• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

مشاوره برای خرید انواع کامپیوتر و لپ تاپ

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع khashayar fn
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
مشکل چیپست سی‌پی‌یو دارن و میسوزن. به ریسکش نمیارزه مخصوصا توی ایران
I9 و i7 نسل ۱۳ با پسوند hx آره ولی نسل ۱۴ و کلا اونایی که پسوند h دارن مورد خاصی راجع بهشون گزارش نشده

مشکل چیپست سی‌پی‌یو دارن و میسوزن. به ریسکش نمیارزه مخصوصا توی ایران
من از بهمن دی ماه پارسال رفیقم، و از اردیبهشت خودم
i7 i3620h داریم
یکی از دوستامم از همون اوایل عرضه‌ش به بازار خرید
و هیچکدوممون هیچ موردی تا الان ندیدیم توی فروم ها و... هم چیزی پیدا نکردیم
استفاده هامونم استفاده های کم فشار نیست مدلای ai ران میکنیم و....

i7 i3620h داریم
این چیزی که میگن بيشتر مربوط به 13900hx میشد
و پردازنده های دسکتاپی نسل ۱۳

i7 i3620h داریم
اره این سی‌پی‌یو مشکلی نداره ولی 13700h میگفتن مشکل داره.
I9 و i7 نسل ۱۳ با پسوند hx آره ولی نسل ۱۴ و کلا اونایی که پسوند h دارن مورد خاصی راجع بهشون گزارش نشده
فک ‌کنم ۱۴ لپتاپی که نداریم یا من ندیدم ولی توی فروما دیده بودم که 13700h هم مشکل داشته

کلا نسل ۱۳،۱۴ اینتل دسکتاپی مشکل دما داره و آی۷ و آی۹ به هیچ عنوان با کولر‌های معمولی خنک نمیشه بطوریکه قیمت کولر این سی‌پی‌یو ها یکم کمتر از خود سی پی یو بود در حالیکه قویترین سی پی یوی رایزن با کولرهای معمولی خنک کار‌میکنه

والا الان با این قیمت رم و اس‌اس‌دی حتی کیس هم نمیصرفه! رم ۳۲ دی‌دی‌آر۵+اس‌اس‌دی ۲ترا پول یه لپتاپ خوبه. تا ۲-۳ سال دیگه هم قیمت رم و اس‌اس‌دی پایین نمیاد.

الان دیگه هرکی هرچی میتونه باید بخره و صبر نکنه. بجز لپتاپهایی که سی‌پی‌یوی اینتل با پسوند hx یا حتی h نسل ۱۳ و ۱۴ آی۷ دارن، هرچی پسند کردین بخرین و صبر نکنین
آقا این پسوند ها که گفتی چه مشکلی دارن؟

الان نظرتون‌درمورد hp envy x360 core ultra 7155u چیه
فکر کنم ۳۲ گیگ و ۱ ترا هم داشته باشه که اگه بگیرم همین ۳۲ گیگ ۱ ترا رو میگیرم

آقا این پسوند ها که گفتی چه مشکلی دارن؟
سی پی یو های رده بالای i7 و i9 میسوختن برای همین خیلی زود سوکت عوض شد و core ultra به بازار اومد در حالیکه اینتل گفته بود میخواد یک سوکت چندین سال پشتیبانی بشه (قبلا هر دو سال یکبار سوکت عوض میکرد).

لینکشو بفرست

سی پی یو های رده بالای i7 و i9 میسوختن برای همین خیلی زود سوکت عوض شد و core ultra به بازار اومد در حالیکه اینتل گفته بود میخواد یک سوکت چندین سال پشتیبانی بشه (قبلا هر دو سال یکبار سوکت عوض میکرد).

لینکشو بفرست
https://www.digikala.com/product/dk...uch-backlit-w-کاستوم-شده/?variant_id=73718081

نظرت درمورد اینم بگو‌مهندس

ببین الان من نمیدونم قیمتا چقدر بالا رفته. الان امارات داره ایرانیارو اخراج میکنه و خیلی از این بیزینس‌های کامپیوتری و واردات از امارات بود. بعضی چیزا قیمتاشون فضایی بالا رفته که بنظرم دلیلش اینه. نمیدونم بهت بگم صبر کن درست میشه یا بخر که دلار و اینا گرون‌تر‌ میشه! اینجا باید استخاره کنی.

یه بار دیگه بگو چه کارایی میخوای با لپ تاپ انجام بدی! مثلا این تاچ داره و اسکرین براق، برای لپتاپ اصلا اسکرین براق توصیه نمیشه. تاچ‌ها معمولا براق هستن

ببین الان من نمیدونم قیمتا چقدر بالا رفته. الان امارات داره ایرانیارو اخراج میکنه و خیلی از این بیزینس‌های کامپیوتری و واردات از امارات بود. بعضی چیزا قیمتاشون فضایی بالا رفته که بنظرم دلیلش اینه. نمیدونم بهت بگم صبر کن درست میشه یا بخر که دلار و اینا گرون‌تر‌ میشه! اینجا باید استخاره کنی.

یه بار دیگه بگو چه کارایی میخوای با لپ تاپ انجام بدی! مثلا این تاچ داره و اسکرین براق، برای لپتاپ اصلا اسکرین براق توصیه نمیشه. تاچ‌ها معمولا براق هستن
خوندن پی دی اف و کارای دانشجویی با ظاهری نسبتا مدرن و قاعدتا گاهی هم نوشتن پی دی اف
امروز یه تاج دیدم دست دوستم و به نظرم کیفیت تاچش درحد راضی کننده ای بود برام ‌و حس خوب میداد لپ تاپه

براق بودن برای بازتاب نور اذیت میکنه؟ مشکلش چیه

آره، برای فیلم دیدن و اینا هم خوب نیست

برای نوشتن میتونی از قلم نوری هم استفاده کنی، ۱۰ تومن قیمتشه فکر کنم. یه لپتات خوب + قلم‌نوری

یچیزی که من میدونم اینه که صفحه های مات دقت رنگشون کمتره و سیاه های عمیقی ندارن
من با صفحه براق کاملا اوکیم بخاطر اینکه رنگش بینظیره. بازم ربط به نوعش داره. oled و ips فرق میکنن توی روشنایی و تاخیر و مراقبت هایی که اولد نیاز داره

در صورت استفاده طولانی‌مدت چشم رو اذیت میکنه.
انعکاس همه‌چیز روی صفحه میفته و خوانایی رو کم میکنه مخصوصا اگه پشت سرمون نور باشه.

به جای این پردازنده، 155h بگیری خیلی بهتره
یا اینکه بری سراغ مدل جدیدترش که میشه omnibook x flip
البته بودجه ای که داری رو نمیدونم چقدره

https://toprayan.com/category/laptop-and-ultrabook?nfilters=1046&SortMode=CostAsc

اینجا چندتا لپتاپ با گرافیک ۸ گیگ ۵۰۵۰ هست ولی سی پی یو هاش یکم مورد داره! نت هم نیست سرچ کنیم ببینیم این ایراد برطرف شده یا نه. بنظرم برای گیم ارزش زیادی داره این گرافیک اگه یکی مد نظرش گیمه

Back
بالا