس و فیلمش خوب باشه همین دیگه :-/

ازونجایی که زیاد اهل بازی نیستین و بیشتر نت مد نظرتونه ، براساس سیستم عامل اگه بخوام معرفی کنم :

اندروید :

LG Nexus 5

گوشی خوبیه !سیستم عامل قدرتمند ! اندروید 4.4 صفحه تقریبا 5 اینچی با کیفیت بالا ، وزن مناسب ،

داشتن 3g - 4g - NFC-دوربین با کیفیت خوب8مگ. *هرچند 4G توو ایران بی معنیه :دی

انصافا با اینکه از ال جی خوشم نمیاد ولی این مدل برای استفاده نت و نرم افزار یه غول کامله.

Galaxy Note 3

اینم گوشی فوق العاده ای محسوب میشه ! سخت افزار قوی ، دوربین خیلی خوب ، صفحه نمایش با کیفیت.

HTC Desire 816

با اینکه برند اچ تی سی رو دوس ندارم ولی این مدل خیلی خوبیه ! تقریبا اطلاعاتش با نکسوس 5 یکیه !

یه مدل دو سیمکارته 8 گیگ هم داره که خیلی خوبه.

3g-4g-دوربین 13 مگ . صفحه نمایش 5.5 اینچی.

ویندوز فون :

Nokia Lumia 1320

صفحه 6 اینچی که کار با نت رو خیلی لذت بخش میکنه !

3g- NFC - دوربین قابل قبول. 5 مگ - وای فای قوی .

در کل به نظرم این مدل ها مناسب هستن و میتونید روشون فکر کنید .

به نقل از امیررضا رحمتی :
سمیرا خانم ایسوس نوت پد 6 و هوآوی جی 700 برای این مواردی که میخواین بهتره! :)

امیررضا مطمئنی ایسوس نوت پد داره ؟ بیشتر مدلاش فون پده !

آره.مطمءنم.
ولی گفته بودن تا 1 میلیون عزیز دلم.
اینا که همه بالای 1 تومنن! :)

به نقل از امیررضا رحمتی :
آره.مطمءنم.
ولی گفته بودن تا 1 میلیون عزیز دلم.
اینا که همه بالای 1 تومنن! :)

ولی من پیداش نکردم اون مدلو . یه لینک بده .

خب گفت 1 تومن . کمتر و بیشتر میشه !

پی ۶ بگیر اقا من قبلا دوتا از دوستام داشتن الان شدن ستا همشونم راضین برای کارای روز مره و معمول ولی ازش نباید انتظار اسنپدراگون ۸۰۰ داشت!

چندتا سوال داشتم!

1) نظر کلی دوستان درباره دو گوشیِ lumia 1520 و z1 compact .

2) معایب اصلیِ دو گوشیِ فوق.

3) اینکه با توجه به دو تا سوال بالا ، آیا خرید یکی شون مناسب هست و مثلا معایبش بر مزایاش غلبه نـداره؟!

و اینکه بین خودِ این دو گوشی ، کدوم رو توصیه می کنین بطور کلی؟! (میدونم کلا دو تا چیز متفاوتن باهما! شما یجوری مقایسه کنین حالا!!) :-"

ممنون پیشاپیش .. ;)

.

به نقل از Fitz William . Darcy :
چندتا سوال داشتم!

1) نظر کلی دوستان درباره دو گوشیِ lumia 1520 و z1 compact .

2) معایب اصلیِ دو گوشیِ فوق.

3) اینکه با توجه به دو تا سوال بالا ، آیا خرید یکی شون مناسب هست و مثلا معایبش بر مزایاش غلبه نـداره؟!

و اینکه بین خودِ این دو گوشی ، کدوم رو توصیه می کنین بطور کلی؟! (میدونم کلا دو تا چیز متفاوتن باهما! شما یجوری مقایسه کنین حالا!!) :-"

ممنون پیشاپیش .. ;)

.

Z1 compact واقعا گوشی خوبیه ! البته من قیمتشو نمیدونم ! ولی اینو میدونم که معایب Z1 رو مثه ضعف باتری نداره و شارژ دهی بهتری داره.

دوربینش محشره . دوربین دومش معمولیه . سیستم عامل فوق العاده . در کل یه گوشی قدرتمند و ظریف ه.

در مورد 1520 باید بگم توو مایه های تبلت ه ! در واقع قبلت بهش میگن ! سایزش بزرگه ! 6 اینج ! هرچند سایز به سلیقه مربوطه!

پردازنده ش خیلی خوبه و با زد 1 یکیه.

در کل اطلاعات مشابهی دارن ! اینجا سلیقه مشتری در مورد سیستم عامل و صفحه نمایش مهمه واسه انتخاب !

اگه قیمتشون نزدیک باشه فقط سلیقه معیاره ! اما اگه تفاوت قیمت زیادی داشته باشن اونی ه ارزون تره بهتره :دی

به نقل از نیرمـا)΄ :
Z1 compact واقعا گوشی خوبیه ! البته من قیمتشو نمیدونم ! ولی اینو میدونم که معایب Z1 رو مثه ضعف باتری نداره و شارژ دهی بهتری داره.

دوربینش محشره . دوربین دومش معمولیه . سیستم عامل فوق العاده . در کل یه گوشی قدرتمند و ظریف ه.

در مورد 1520 باید بگم توو مایه های تبلت ه ! در واقع قبلت بهش میگن ! سایزش بزرگه ! 6 اینج ! هرچند سایز به سلیقه مربوطه!

پردازنده ش خیلی خوبه و با زد 1 یکیه.

در کل اطلاعات مشابهی دارن ! اینجا سلیقه مشتری در مورد سیستم عامل و صفحه نمایش مهمه واسه انتخاب !

اگه قیمتشون نزدیک باشه فقط سلیقه معیاره ! اما اگه تفاوت قیمت زیادی داشته باشن اونی ه ارزون تره بهتره :دی

آخه سیستم عامل ، چندان هم سلیقه ای نـیست!! تفاوت عمده شون هم همیناست دگ .. صفحه نمایش، سیستم عامل، وزن (ک برمیگرده به ابعاد و باتری لومیا خب!) و غیره.

..

در هرحال ، ممنون بازم. :)

پ.ن: جدا ازین بحثا! تو اطرافیان سایر دوستان و خودت! اگ کسی داشته این دو گوشی رو ، لطفا یکم اطلاعات بده ..

.

نه قیمتا که خوب بودن ولی نظرتون درباره این یکی چیه؟
Samsung Galaxy Mega 5.8 I9152

Back
بالا