- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان امین
- شهر
- اصفهان
- سال فارغ التحصیلی
- 1400
- دانشگاه
- جایی همین حوالی
- رشته دانشگاه
- آموزش ریاضی
من یه سری از پ خ هامو پاک کردم الان لازمشون دارم امکان برگردوندن هست؟
پ خ نه ح بخودت مگه اکسس نداری برگردونی؟

اونها قبل از کامل لود شدن سایت میاد؟چند روزه هی 2 تا نوتیفیکیشن میاد ولی چیزی نیست.
چیکار کنم؟
آرهاونها قبل از کامل لود شدن سایت میاد؟
بزن رو آیکون "خوانده شده"چند روزه هی 2 تا نوتیفیکیشن میاد ولی چیزی نیست.
چیکار کنم؟

نمیدونم ولی میتونید درخواست کنید از کاربرا تو پست اول تاپیک که اونها پست نگذارن(خیلی از تاپیکا اینجوری ان)میشه تاپیک ایجاد کنم و فقط خودم دسترسی پست گذاشتن رو داشته باشم؟
سلام نهسلام، آیا میشه یه تاپیکو ایگنور کرد یا خیر؟ چطور؟
برای اینکه واکنش ها به پست ها معنادارتر بشن. لایک و خوشحال و ناراحت یک امتیاز مثبت دارند و دیسلایک یک امتیاز منفی.این دوتا علامت جدید کنار لایک و دیسلایک دیگه چیه؟
ببخشید چرا برای من علامتی کنار لایک نیومده؟برای اینکه واکنش ها به پست ها معنادارتر بشن. لایک و خوشحال و ناراحت یک امتیاز مثبت دارند و دیسلایک یک امتیاز منفی.
خوشحال یعنی خوشحال شدید از پست
ناراحت یعنی ناراحت شدید (به نوعی همدردی و همراهی) و نه به معنای اینکه بدتون اومده باشه.
دیسلایک هم یعنی بدتون اومده.

اگه تو گوشی هستی یه چند لحظه رو علامت لایک نگه دار و اگه با ویندوزی نشانگر رو ببر رو لایک:)ببخشید چرا برای من علامتی کنار لایک نیومده؟
(معذرت میخوام فعلا زیاد آشنایی با سایت ندارم)
خب همون یه دونه نشون میده. شلوغ کاری بشه لوس میشه.نمیشه برای همدردی و اینا یه بغل بزارید؟![]()
نه. تاپیک از اولش شروع میشه دیگه. منطقا وقتی باز میکنی باید صفحه اول باشه. بره آخر چیکار؟!میشه تاپیکی که خونده شدهست رو وقتی باز میکنیم بیاد رو پست آخرش؟ مثل چیزی که برا پ.خی خونده شده هست .-.
اگر مدیرای داخلی صلاح بدونن آره.نمی دونم باید اینجا مطرح شه یا نه.
میشه صندلی داغ رو راه بیندازین دوباره؟