• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

پیشنهادهای مربوط به محتوای سایت

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع admin
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
سلام وقت بخیر باتوجه به بخش چالش مطالعاتی و استقبال دوستان که خیلی خوب هست
اما یک مشکل در سایت هست اینکه تایم شب کل تاپیک های دیگه گم میشه و فقط چالش مطالعاتی دیده میشه آیا میشه تاپیک چالش مطالعاتی در بالا کنار محتوا های تازه یا بیشترین مشاهده یک بخش به اسم چالش مطالعاتی ایجاد شود تا هم برای اعضا راحتی داشته باشه هم تاپیک های دیگر نادیده نشود باتشکر

@Admin2
@Sina
کاملا موافقم
تقریبا هر شب برای پیدا کردن اخبار کشور گم میشم
ده بار خواستم جمله: این عنو ندین پایین. ارسال کنم
اگر برای چالش کاری نکردین حداقل یکاری کنید اون عن نره پایین.

میشه ری اکت 🤮 هم اضافه بشه؟ خیلی کاربردیه بخدا ☹️
اگر نشد به ری اکت 🤢 هم راضیم 🙁

پیشنهاد به دوستانی که تاپیکای مدنظرشون میره پایین پیداش نمیکنن. یک پست رو از اون تاپیک بوک مارک کنید و هر وقت خواستید از پروفایلتون میتونید راحتتر بهش دسترسی داشته باشید

آخرین ویرایش:
سلام وقت بخیر باتوجه به بخش چالش مطالعاتی و استقبال دوستان که خیلی خوب هست
اما یک مشکل در سایت هست اینکه تایم شب کل تاپیک های دیگه گم میشه و فقط چالش مطالعاتی دیده میشه آیا میشه تاپیک چالش مطالعاتی در بالا کنار محتوا های تازه یا بیشترین مشاهده یک بخش به اسم چالش مطالعاتی ایجاد شود تا هم برای اعضا راحتی داشته باشه هم تاپیک های دیگر نادیده نشود باتشکر

@Admin2
@Sina
چک میکنم ببینم میشه کاری کرد برخی محتواها بالا بمونن یا نه.

میشه ری اکت 🤮 هم اضافه بشه؟ خیلی کاربردیه بخدا ☹️
اگر نشد به ری اکت 🤢 هم راضیم 🙁
اگر روزی قرار باشه سایت تبدیل به محل دعوا و نفرت پراکنی بشه حتما اینم اضافه می کنیم.

نمیشه یه آپشن بدید هر کی بتونه خودشو بن کنه؟☹️🤣
اینجور چیزها معمولا پلاگین میخواد روی سیستم نصب بشه. الانم اینترنت درست حسابی نیست. پلاگین از کجا گیر بیاریم. اتفاقا خوشحال میشم چنین چیزی باشه. کار مدیرا سبک تر میشه.

لطفا ری اکت بوس رو اضافه کنین تروخداااااا

من ایده دیگه دارم، یه حالت بازارچه طور برای حمایت از کسب و کار های شخصی بچه های سایت بذاریم. ولی خب باید یه سری قوانین وجود داشته باشه و احتمالا انجمنش بعد از یه تعداد ارسال برای دوستان باز بشه که سایت محل تبلیغ افرادی نشه که ثبت نام کنن برای تبلیغ کسب و کارشون.
مخصوصا توی این شرایط که همه چیز به فنا رفته و کسب و کار های اینترنتی ضربه خوردن.

لطفا ری اکت بوس رو اضافه کنین تروخداااااا
میخواید دردسر درست کنید واسه ما؟ :))

من ایده دیگه دارم، یه حالت بازارچه طور برای حمایت از کسب و کار های شخصی بچه های سایت بذاریم. ولی خب باید یه سری قوانین وجود داشته باشه و احتمالا انجمنش بعد از یه تعداد ارسال برای دوستان باز بشه که سایت محل تبلیغ افرادی نشه که ثبت نام کنن برای تبلیغ کسب و کارشون.
مخصوصا توی این شرایط که همه چیز به فنا رفته و کسب و کار های اینترنتی ضربه خوردن.
https://www.sampadia.com/forum/forums/171
این انجمن هست ولی نمیدونم در چه حاله راستش

من می تونم درست کنم, قبلا پلاگین می نوشتم
اگر بتونی که عالیه. اسم سیستم مدیریت اینجا xenforo هست. مستنداتش تو اینترنت کامل هست ببین میتونی پلاگین بنویسی واسش یا نه.

نمی‌دونم امکانش هست یا نه ولی اگه می‌شد بتونیم مشخص کنیم روزانه چند ساعت اینجا بگذرونیم یا اینکه در هفته چند روز اینجا باشیم عالی می‌شد.

اگر بتونی که عالیه. اسم سیستم مدیریت اینجا xenforo هست. مستنداتش تو اینترنت کامل هست ببین میتونی پلاگین بنویسی واسش یا نه.
یه دکمه به صفحه جزئیات اکانت اضافه میکنه که کاربر میتونه خودشو بن کنه (با حداکثر مدت زمانی که تعیین میکنین)
باید permissionش رو اضافه کنین
برای ترجمه: پیشوند phrase ها khaki هست (کلا 4 تاست)

پیوست ها

نمی‌شه کلا تاپیک‌های چالش مطالعاتی برن توی یه دسته‌بندی مجزا در کنار ارسال‌های جدید؟ البته مسئله‌ی دیگه‌ای هم که هست اینه که دسته‌بندی‌های دیگه با مرورگر اندروید باز نمی‌شن و باید به Desktop Site تغییرش داد که بشه بازشون کرد.

دکتر نظرتون چیه به جای ری اکت 🙁 بیایم 💔 رو بزاریم ؟! .....بیشتر عمق ناراحتی رو نمیرسونه ؟!

ری اکت 🥲و🙂 رو هم میخوام

میشه ی گزینه بذارین برای بن های درخواستی که کاربر خودش خواست در بیاره
که مزاحم سینا نشیم؟

Back
بالا