• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

پیشنهادهای مربوط به محتوای سایت

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع admin
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
میشه ی گزینه بذارین برای بن های درخواستی که کاربر خودش خواست در بیاره
اگر قرار باشه خودتون بن بزنید و خودتون در بیارید فرقش با نیت و اراده کردن که من دیگه سایت نمیام چیه

مزاحمم نیستید مراحمید ولی خب کلی عرض کردم

اگر قرار باشه خودتون بن بزنید و خودتون در بیارید فرقش با نیت و اراده کردن که من دیگه سایت نمیام چیه

مزاحمم نیستید مراحمید ولی خب کلی عرض کردم
بابا
سینا منظورم اون نبود که
یکی مثل من بن میکنه پشیمون میشه و به بچه ها میگم بچه ها هم به تو
وگرنه تو مدیر مورد علاقه من هستی

بابا
سینا منظورم اون نبود که
یکی مثل من بن میکنه پشیمون میشه و به بچه ها میگم بچه ها هم به تو
وگرنه تو مدیر مورد علاقه من هستی
قبلا یه قانون بود در راستای مبارزه با شکستن نیت این بود که بن درخواستی باید ۲۰ درصد تایم بن گذشته باشه و بعد بر میدارم

نه اینکه حوصلم نکشه پیداتون کنم ولی وقتی ترجیح میدید سایت نیاید یعنی کار مهم تری دارید؛ با تمرکز به اون برسید

قبلا یه قانون بود در راستای مبارزه با شکستن نیت این بود که بن درخواستی باید ۲۰ درصد تایم بن گذشته باشه و بعد بر میدارم

نه اینکه حوصلم نکشه پیداتون کنم ولی وقتی ترجیح میدید سایت نیاید یعنی کار مهم تری دارید؛ با تمرکز به اون برسید
این چند روز رفتم به کارام برسم
میومدم از بیرون سایت رو میدیدم💅

امکانش هست یه انجمنی باشه که تاپیک های نظامی توش قرار بگیره؟

از اون جایی که بخش زیادی از جمعیت حال حاضر سمپادیا فارغ‌التحصیل و شاغل هستن به نظرم یه انجمن مستقل و تخصصی برای مشاغل ایجاد بشه از طرفی هم راه رو برای بچه‌هایی که هنوز دانش‌آموزن روشن تر میکنه که در صورت انتخاب هر رشته چه مسیر شغلی در انتظارشونه

سایت ی app لازم داره واقعا:)
خیلی لول رفت بالا دیگه
امیدوار باشین‌ دکتر اعصابش از کارای یه سریا خورد نشه فعلا کلا سایتو ببنده به اون لول هم می‌رسیم حالا:))

خیلی لول رفت بالا دیگه
امیدوار باشین‌ دکتر اعصابش از کارای یه سریا خورد نشه فعلا کلا سایتو ببنده به اون لول هم می‌رسیم حالا:))
امیدوارم که هرچه زودتر برسیم :))

از اون جایی که بخش زیادی از جمعیت حال حاضر سمپادیا فارغ‌التحصیل و شاغل هستن به نظرم یه انجمن مستقل و تخصصی برای مشاغل ایجاد بشه از طرفی هم راه رو برای بچه‌هایی که هنوز دانش‌آموزن روشن تر میکنه که در صورت انتخاب هر رشته چه مسیر شغلی در انتظارشونه
@Admin2
@Sina

یه جایی تاپیک بزن ببینیم اگر استقبال شد انجمن بزنیم براش ولی خب در کل خیلی کپی پیستی میشه به نظرم و بحث کردنی نیست.

انجمن فارغ التحصیلان داریم دیگه. اونجا میشه مطرح کرد اینا رو.

Back
بالا