- نام مرکز سمپاد
- شهید بابایی
- شهر
- قزوین
- سال فارغ التحصیلی
- 91
- دانشگاه
- دانشگاه گیلان
- رشته دانشگاه
- مهندسی صنایع
اضافه کردن نشان «سالخورده» برای کاربران مثبت سی سال.
نفهمیدم چی شد. وقتی ارسال میزنی اصولا باید پاک بشه از سیوها. نمیشه؟سلام امکانش هست سیو شدن خودکارش حذف بشه ولی دستی ذخیره کردنش بمونه؟ یا اینکه وقتی پست فرستاده میشه حذف بشه سیوش. چون الان اینجوریه که وقتی سیو شده و پست میکنی باید نوشتههای قبلیتو پاک کنی موقع پست جدید. بعضی وقتا اینجوری میشه البته نمیدونم دقیق کی این اتفاق میوفته.
راستش اخیرا یه مدت کلا سیو نمیشد، بعد طیو میشد و بعد از ارسال هم سیو میموند.نفهمیدم چی شد. وقتی ارسال میزنی اصولا باید پاک بشه از سیوها. نمیشه؟
احتمالا باگه چون برای من اینطور نیستراستش اخیرا یه مدت کلا سیو نمیشد، بعد طیو میشد و بعد از ارسال هم سیو میموند.
احتمالا مشکل موقتی هست و خودش برطرف میشه. گاهس سایت کامل لود نمیشه یا فانکشن بعضی قسمت ها درست کار نمیکنه اینجوری میشه.راستش اخیرا یه مدت کلا سیو نمیشد، بعد طیو میشد و بعد از ارسال هم سیو میموند.
نه زیر 30 سال نشان گوگولی بگیرناضافه کردن نشان «سالخورده» برای کاربران مثبت سی سال.
باید توی جعبه مخفی بذاره تا اینجوری نشهسلام، چرا تا یکی فیلم میذاره کل صفحه بهم میریزه؟
https://www.sampadia.com/forum/threads/109795/post-2221671
راستش منطقی نیست، شما میتونی نادیده بگیری آدم هارو که ارتباطی باهات نداشته باشن اما نمیتونی محرومشون کنی از دیدن محتوا های سایت عمومی.اگه بشه کنار گزینه نادیده گرفتن یه گزینه اضافه بشه که ما براشون نادیده گرفته بشیم هم خوبه به نظرم
حالا نمیگم حتی با زدن نمایش محتوای پنهان شده هم بهش نشون نده که اگه اینجوری بشه واقعا عالی میشه ولی ( حس میکنم کل سایت میره رو هوا ) در حد همون نادیده گرفتن باشه هم خیلی خوبه
من اگه حس کنم یکی از دیدن محتوای من ناراحت میشه خب این گزینه رو براش فعال میکنم که اذیت نشهراستش منطقی نیست، شما میتونی نادیده بگیری آدم هارو که ارتباطی باهات نداشته باشن اما نمیتونی محرومشون کنی از دیدن محتوا های سایت عمومی.
خب درستش اینه که شما جای بقیه حس نکنی. خودشون این انتخاب رو کنن.من اگه حس کنم یکی از دیدن محتوای من ناراحت میشه خب این گزینه رو براش فعال میکنم که اذیت نشه

سلامسلام.
امکان انتخاب چند پست باهم و امکان حذف انتخابها باهم. به جای اینکه دونه دونه پستا رو پاک کنیم،
یا امکان حذف تمام ارسالهای فرد در یک تاپیک/ موضوع، اگه به سایت اضافه بشن خیلی خوب میشه.
سینا دسترسیهای ما را لو نده 🚶🏻♀️سلام
دکمه پاک کردن همه با هم رو ندارید؟

عهسینا دسترسیهای ما را لو نده 🚶🏻♀️
این توانایی به همه داده نشده
من رو قبلا مطرح کردم و میخواستم عملی کنمنمیدونم این افزونه خاصی هست یا تنظیمات دستیئه... ارسالیها توی پروفایل به تفکیک تالار/تاپیک باشن؛ این مدلی:
مشاهده پیوست 2560
برای خودمون هم که بخوایم یهوقت پستامونو پاک کنیم و روی حرفایی که زدیم مدیریت داشته باشیم راحتتره و طبیعتا اگه کسی دوست نداشته باشه اینقدر راحت بشه استاکش کرد میتونه پروفایلش رو ببنده و دیگه قابل دسترسی برا کاربر عادی نیست
بهجای حذف یهسری تاپیکا، که یهعالمه پست و ریاکشنمون میپره، یه تالار حذف شده که فقط برای مدیرا قابل رویته بسازید و تاپیک رو منتقل کنید اونجا... مثلا هموم تاپیکی که ۱۰۱ و بقیه بچهها خیلی کمک کردن و حذف شد (راستش یه ستاره قرمزم بهخاطرش پرید💘)
دومی؟من رو قبلا مطرح کردم و میخواستم عملی کنم
ترسیدم بخاطر اینکه شما پست دادید تو تاپیکش دسترسیتون یهو باز شه به اونجا