یک مشکل عجیب چندروز پیش برای سایت اتفاق افتاد که در نتیجه اون امتیازات همه پست ها شد 0 (ر.ک #4885 و #4886)به نقل از shnava :الان تعداد لایک ها نمایش داده میشه منتهی درست نه مثلا توی پروفایل خودم یکی از پستام تعداد امتیازش ۸ تا هست ولی وقتی خود پست رو می بینی فقط ۲ تا زده!
به نقل از سمندون :D :ببخشيد اين كه بچه ها تو انجمنايي مثه حرف بزن و اعتقادي خرف مي زنن رو آينده ي شغليشون تاثيري نداره؟
سوالم مسخره است
ولي فك كردم چون اين جا ما حتي اسم مدرسه هامونم مي نويسيم و بچه ها زيادي راحتن اين جا امنيت نداشته باشه...
به نقل از Dark Road :۰. دلایل بن شدن چی میتونه باشه؟ چرا بعضی کاربرای قدیمی بن شدن؟
۱. مدیرای حرف بزن مجبورن تمام پستا رو بخونن ببینن مشکلی نداشته باشه؟
۲. وقتی درخواست حذف پست میدم، فقط مدیر مربوطه میبینه یا بقیه مدیرا هم میبینن؟
۳. اگه باز هم تذکر بگیرم بن میشم؟
[url]متن مورد نظر[/url]
[url=www.zzzzzzz.com]متن مورد نظر[/url]
ذر تلاش برای حل مشکل احمقانه امتیازات هستم. حدود 2.6 میلیون امتیاز بازشماری میخواد ! اگر سردرمیاری چرا پروسسش متوقف میشه یک پیغام بده بهم تلگرام.به نقل از مازیمون :محمد، بیا یه قولی بده, انقد به دیتا بیس سایت تجاوز نکن![]()
یک بار CTRL + F5 بزن حل میشه.به نقل از DARK SHADOW :سلام!
عاقا ببخشید من یه چیزی حس میکنم!
وقتی رو یه چیز کلیک میکنم تا باز بشه مثلا تعداد امتیاز دهندگان،یا واسه نوضتن بانگ جدید و انتخاب رنگ یا اینجور چیزا،یه طوری شده
یعنی کاملا نوع نوشتنش(فونت)عوض شده
آها لایک و دیس لایکو نشون نمیده.فقط اسامی رو می نویسه
امید وارم منظورمو گرفته باشین
عجیبه. تاحالا اینجوریشو ندیده بودم. به هرحال فکر کنم الان درست شده باشه. هر چند یک بار بازشماری میشن کل پیغاما.به نقل از سجادِ رای دهنده :الان من 3 ،4 باره با این صحنه مواجه میشم
بعد باز میکنم هیچی نیست
(گرفتید مارو؟!)
یه مشکل عجیبیه که هنوز راه حلش پیدا نشده !به نقل از ♥hastikhanoom♥ :هنوزم سیستم لایک دهی خرابه؟
چرا لایکا کم میشن؟![]()