پاسخ : چه بلایی داره سر سمپادیا میاد!؟
به نقل از !Baran! :
اقای مطری!خانم مکرم!خانم ثابتی اشرف!اقای بذرکار!جناب مدیر!!! وپگاه عزیز!سهای عزیز! نیلوفر عزیز!نرگس عزیز!بیتای عزیز!اقا پارسا!
تی ان تی!ااقا نیما! واقا علی سمپادیا داره نابود می شه فک نمی کنید باید به فکر باشید!!!!؟؟؟؟؟
در اول باید در جواب اون دوستمون که یسری نقل قول اورده(Arash Badie Modir) بگم!
ببین دوست عزیز!ازت می خوام یه دور دیگه این قسمت متن منو بخونی!
به نقل از !Baran! :
می گن اونجا به نظرات وانتقادات رسیدگی می کنن!اما اینجا با گذشت یک هفته معاون سایت می گه"همه مون ( مدیر کلا ، مدیر ارشدا،معاون ها ) اونو خوندیم و در مورد صحبت می کنیم . حالا تا ایشالا ببینیم چی می شه . "
وهنوز هم رسیدگی در حاله ای از ابهام!!!!
نظرات وپیشنهادات من مهم نیس!اصلا خودم به این نتیجه رسیدم پیشنهادات من واس حکومت مطهری ودوستان سخت!چون اینجا همه راحت طلبن!بله ادغام 350 تا تاپیک ورزش تو 50 تا تاپیک کار سختیه!نظم دادن به انجمن ورزش وگفت وشنود کار سختیه!اطلاع به مدیر انجمن قبل زدن هر تاپیک کار سختیه واس مدیر انجمن! تا وقتی راحتی هست چرا سختی!؟
خب مسلما نظرات وپیشنهادات ما مهم نیس! [-(
باید علنی گفته شه تا بلکم رسیدگی بیشتر شه! [-(
خب چندتا چیز من بگم تا نظر شما دوستان در موردش روشن شه
1) قبول دارید انجمن ورزش داره خاله زنکی می شه!؟ قبول دارید وجود 350تا تاپیک واس انجمن ورزش خیلی زیاد!؟ قبول دارید که اگه بخواین یه مطلب یک ماه پیش رو پیدا کنید باید انجمن رو زیر ورو کنید!؟ قبول دارید ما تو اون انجمن نیاز به یه قسمت به نامFan vs Fan داریم!؟ فک نمی کنید باید بحث درست پیش بره!؟فک نمی کنید اسپم زیاد شده!؟
پیشنهاد)کل 350 تا تاپیک رو می شه تو 50 تا تاپیک خلاصه کرد!که هم نظم انجمن بیشتر شه!وهم اخبارها وچیزهای مربوط با هم باشن! وهم برای هربازی مهم یه تاپیک زده نشه! وهم تاپیکهای تکراری نباشه!و وجود قسمت جالب Fan vs Fan رو داشته باشیم!
فک نمی کنید اینجوری تاپیکها دیگه قفل نمی شن!؟ اگه مدیر انجمن پستهارو بخونن وزیر هر کدوم از پستهایی که اسپم بود بنویسن اسپم!تا نویسنده اون پست پست رو ویرایش کنه ویه پست با بارفنی بالاتر بده بهتر نیس!وباعث نمی شه اسپم به وجود نیاد!باعث نمی شه تعداد ارسالها بازهم شمرده بشن!؟باعث نمی شه ارسالها پاک نشن ورضایت بچه رو دربر داشته باشه!؟
بنده به دوتا از معاونها هم گفتم حاضرم یک روز با اکانت ستاره ان شم و350تا تاپیک رو جمع وجور کنم! ولی هیچ کی پاسخگو نبود!!!!
2)فک نمی کنید انجمن گفت وشنود هم اوضاع خوبی نداره!؟ از خودتون نمی پرسید چرا همش تاپیکها قفل می شن!؟
پیشنهاد)فک نمی کنید اگه تو همون انجمن یه تاپیک ایجاد شه وکاربران قبل زدن تاپیک با مدیر انجمن هماهنگ کنن!که من می خوام فلان تاپیک رو بزنم...باعث نمی شه اگه برخلاف قوانین بود زده نشه تا اینکه زده بشه وقفل بشه واعصاب کاربر خط خطی کنه! یا فک نمی کنید مدیر انجمن می تونه سر هر تایک قوانینی که ممکن بر اساس موضوع زیر پا گذاشته بشه رو یاداور شه که باعث احتمال قفل تاپیک هم کمتر شه!!!
این دوتا انجمن که اوضاع خوبی ندارن!
در مورد رسیدگی کلی هم باید بگم!
یه سری از بچه ها یا مدیران انجمن یا معاونانی که نسبت به بقیه رسیدگی بیشتری به سایت دارن انتخاب شن!و تو
یک تاپیک کاربراها نظرات یا انتقاداتشون رو بگن واون افراد این موضوع رو به شورا گزارش بدن!این افراد باید طرفدار
بچه ها باشن وحتی اگه رسیدگی نشد بیان تو همون تاپیک گزارش بدن یا بگن طرحتون به خاطر ...رد شد! اینجوری نظم بهتر می شه...
نظرتون چیه!؟