• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

مشاوره برای خرید انواع کامپیوتر و لپ تاپ

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع khashayar fn
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
اینم یادم رفت بگم
مثلا سالیدورکس رو من میدونم ورژن مک داره
ولی همه ی نرم افزارا اینطوری نیستن
مثلا مادل سیم که بچه های سخت افزاری کار می کنن نداره معادل مک
مجبورن ویرچوال بریزن که خب واقعا جالب نیست.حتی واسه لپ تاپی که پردازندش قویه.
اینم یه تحقیق کنین اگر می خواین مک بخرین چقد از نرم افزارهای رشتتون نسخه ی مک او اس دارن.

پاسخ : مشاوره برای خرید انواع کامپیوتر و لپ تاپ

بالاي 300 - 400 تومن نگيا ;D
ماشالله
بودجه ای که این بنده خدا گفته بوده واسه لپ تاپ ۱۵-۱۶ سال پیش یک هزارم بودجه ای بود الان گفتن

• خنده
امتیازات: -ژ-
من یذره زیادی بی‌اطلاعم در این مورد مجبورم بپرسم :)) مک واقعاً گولم می‌زنه اما ایرانی بودن اذیتم نخواهد کرد در استفاده ازش؟ اینکه نتونم هر گیمی رو روش نصب کنم هم ناراحتم می‌کنه خیلی :))
من برای این یه دلیل قانع‌کننده دارم. الان شما توی بازار می‌تونی استیم‌دک بخری و روش تقریبا ۹۰ درصد بازی‌های استیم رو بازی کنی. نکته اینجاست که استیم‌دک سیستم‌عاملش ویندوز نیست و یه توزیع لینوکسه. اینا تا جون داشتن اومدن شبیه‌سازهای مختلف رو بهینه کردن، تا یه حدی که مثلا بازی‌‌هایی که نیتیو بودن برای ویندوز پرفورمنسشون روی استیم‌دک بهتر می‌شد. همین قضیه باعث می‌شه شما دقیقا مشابه همچین چیزیو روی مک هم تجربه کنی. حداقل برای بازی‌های معروفی که انحصاری نباشن.

نه متاسفانه اینطور نبود. برای بازی به مشکل خواهی خورد.

آخرین ویرایش:
  • گریه
امتیازات: whale
من برای این یه دلیل قانع‌کننده دارم. الان شما توی بازار می‌تونی استیم‌دک بخری و روش تقریبا ۹۰ درصد بازی‌های استیم رو بازی کنی. نکته اینجاست که استیم‌دک سیستم‌عاملش ویندوز نیست و یه توزیع لینوکسه. اینا تا جون داشتن اومدن شبیه‌سازهای مختلف رو بهینه کردن، تا یه حدی که مثلا بازی‌‌هایی که نیتیو بودن برای ویندوز پرفورمنسشون روی استیم‌دک بهتر می‌شد. همین قضیه باعث می‌شه شما دقیقا مشابه همچین چیزیو روی مک هم تجربه کنی. حداقل برای بازی‌های معروفی که انحصاری نباشن.
مشابه استیم دک رو مک چیو داریم؟

مشابه استیم دک رو مک چیو داریم؟
استیم‌دک از Proton برای شبیه‌سازی بازی‌هاش استفاده می‌کنه. که الان سرچ کردم و دیدم پشتیبانی ازم مک رو برداشتن متاسفانه. اگر اینطور باشه نه مک اصلا بدرد بازی کردن نمیخوره. ولی خب بازم برام عجیبه که هیچ شبیه‌ساز درست حسابی‌ای برای بازی‌های ویندوزی نیست هنوز. بیشترشم بخاطر اینه که پردازنده آرمه و نه ایکس۸۶ معمول.

آخرین ویرایش:
  • دابل‌لایک
امتیازات: -ژ-
استیم‌دک از Proton برای شبیه‌سازی بازی‌هاش استفاده می‌کنه. که الان سرچ کردم و دیدم پشتیبانی ازم مک رو برداشتن متاسفانه. اگر اینطور باشه نه مک اصلا بدرد بازی کردن نمیخوره. ولی خب بازم برام عجیبه که هیچ شبیه‌ساز درست حسابی‌ای برای بازی‌های ویندوزی نیست هنوز. بیشترشم بخاطر اینه که پردازنده آرمه و نه ایکس۸۶ معمول.
ببین نمیشه گفت تمام بازی ها رو نداره
رزیدنت اویل داره، تمدن داره اساسین کرید داره خیلی چیزا داره

ببین نمیشه گفت تمام بازی ها رو نداره
رزیدنت اویل داره، تمدن داره اساسین کرید داره خیلی چیزا داره
خب اونا نسخه نیتیو دارن. اصولا کار سختی نیست بالا آوردن بازی‌ها روشون شما یه لینوکس نصب میکنی از شبیه‌سازهای لینوکس روش استفاده میکنی ولی مسئله اینه که آیا کاربر حوصله این همه زحمت رو داره یا نه.

خب اونا نسخه نیتیو دارن. اصولا کار سختی نیست بالا آوردن بازی‌ها روشون شما یه لینوکس نصب میکنی از شبیه‌سازهای لینوکس روش استفاده میکنی ولی مسئله اینه که آیا کاربر حوصله این همه زحمت رو داره یا نه.
به نظر من کاملا جدی میارزه
مک واقعا لذت داره

به زحمتش میارزه
ولی تمام بازی هایی که نیاز به anticheat در سطح kernel دارن غیر قابل نصب هستن. اینم در نظر داشته باش.
ولی برای بازی های آفلاین عالیه

با تمام این تفاسیر من حتی اگه برای نرم‌افزارهای ویندوزی تخصصی هم به مشکل می‌خوردم باز می‌رفتم سمت مک چون شما نهایتش اینه که با یه هزینه حداقلی می‌تونی پردازش‌هایی که واقعا نیاز به ویندوز دارن رو سمت سرورهای مجازی ببری از اونور یه لپتاپ جمع‌وجور خوب هم داری. بعدشم باید ببینی چقدر به اون نرم‌افزارها احتیاج پیدا می‌کنی. خیلی از این نرم‌افزارها کاری رو می‌کنن که چندخط کد پایتون هم می‌تونه واست انجام بده، اون نرم‌افزار داره کارت رو ساده‌تر میکنه فقط.

Back
بالا