peihaghi
کاربر فوقحرفهای

- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی 1
- شهر
- تهران
- دانشگاه
- امیر کبیر
- رشته دانشگاه
- مکانیک (ساخت تولید)
پاسخ : آخه ميدوني؟ كلاس داره... ١٨+...
مام یه چی بگیم
الان دو دلیل داره این کاراشون
1- چشم و همچشمی . این کاری به جنس مخالف نداره و فقط دخترای خاله زنک که میخوان مثلاً رو مد باشن و خفن و اینا بعد مثلاً میرن مدرسه اقدس میگه : اوا سمیه چقد خوشگل شدی !
بعد با همین جمله طرف خوشحال میشه ذوق میکنه هی تیپ ضایع میزنه که معمولاً تو ذوق میزنن .
اگه یکی همون اول بزنه تو سرش دیگه به این کارا ادامه نمیده
2- جلب توجه . گرچه بالایی هم زیرشاخه اینه ولی این عمومی تره
طرف میخواد پسرا دور و برش جمع شن ( البته اینو هیچکس تو آهنگاش میگه یاس هم بعضی آهنگاش بی شباهت نیست ) خیلی باحال باشه و خفن بازار و باز بره پز بده به باقی دخترا .
بعد راجع به پسرا چشم و همچشمی نیست . خود دوستم یه مدتی دنبال gf میگشت کلی پیگیری کرد . خوب چه دلیلی داره پسربچه 13 ساله دوست بخواد ( نمیخوام کلمش رو بگم ) ؟
برمیگرده به مد . و خالی کردن عقده .
این خوب تکراریه ولی باید بگم . آدم واسه هر چی نداره تلاش میکنه و حسرتش رو میخوره .
انقلاب واسه همین به وجود اومد و مخالفان عامه اون هم واسه آزادی اینکارو میکنن .
درضمن یه وقدار زیادی به خانواده بستگی داره اگه خانواده از همه چی منعش کنه خر سر یواشکی یا هرجوری شده منحرف میشه .
اگه خانواده ولش کنه همینجور میشه .
ولی اگه خانواده متعادل رفتار کنه اونوقت سالم تحویل جامعه داده میشه
یا اینکه طوری رفتار کنه که بچه خوشش بیاد
مثلاً خانواده ی من سخت میگیرن
ولی میدونم که واسه خودمه و این روشو دوست دارم
چقد حرف زدم!:
مام یه چی بگیم
الان دو دلیل داره این کاراشون
1- چشم و همچشمی . این کاری به جنس مخالف نداره و فقط دخترای خاله زنک که میخوان مثلاً رو مد باشن و خفن و اینا بعد مثلاً میرن مدرسه اقدس میگه : اوا سمیه چقد خوشگل شدی !
بعد با همین جمله طرف خوشحال میشه ذوق میکنه هی تیپ ضایع میزنه که معمولاً تو ذوق میزنن .
اگه یکی همون اول بزنه تو سرش دیگه به این کارا ادامه نمیده
2- جلب توجه . گرچه بالایی هم زیرشاخه اینه ولی این عمومی تره
طرف میخواد پسرا دور و برش جمع شن ( البته اینو هیچکس تو آهنگاش میگه یاس هم بعضی آهنگاش بی شباهت نیست ) خیلی باحال باشه و خفن بازار و باز بره پز بده به باقی دخترا .
بعد راجع به پسرا چشم و همچشمی نیست . خود دوستم یه مدتی دنبال gf میگشت کلی پیگیری کرد . خوب چه دلیلی داره پسربچه 13 ساله دوست بخواد ( نمیخوام کلمش رو بگم ) ؟
برمیگرده به مد . و خالی کردن عقده .
این خوب تکراریه ولی باید بگم . آدم واسه هر چی نداره تلاش میکنه و حسرتش رو میخوره .
انقلاب واسه همین به وجود اومد و مخالفان عامه اون هم واسه آزادی اینکارو میکنن .
درضمن یه وقدار زیادی به خانواده بستگی داره اگه خانواده از همه چی منعش کنه خر سر یواشکی یا هرجوری شده منحرف میشه .
اگه خانواده ولش کنه همینجور میشه .
ولی اگه خانواده متعادل رفتار کنه اونوقت سالم تحویل جامعه داده میشه
یا اینکه طوری رفتار کنه که بچه خوشش بیاد
مثلاً خانواده ی من سخت میگیرن
ولی میدونم که واسه خودمه و این روشو دوست دارم
چقد حرف زدم!:

) دیدیم جواب نمی ده.حالا توجیهشون جالبه!!!می گفت ما فرقمون با شما اینه که می خوایم از زندگیمون لذت ببریم ولی شما همش درس می خونید
!!!ینم بگم که معمولا این آدما یه گروهن و تو این گروهام معمولا تعدادی خط می دن،بقیه هم جو گیر می شن و دنبال اونا راه میفتن.اونایی که خط می دن،معمولا قابل برگشت نیستن ولی اون عده ساده رو می شه برگردوند.