ph_pouya
p o u y a
- نام مرکز سمپاد
- شهید مدنی
- شهر
- تبریز (سابقاً :-")
پاسخ : پیشنهادهای مربوط به محتوای سایت
من فقط نظر خودمو میگم:
1. خطر؟
من الان حس میکنم یه عده با یه عقاید خاص سعی در نجات سایت از خطر احتمالی (!) دارن ولی عزیز من بحث کردن و پست دادن که زوری نیس، به نظرم به جای حذف لایک و دیسلایک و این حرفا باید جذابیت و تاثیرگذاری بقیه تاپیک ها بیشتر بشه.
2. لایک پرست؟
+ شما الان داری با این حرفت به همه ی کاربرا توهین میکنی، شخصا نظرم اینه که یه قشر منتخب از دانش آموزای کشور (سمپاد) اونقدری به بلوغ فکری و رفتاری رسیدن که دنبال تایید و این حرفا نباشن.
+ اگر هم به فرض کسی برای لایک گرفتن تو ح.ب پست میده دلیلش لایک پرستی نیس، دلیش نیاز به توجهی هست که نتونسته جای دیگه ای بدست بیاره و اومده تو ح.ب حرف دلش رو بزنه.
میتونید برای اینکار نظرسنجی انجام بدین، خیلی ببخشید ولی من اصلا حس خوبی به این تصمیمات یکطرفه ندارم.
به نقل از کهــربا :گفتم از "حرف بزن" دفع خطر باید کرد
گفت از لایک دهی صرف نظر باید کرد
گفتمش کاربران لایک پرستند هنوز
"گفت این بتکده را زیر و زبر باید کرد"
خب اینم نظر من بود دیگه… گفتم شاید منظوم تاثیرش بیشتر باشه![]()
من فقط نظر خودمو میگم:
1. خطر؟
من الان حس میکنم یه عده با یه عقاید خاص سعی در نجات سایت از خطر احتمالی (!) دارن ولی عزیز من بحث کردن و پست دادن که زوری نیس، به نظرم به جای حذف لایک و دیسلایک و این حرفا باید جذابیت و تاثیرگذاری بقیه تاپیک ها بیشتر بشه.
2. لایک پرست؟
+ شما الان داری با این حرفت به همه ی کاربرا توهین میکنی، شخصا نظرم اینه که یه قشر منتخب از دانش آموزای کشور (سمپاد) اونقدری به بلوغ فکری و رفتاری رسیدن که دنبال تایید و این حرفا نباشن.
+ اگر هم به فرض کسی برای لایک گرفتن تو ح.ب پست میده دلیلش لایک پرستی نیس، دلیش نیاز به توجهی هست که نتونسته جای دیگه ای بدست بیاره و اومده تو ح.ب حرف دلش رو بزنه.
میتونید برای اینکار نظرسنجی انجام بدین، خیلی ببخشید ولی من اصلا حس خوبی به این تصمیمات یکطرفه ندارم.

چه لایک باشه چه نباشه، چه پربازدید باشه چه نه، پر اسپم ترین تاپیکه 

)؛بعد بیاییم بگیم که میخواییم گروههایی برای هر انجمن تشکیل بدیم که برای اون انجمن تولید محتوا کنن. یعنی محتوا رو تولید کنن،بقیهی کاربرها توش بحث کنن. قابلیت افزایش اعضا هم داشته باشیم؛ محدود نباشه مثلا که اعتراض کنن این یه کار انحصاریه.