- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- اردبیل
- سال فارغ التحصیلی
- 1401
تو تاپیک مشاورهی روانشناسی ارسالهای قدیمی پایین تر از ارسالهای جدید میاد و کلا قاطی شده و فقط این تاپیک اینجوریه. چه کنم؟ یا خودش حل میشه؟
گه گاهی بعضی از تاپیکا اینطوری میشن و بعدا خودشون درست میشنتو تاپیک مشاورهی روانشناسی ارسالهای قدیمی پایین تر از ارسالهای جدید میاد و کلا قاطی شده و فقط این تاپیک اینجوریه. چه کنم؟ یا خودش حل میشه؟
دلیل این اتفاق عجیب کشف نکردم هنوزتو تاپیک مشاورهی روانشناسی ارسالهای قدیمی پایین تر از ارسالهای جدید میاد و کلا قاطی شده و فقط این تاپیک اینجوریه. چه کنم؟ یا خودش حل میشه؟

بعضی وقتا هم از رسیدن پیامه ناامید میشی دوباره تکست رو مینویسی بعد که میفرستی پیام قبلیه هم باهاش ارسال میشه 
چون گاهی سرور شلوغ میشه و ارسال کند میشه.آقا یه نکتهای . چرا چت باکس مثل داستان موبایل دکمهایهای پونزده سال پیش شده که باید تک مینداختی تا راه اس ام اسی که فرستادی رو باز کنه
پیام میدی نمیره ، بعد یه ایموجیای چیزی میفرستی اون اولیه سند شهبعضی وقتا هم از رسیدن پیامه ناامید میشی دوباره تکست رو مینویسی بعد که میفرستی پیام قبلیه هم باهاش ارسال میشه
![]()
حله برادر دمتم گرم .چون گاهی سرور شلوغ میشه و ارسال کند میشه.
اون تاثیر پیام دوم رو شک دارم واقعی باشه. یعنی به نظر میاد تاثیر داره ولی نداره. شانسیه.
درست شد. روی پست کلیک کن.این نوتیفها که تغییر کردن حالا متنشون رو مشکلی ندارم من =) مشکلم اینه که وقتی نوتیف میاد، میزنی رو اون کلمهه و لینک پستت هست، ولی از بخش امتیازات اگه بخوای اینکار رو بکنی لینک پستت نیست، لینک تاپیکه. :-" میشه اونجا هم لینک پستمون باشه؟
(در واقع نوتیف رو خاموش کردم و از امتیازات چک میکنم، اینجوری که کردین اذیت میشم)
اگر آیکون بهتری میتونید پیدا کنید بدید جایگزین کنم.دابل لایک رنگش با دیسلایک قاطی میشه -.-

بهترين ايكونو خودم بهت ميگم كه اصلا جمع كنى اينارو و برگرديم به همون لايك و ديسلايك قديمى.اگر آیکون بهتری میتونید پیدا کنید بدید جایگزین کنم.
دیگه چیزهای قدیمی کم کم باید کنار گذاشته بشن.چرا تعدادی از ایموجیای یاهو مسنجر و حذف کردین؟ من دوسشون داشتم

اگه دو ديسلايك اضافه كرده بودى مطمئنا براى اين پستت خوب بود.دیگه چیزهای قدیمی کم کم باید کنار گذاشته بشن.
جلوگیری نمیشه مگر خودش لو بده یه جورایی. کسس بفهمه و یه جایی اعتراف کنه و ...موقع عضویت حتی اسم هم نیاز نبود وارد کنیم(:
اونوقت چجوری از ورود غیر سمپادی یا وارد کردن اطلاعات فیک جلوگیری میشه؟
حقیقتا سواله ...
معمولا بچه ها پیگیر میشن ته و توی افراد جدید رو درمیارن.موقع عضویت حتی اسم هم نیاز نبود وارد کنیم(:
اونوقت چجوری از ورود غیر سمپادی یا وارد کردن اطلاعات فیک جلوگیری میشه؟
حقیقتا سواله ...

جلوگیری نمیشه مگر خودش لو بده یه جورایی. کسس بفهمه و یه جایی اعتراف کنه و ...
غیرسمپادی خیلی کمه اینجا. تو ۳۰۰ نفر شاید یکی دو نفر باشه.
اوکی پس آنچنان هم به صحت کابرا نمیشه اطمینان کردمعمولا بچه ها پیگیر میشن ته و توی افراد جدید رو درمیارن.
به هر حال از طریق هم دوره ای و همشهری ها مشخص میشه

یکی بیاد ته و توی ما رو دربیار ههههههههههمعمولا بچه ها پیگیر میشن ته و توی افراد جدید رو درمیارن.
به هر حال از طریق هم دوره ای و همشهری ها مشخص میشه

هرگونه تغییر پیشنهادی در اسمایلی ها رو به @zahra_a بگید.ولی اون قلب آبی قشنگ رو چرا حذف کردین؟ :(