• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

برخورد با زورگويي و زورگيري، چجوري؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع farshidGCD
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : برخورد با زورگويي و زورگيري، چجوري؟

زبونو گذاشتن واسه جلوگیری از دعوا ولی اگه دیگه داشت کار به جاهای باریک میرسید از دعوا نباید ترسید باید سعی کنی چریکی سریع ضربه های سنگین وارد و فرار کنی فرار کردن هم خجالت نداره باید بزنی و فرار کنی
البته پنجه بوکسو فراموش نکنید(مامانم تو جیبم دید گفت پسرم هر روز تو جیبت نزار فقط وقتی لازم داری ببر بگیرن خطریه =)) =))من گفتم از همه جا دارم میزنه)

من شنيدم چون زنا بچاره ها بى دفاعن بهشون راحت مجوز مىدن!

آخه الکی که نیس که بشینیم حرف بزنیم ;D اونی که اومده زورگیری کنه اگه حرف حساب سرش میشد که دیگه نمیرفت سراغ زورگیری!
ولی خب اگه از یه نظر دیگه نگا کنیم میشه گفت با حرف زدن میشه مقدار ضرر رو کم کرد.
من که در هر صورت در میرم میرم ;D

راستی یه چیزی من یادم نبود اون موقع بگم، الان میگم:
دوستان فرمودند ضربه بزنیم به جای حساس، میدونید در این صورت خودتون مجرم شناخته میشید و اگه طرف مشکل جدی واسش پیش بیاد، ممکنه حتی تا 60 میلیون دیه حکم کنن واستون؟

آقا حرف زدن نداره باید بزنی تا نزننت(طبق قانون سوم نیوتن).اول باید خوف در طرف ایجاد کنی بعد چند تا محکم بزنی تو شکم و سرش بعد اگه دیدید مقاومت کرد با پنجه بکس بزنید بعد با چاقو توش خش بندازید.یادتون نره تا حسابی تسلیم نشده و انرژیش رو نگرفتید ولش نکنید!اگر دیدید حرفش نمی شید از بزن در رو استفاده کنید.بر دختر و پسر واجبه که دفاع شخصی رو یاد بگیرید. :)

‏!

.

من چند وقت پیش یکی از همکلاسی هام داش زورشو به روخم میکشید و اذیت میکرد...منم از طریق کلام خوردش کردم جلو همه...
بعد داشتم از خیابون رد میشدم از پشت منو هل داد جلو ماشی..به خیر گذشت ولی از طریق قانونی افتادم دنبال کارش..همین روزا حکمشو صادر کنن.

ب نظر من اصلا نباید زیر بار حرف زور رفت

حالا هرکی‌ می‌خواد باشه

بابا

مامان

دبیر

رئیس جمهور

...

مگر اینکه زورش زیاد باشه!!!

به نقل از mohammadpasan1373 :
ب نظر من اصلا نباید زیر بار حرف زور رفت

حالا هرکی‌ می‌خواد باشه
بابا
مامان
دبیر
رئیس جمهور
...
مگر اینکه زورش زیاد باشه!!!
;D خو اصولا کسی زور میگه که زورش زیاده! وگرنه کسی که قدرتی نداره که زور نمیگه!

به نقل از Death Angel :
داداش خدايي نكرده ٣نفر بريزن سرت با موتور و جاقو اين كار رو بكني جنازت هم نميرسه خونه! منم كه ميبيني زندم خدا بهم رحم كرد...
آخه اینجور دعواها روش داره.من اگه یه تکه چوب 1متری دستم باشه 10 نفر مسلح به چاقو حریفم.اونایی که رو موتور بودند با یه ضربه مشت تو شکمشون از رو موتور مینداختیشون وبعد با چوب به ساق دستشون میزدی تا نتونن چاقو دست بگیرن و بعد با چند حرکت رزمی همشون رو لت و پار میکردی.
به همه توصیه می کنم یه دوره کلاس دفاع شخصی برن.

Back
بالا