• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

پیشنهادات برای گفت و شنود اجتماعی

پاسخ : پیشنهادات برای گفت و شنود اجتماعی

به نقل از مُحسن...! :
در جریان شوراها بودم در زمان مدیریت(!)، من این پیشنهادات رو به شخص خاصی ننوشتم، خطاب به تمامی دست اندرکاران تصمیم گیری و سیستم بود، در هر صورت محقق شدن یا نشدن تفاوتی برای من ایجاد نمیکنه، این ها صرفا یک پیشنهاد هست، میتونند مورد قبول واقع بشند، می تونند رد بشند.
من هم ميدونم تو دسترسي داشتي
خطاب به پرديس و فرشيد بود

منم با شمارش پست ها موافق نیسم!
خوب تنها بخشی که نو سایت از بقیه جاها راحت تریم همین بخش گفت و شنود هستش! خوب اگه تو این بخش هم پست ها شمارش بشه مث اون یکی بخش ها هم توسط مدیرا کنترل میشه و مجبور میشیم اسپم ندیم! یا نمیتونیم ازاد حرف بزنیم یا ... !!

به نقل از علـي :
من هم ميدونم تو دسترسي داشتي
خطاب به پرديس و فرشيد بود
استاد مگه من گفتم همین الان باید بشه؟
اینم ادامه حرف محسن بود

حذف که نشه بهتره ولی باید کنترل شه و بچه ها هم خودشون بفهمن و هرچیزی رو ننویسن....

این بخشو نباید حذف کرد..

خب مدیر خوبی داره تاپیکای چرت رو کنترل میکنه ..

آره واقعا فایده حرف بزن بر همگان ثابت شده :)) اصلا این سایت بر مبنای و اصول این تاپیک پایه گذاری شده :-J واسه بعضی از دوستان که این تاپیک از نون شب هم مهم تره ;D

به نقل از Pashee :
امروز یه بنده خدایی به من پ.خ داد گفت تو گفت و شنود اسپم هیچ معنایی نداره!
خوب این حرف ینی چی؟! چرا کاربرا باید همچین فکری بکنن؟!

در مورد امتیاز دهی هم کاملا موافقم چون بیشتر پستایی که اونجا گفته میشه رو همین اساس تشکر کردنه خیلی هم به مدیرا گفتیم اما فعلا که نتیجه ای نگرفتیم 8-|
اما با شمارش پستا خیلی موافق نیستم :-s
طرز فکر درستیه
این موضوع تو اکثر فرو ها هست
انجمنی که پستاش شمرده نمیشه توش اسپم آزاده
مشکل اینجا هم اینه که هم پستا شمرده نمیشه و اسپم هم ازاد نیست که این با هیچ عقل سلیمی جور در نمیاد
در مورد امتیاز دهی هم که خب به نظر من حتی صندلی داغ هم باید این سیستمو داشته باشه.....

به نقل از Pashee :
امروز یه بنده خدایی به من پ.خ داد گفت تو گفت و شنود اسپم هیچ معنایی نداره!
خوب این حرف ینی چی؟! چرا کاربرا باید همچین فکری بکنن؟!

در مورد امتیاز دهی هم کاملا موافقم چون بیشتر پستایی که اونجا گفته میشه رو همین اساس تشکر کردنه خیلی هم به مدیرا گفتیم اما فعلا که نتیجه ای نگرفتیم 8-|
اما با شمارش پستا خیلی موافق نیستم :-s

منم فکر میکنم که اونجا اسپم معنایی نداره! :دی چون قبلا بچه ها به خاطر وجدانشون اسپم نمیدادن الان دیگه چیزی نیست :دی

لایک/دیس لایک نباشه بهتره! :دی

به نقل از antares-nick :
حذف نشه ولی تاپیکای بی فایدش مث حرف بزن و بقیه حذف شه

من اولش خیلی موافق بودم که حذف شه! اما الان به نظرم باشه خوبه ، البته باید کنترل شه الان شده عین چت روم :دی
تا وقتی توش پست ندی نمیفهمی چه حالی میده! :دی

بنظرم حرف بزن خیلی کلیه و اصن خودش داره جلو پیشرفت بقیه تاپیکارو میگیره :| خب اگه کسی حرف یا درد و دلی داره میتونه تو هر تاپیکی که درباره حرفش هس اونو بزاره:| همین باعس شده خیلی از تاپیکای جالب توش بحس کمتر بشه:|
رسیدگی کنین لطفا ;D

Back
بالا