پاسخ : فراماسونری
بذار من اول به اين GCD بفهمونم كه اصلن اين فرقه قضيه أش چيه بعدن به اين جنگ افروزي ها هم ميرسيم
بذار من اول به اين GCD بفهمونم كه اصلن اين فرقه قضيه أش چيه بعدن به اين جنگ افروزي ها هم ميرسيم
این هم صحیح نیست، ببینین مجله ی «معمارسنان» یک مجله ی فراماسونری ترکی هستش، تحت عنوان مقاله ای به اسم "شوالیه های معبد و فراماسونری" این جوری می نویسه که:به نقل از Nirman Irani :ماسون از ریشه معمار میاد و ریشه ش لاتین محسوب میشه پس این دلیل خوبیه که فراماسون از اروپا آغاز به کار کرده و مثل اینکه یک سری بنا و معمار این تشکیلات رو توو اروپای غربی تشکیل دادن.
ميشه بگي معبديان كيا هستند؟معبد منظورش چيه؟به نقل از mysterious queen :این هم صحیح نیست، ببینین مجله ی «معمارسنان» یک مجله ی فراماسونری ترکی هستش، تحت عنوان مقاله ای به اسم "شوالیه های معبد و فراماسونری" این جوری می نویسه که:
تشریفات نظام معبد شبیه تشریفات فراماسونری امروزی است.
Teaman Biyikoglu, "Tampliyeler va Hurmasonalr" (Templars and Freemasons) , Mimar Sinan,1997, No.106, p11
بر مبنای این مطلب، اعضای شوالیه های معبد مانند اعضای فراماسونری یک دیگر را برادر خطاب می کنند. در پایان مقاله می نویسه:
شوالیه های معبد و سازمان فراماسونری به میزان قابل توجهی بر یک دیگر تاثیر گذارده اند. حتی آداب و مراسم دو گروه چنان شبیه یک دیگر است که گویی از شوالیه های معبد نمونه برداری شده است. در این ارتباط، ماسون ها به شدت خود را وابسته به معبدیان می دانند و در نهایت می توان گفت آن چه نسخه ی اولیه ی فراماسونری تلقی می شود میراث شوالیه های معبد است.
همون مقاله صفحه ی 19
+این جا هر کی یه داستان روایت می کنه، لطفا منابعتون رو هم بذارین. مرسی.
برو بابا..تازه میخواد اونو قانع کنه..از اول این تاپیک آدمای زیادی اومدن..با همین فکر هیچ کدوم نتونسته..به نقل از César :بذار من اول به اين GCD بفهمونم كه اصلن اين فرقه قضيه أش چيه بعدن به اين جنگ افروزي ها هم ميرسيم
پیشنهاد میکنم صفحات قبلی رو بخونی حتما..این حرفا هر 3 صفحه داره تکرار میشهبه نقل از César :به هرحال آدمي كه خوابه رو ميشه بيدار كرد،اما آدمي كه خودشو به خواب زده رو نميشه
خب هرچي بيشتر بين آدما تفرقه بيافته اينا كمتر بهشون توجه ميشه و كارشونو راحت تر انجام ميدن،اين كه بديهيه
من میگم قبول داری اینا دارن دنیارو اداره میکنن یه جورایی؟؟به نقل از GCD :موضوع اینجاست که اصلا وجود شخصیتی به نام موسی در تاریخ مبهمه، و دینی هم بخولی نگاه کنی هیچ جای تورات چنین حرفی زده نشده
اما خب حتی اگه این فرض رو بگیریم، ارتباط دیدن موسی به شیطان پرستی چیه؟ به دجال چیه؟
@ معصومه: بابا بنده خدا فریمیسونری کی جنگیده و خون ریخته آخه؟
از هدف "واقعی" به راه انداختن جنگ های صلیبی برای خلاصه تر شدن مطلب می گذرم. پس از فرمان کلیسا لشکر بزرگی از صلیبیان تشکیل شد و که سربازان نظامی و ده ها هزار نفر از مردمان عادی اون رو تشکیل می دادن. صلیبیان پس از جنگ، اورشلیم رو پایتخت خودشون قرار داند و قلمرو پادشاهی از سرزمین های فلسطین تا آنتیاک( در سوریه و ترکیه) گسترش یافت. از این به بعد اونا برای حفظ موقعیت خودشون در منطقه گروه گروه افراد رو از اروپا به فلسطین برای آموزش نظامی منتقل می کردند، یک طبقه از این افراد شوالیه های معبد نام داشتند. دسته ی شوالیه های معبد که نام کاملشون: « هم رزمان مسکین عیسی مسیح و معبد سلیمان» است، در سال 1188 م. یعنی 20 سال بعد از اشغال اورشلیم، توسط صلیبیان تشکیل شد. این دسته در ابتدا 9 عضو داشت اما به تدریج رشد کرد، انتخاب نام معبد سلیمان برای گروه، از روی نام مکانی بود که به عنوان مقر انتخاب کرده بودند. آن ها در کوه معبد و در مکان معبد ویران شده سکنا گزدند؛ همان مکانی که مسجد « قبه الصخره» بنا شد.(همون گنبد زرده که به عنوان مسجد القصی به ما نشون می دن [-() این گروه با این که اسم خودشون رو مسکین گذاشته بودند در اندک زمانی به ثروت هنگفتی رسیدند. با پولی که از زائران اروپایی که به فلسطین می رفتند، می گرفتند.به نقل از César :ميشه بگي معبديان كيا هستند؟معبد منظورش چيه؟
من بر خلاف شما با منبع حرف می زنم.. در مورد ربط دادن به مصر هم هنوز بحث کابالا رو نگفتم...به نقل از César :يني ميگي فراماسون به جنگ هاي صليبي برميگرده؟
من عرجا ديدم يا به مصر ربط دادن يا به قرون وسطي،پس دليلش اينه؟من اين دليل رو قبول ندارم چون اكه اينجوريي باشه ديگه انقد مخفيكاري نياز نيست![]()