پس اوني كه توشه چي ؟؟؟به نقل از بچه+ :یه عالمی می گفت:یه کاسه بگیر دستت،هر چی ه فکرت میرسه بریز توش،هر چی.
اونی که بیرون کاسه می مونه میشه خدا.
به نظر منم همینه
چون تابحال نه حسش كردي نه براي حس كردنش رتي دنبالشبه نقل از andia :فقط ميدونم الان سخت بهش احتياج دارم . پس چرا كمكم نميكنه؟
پس الان داريم به ننه قمر فكر ميكنيم ؟؟؟به نقل از بچه+ :نه
تو نمی تونی به خدا فکر کنی
مگه اين نيست كه خدا بدون اين كه بخواد ميده؟خدا خودش گفته بخوانيد مرا تا استجابت كنم شما را.به نقل از Dr.Eniac :چون تابحال نه حسش كردي نه براي حس كردنش رتي دنبالش
تو براي خدات چيكار كردي كه اون برات كاري كنه ؟؟؟؟؟
پس الان داريم به ننه قمر فكر ميكنيم ؟؟؟![]()
چرا نتونيم ؟؟به نقل از بچه+ :ننه قمر کیه دیگه؟
ما نمی تونیم به وجود خدا پی ببریم
به نقل از andia :مگه اين نيست كه خدا بدون اين كه بخواد ميده؟خدا خودش گفته بخوانيد مرا تا استجابت كنم شما را.
آها منظورمو بد گرفتيبه نقل از andia :خودت گفتي تو واسش چيكار كردي كه حالا اون واست كاري كنه منم گفتم خدا به خاطر اينكه واسش كاري نكردم نيس كه كمكم نميكنه البته شايد
اگه با جون و دل كه بهش ميرسيدم كه الان عارف بودم!ولي واقعا وقت خوشي ها هم به يادشم . ولي نميدونم چرا الان خدا دوسم نداره و اينجوري گرفتارم كردهبه نقل از Dr.Eniac :آها منظورمو بد گرفتي
من ميگم تو اصلا خدا نداري تا وقتي كه فقط يه اسمو بپرستي
انصافا بگو كي وقت خدا ميفتي ؟؟؟ جز وقت مشكلاتت ؟؟؟
انصافا بگو خدايي كه ميپرستي ارثيه يا خودت با جون و دل بهش رسيدي و ميپرستي ؟؟
به نقل از andia :اگه با جون و دل كه بهش ميرسيدم كه الان عارف بودم!ولي واقعا وقت خوشي ها هم به يادشم . ولي نميدونم چرا الان خدا دوسم نداره و اينجوري گرفتارم كرده
مشكل اينكه نميدونم چه جوري برم اونطوري بشناسمش چون همه همين طورينبه نقل از Dr.Eniac :خب مشكلت همينه
داري يه اسمو ( در واقع يه بتو ) به مرتبه خدايي ميرسوني و براش قدرتي در نظر ميگيري كه نميتوني وصفش كني
اول برو خداتو بشناس بعد اگه كمكت نكرد ازش گله كن![]()
به نقل از andia :مشكل اينكه نميدونم چه جوري برم اونطوري بشناسمش چون همه همين طورين
به نقل از نمکی :خب جواب كاپيتان و دكتر
خذا تو خلاء هست؟ اونجا ماده اي نيست اما خداهست ديگه
ما درون متعلقات خداييم منظورم اينه كه تو محدوده ي خداييم.....خدا محدودش بي نهايته ما جزءي از افريده هاييم
اگه ما مباشيم خدا هم نيست؟
به نقل از andia :حرفاي اولتو نفهميدم.از كافرا شروع كنم؟مگه خيام كافر بوده؟من خودم از صادق هدايت خوشم مياد