مسابقه هری پاتری!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع سیاوش
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : مسابقه هری پاتری!

به نقل از نرگس² :
آخه یکمی پستِ "درستن" به اسپم میخوره :-" :-?

1. اسمِ اون گزارشگره چی بود ؟ قلمش چه ویژگی ـی داشت ؟ چه کتابی نوشته بود ؟ {چی ؟ 3تا سواله ؟؟ :-" :-"}
2. اژدهایی که توی مسابقه ی 3جادوگر به فلور افتاد چی بود ؟
3. توی همون مسابقه ، توی مرحله ای که باید زیرِ آب میرفتن ، هری و ویکتور و سدریک از چه راهی استفاده کردن ؟
4. آب نباتِ مورد علاقه ی دامبلدور ؟ (تکراریه ؟ :-")
5. روی تندیسی که توی وزارت سحر و جادو نصب شده بود(توی کتاب 7) ، چی نوشته شده بود ؟ تندیسه چی بود ؟

بچه ها رحم کنین به حافظه من خو...الان از شدت فشار متلاشی میشه... ;D

خو سه سال پیش خوندم هری رو... :-"
1.فقط یادمه راجع به زندگی دامبلدور بود کتابش... ;D نیرنگهای آلبوس دامبلدور بود؟ ریتا اسکیتر بود فک کنم... :-" منظورت همین بود؟
3.هری که اون گیاهه رو که دوستش بش داد خورد و آبشش در آورد و شنا کرد...ویکتور به کوسه تبدیل شد... ;D
4.بعــــــــــــله! با اجازتون تکراریه! :-"
5.جون؟! :o
به بزرگی خودتون ببخشیدشما ها! ;D

به نقل از نرگس³ :
آخه یکمی پستِ "درستن" به اسپم میخوره :-" :-?

1. اسمِ اون گزارشگره چی بود ؟ قلمش چه ویژگی ـی داشت ؟ چه کتابی نوشته بود ؟ {چی ؟ 3تا سواله ؟؟ :-" :-"}
2. اژدهایی که توی مسابقه ی 3جادوگر به فلور افتاد چی بود ؟
3. توی همون مسابقه ، توی مرحله ای که باید زیرِ آب میرفتن ، هری و ویکتور و سدریک از چه راهی استفاده کردن ؟
4. آب نباتِ مورد علاقه ی دامبلدور ؟ (تکراریه ؟ :-")
5. روی تندیسی که توی وزارت سحر و جادو نصب شده بود(توی کتاب 7) ، چی نوشته شده بود ؟ تندیسه چی بود ؟
ریتا اسکیتر...قلم پر تندنویس...زندگی و نیرنگ های البوس دامبلدور
گوی اتشین بود و اگه اشتباه نکنم اژدها چینی بود(هه!بنجل بوده!!!)
هری علف ابشش زا رو از دابی گرفت و کوفت کرد و قورباغه ای شد!!ویکتور خواست کوسه بشه که گند زد و نصف کوسه نصف انسان شد...3دریک هم حباب یا حلقه ی هوا!
اب نبات همه طعم برتی بات(یا یه همچین چیزی! :-")
5-جادو قدرت است...جادوگران و ساحره های باشکوه بر روی زنان و کودکان و مردان عریان و زشت سوار بودند [-(

خب...کی باید سوال بگیم؟! :-"

• لایک
امتیازات: N.M

منم سوال میخوام :(( (:|

از اونجایی که به نظرم جوابام درست بودن!5 تا سوال میگم...
1-نام بزرگترین بچه ی هری و جینی
2-نام جاروی چوچانگ(معشوق اول هری)
3-نام دارویی که هری و رون خواستند بخورند در جلد 5 برای امتحان سمج
4-نام کاراگاهی که رفت سراغ مادربزرگ نویل برای دستگیری او
5-بر سر اون کاراگاه چه امد

با تشکر!

• لایک

دوستان کسی نمیخواد جواب بده؟ :|

بچه ها کسی نمیخواد جواب سوالمو بده؟...کی پاسخگوئه؟؟ ;D...در هر حال اگه زیادی سخته بگین تا یه درجه راحتتر بگم براتون! :-"

• لایک

یه درجه راحت تر بگو برامون :-" ;D

باشه...راحتش میکنیم!...
1-نام پدربزرگ مادری ولدمورت
2-نام کامل دوست خائن چوچانگ و خیانتش به طور کامل!(ح3 طراح سوالای کنکورو دارم :()
3-نام موجوداتی که فقط افرادی میتوانستند انان را ببیند که مرگ کسی را دیده باشند...موجوداتی که شبیه اسب های گنده بودند و کالسکه های هاگوارتز رو میکشیدند(د بگین دیگه!)
4-نام برادر سیریوس و ارتباطش با جان پیچ ها
5-محل دیهیم(جان پیچ اخر)...عمو ولدی کجا قایمش کرده بود!؟

• لایک

به نقل از prabd.chess :
باشه...راحتش میکنیم!...
1-نام پدربزرگ مادری ولدمورت
2-نام کامل دوست خائن چوچانگ و خیانتش به طور کامل!(ح3 طراح سوالای کنکورو دارم :()
3-نام موجوداتی که فقط افرادی میتوانستند انان را ببیند که مرگ کسی را دیده باشند...موجوداتی که شبیه اسب های گنده بودند و کالسکه های هاگوارتز رو میکشیدند(د بگین دیگه!)
4-نام برادر سیریوس و ارتباطش با جان پیچ ها
5-محل دیهیم(جان پیچ اخر)...عمو ولدی کجا قایمش کرده بود!؟
1.ماروولو
3.هورکراکس ؟؟؟ :-? :-? /m\ من میدونستم /m\ مطمئنم میدونستم /m\
4.ریگولس بلک . قبلاً مرگ خوار بوده ، بعد مخالف ولدمورت میشه و قبل از مرگش یکی از جان پیچا(همون گردن بند)ــو پیدا میکنه و از بین می بره و یه تقلبیشُ میذاره جاش و ...
5. توی اُتاقِ ضروریات ;;)

چه آسون و خوب بود ;;) :-"

به نقل از نرگس³ :
1.ماروولو
3.هورکراکس ؟؟؟ :-? :-? /m\ من میدونستم /m\ مطمئنم میدونستم /m\
4.ریگولس بلک . قبلاً مرگ خوار بوده ، بعد مخالف ولدمورت میشه و قبل از مرگش یکی از جان پیچا(همون گردن بند)ــو پیدا میکنه و از بین می بره و یه تقلبیشُ میذاره جاش و ...
5. توی اُتاقِ ضروریات ;;)

چه آسون و خوب بود ;;) :-"
خوب تبریک میگم نرگس!...اولی و دومی و پنجمی رو درست گفتی....حالا نوبت توست...اما اسم اون موجودات تسترال است!! :))نه هوروکراکس!!فکر کنم این که تو میگی اسم لاتین جان پیچه!!! :-"
ویرایش:نه بابا!گند زدی نرگس!...اون جان پیچ رو نابود نمیکنه...فقط میده جان پیچ رو به کریچر که بعدا هری اونو نابود میکنه تو اول جلد 2 یادگاران هری نگهش داشت و رون نابودش کرد

• لایک

فرقی نداره منظورم همون بود :)) هم هورکراکسه اشتبا لپی بود هم ریگولس :)) ^#^ :-"

× پاتیلدا کی بود ؟ هری کی باهاش برخورد داشت و چی شد ؟
×توپ های کوییدیچُ توضیح بده ! چن تا ؟ ویژگی هاشون ؟
×دیهیم متعلّق به کی بود و قبل از رسیدن به دست تام ریدل ، به دست کی بود ؟
×توی کتاب 1 ، شطرنجی که برای محافظت از سنگ جادو گذاشته بودن کار کی بود ؟ دیگه چه استادایی محافظت میکردن ؟
× هری توی آینه ای که سیریوس بهش داده بود چی می دید ؟
× اسم 5 تا مرگ خوار (مفت :-" )

به نقل از نرگس³ :
فرقی نداره منظورم همون بود :)) هم هورکراکسه اشتبا لپی بود هم ریگولس :)) ^#^ :-"

× پاتیلدا کی بود ؟ هری کی باهاش برخورد داشت و چی شد ؟
×توپ های کوییدیچُ توضیح بده ! چن تا ؟ ویژگی هاشون ؟
×دیهیم متعلّق به کی بود و قبل از رسیدن به دست تام ریدل ، به دست کی بود ؟
×توی کتاب 1 ، شطرنجی که برای محافظت از سنگ جادو گذاشته بودن کار کی بود ؟ دیگه چه استادایی محافظت میکردن ؟
× هری توی آینه ای که سیریوس بهش داده بود چی می دید ؟
× اسم 5 تا مرگ خوار (مفت :-" )
یه سوال نرگس!:مگه نباید فقط 5تا بگیم!...خب بیخیال!
از مفت شروع میکنیم!:کراب گویل روکوود مالفوی نات
هری پدر و مادرش و تمام جد ابادش را میدید!از قبیل پدربزرگش!...و محو مادرش شده بود و به زور از اینه دل کند...دامی!هم گفت جوراب پشمی میدیده!(ای خالی بند!)
شطرنج کار مینروا مک گونگال بود و با بازی شاخ رون به عنوان اسب(فکر کنم البته!)و هری به عنوان رخ و هرمیون به عنوان فیل و قربانی شدن رون و پیروزی به پایان رسید!فلیت ویک اون کلید های جادویی رو گذاشت که هری رد کرد...اسنیپ معجون ها رو گذاشت...استاد گیاه شناسی(اسمشو یادم رفته:(!)هم تله ی شیطان رو گذاشت...کوییرل هم که استاد دفاع در برابر جادوی سیاه بود خائن از اب در اومد
دیهیم فکر کنم مال ریونکلا بود که دخترش دزدید و قضیه ی جنگل های البانی و اینا پیش اومدن
سرخگون که گنده ترینه و در نقش توپ فوتبال خودمونه!...گوی زرین که فرزه و بال داره!و جستجوگر باید بگیرتش!...بازدارنده که میخواد بکوبه به بازیکنا و باید توسط مدافعان کنترل بشه
پاتیلدا بگشات نویسنده ی یه کتاب تاریخی معروف!...هری دیدش و پسندیدش بعد یهو ماره پرید بیرون و عمو هری رو داشت معطل میکرد تا عمو ولدی بیاد چون هری فکر میکرد عمو دامی جان پیچ رو پیش خاله پاتی گذاشته و خلا3 با رشادت هرمی!که البته به شکسته شدن چوب هری منجر شد در رفتن!

ببخشید حواسم نبود شیش تا شد ;D

× نه ! به بخشِ دومِ سوال توجه نکردی :-" آینه ای که سیریوس به هری داد : هری توش چشمایی می دید که فک میکرد چشم دامبلدوره اما معلوم شد برای داداش دامبلدوره

× دیگه چه استادایی محافظت میکردن ؟

سوالِ جدید ؟ ;D

به نقل از نرگس³ :
ببخشید حواسم نبود شیش تا شد ;D

× نه ! به بخشِ دومِ سوال توجه نکردی :-" آینه ای که سیریوس به هری داد : هری توش چشمایی می دید که فک میکرد چشم دامبلدوره اما معلوم شد برای داداش دامبلدوره

× دیگه چه استادایی محافظت میکردن ؟

سوالِ جدید ؟ ;D
ای بابا!..راست میگیا!...کور شدم!و خنگ!...نرگس الکی جو نده!...من جواب کلی سوالو دادم :-"پس حالا نوبت سوال منه!
1-اسم ارباب ولدی توی اون مغازه بدنامه!
2-اسم جن خانگی کراوچ...و اتفاقی که براش افتاد که اخراج شد
3-کریچر چجوری مرد؟ :(
4-کریچر چقدر در ماه از دامبلدور دستمزد میگرفت به همراه چه تسهیلاتی!(وام ازدواج :(!)
5-نام جستجوگری که در شاهزاده ی دورگه به جای مالفوی برای اسلایترین در مقابل هری بازی کرد

• لایک

آقا خو اگه سوالم سخته بگین یه سوالای راحت تری رو مطرح کنم! :-"...الان من از 23 ذسامبر :-"تا الان منتظرم خو :-w :-"
سوال جدید بگم؟...
اصلا شاید با من مشکل دارین! :))...خب یکی دیگه بیاد سوال بگه :)

به نقل از انسان صدایم کنید نه مرد :
آقا خو اگه سوالم سخته بگین یه سوالای راحت تری رو مطرح کنم! :-"...الان من از 23 ذسامبر :-"تا الان منتظرم خو :-w :-"
سوال جدید بگم؟...
اصلا شاید با من مشکل دارین! :))...خب یکی دیگه بیاد سوال بگه :)
نه آقا.. این چه حرفیه میزنید آخه؟
خب سختن...
ساده تر بگید ;)

به نقل از negar.mr :
نه آقا.. این چه حرفیه میزنید آخه؟
خب سختن...
ساده تر بگید ;)
باشه...
1-دامبلدور چه جیزهایی را برای هری فرستاد هنگامی که هری در حفره ی اسرار بود؟...هر کدام به چه دردی خوردند؟...
2-به چه دلیل ایگور کارکاروف از بازگشت لرد سیاه میترسید؟...
3-در محفل ققنوس هنگامی که محفل برای بردن هری آمد مدی به چه جیز شک کرد و لوپین چگونه شکش را برطرف کرد؟...
4-کدام برادر رون جستجوگر نامی گریفندور در زمان خود بوده؟...
5-داور و مسئول کوییدیچ هاگوارتز چه نام داشت؟...

با تشکر :-"

باشه...
1-دامبلدور چه جیزهایی را برای هری فرستاد هنگامی که هری در حفره ی اسرار بود؟...هر کدام به چه دردی خوردند؟...

ققنوس و اون خنجره... ققنوس واسه اینکه اشکش شفا بخش بودو اون خنجره واسه اینکه بتونه باسیلیسکو باش بکشه

یادم رفته ... خب میترسید دیگه... ;D
واسه اینکه گرگ نما بود؟نمیدونم والا... :-"

3-در محفل ققنوس هنگامی که محفل برای بردن هری آمد مدی به چه جیز شک کرد و لوپین چگونه شکش را برطرف کرد؟...

که این هریه یا نه... و درباره ی اینکه دامبلدور بهشون چی گفته بود درباره ی هری پرسید... فکر کنم گفته بود همه ی امید ما هریه... یه همچین چیزایی ;
D

کلا اسم داداشاش یادم نیست ;;)

مگ گوناگل بود فکر فکر کنم

واقعا خسته نیاشم....
همشو چرتو پرت گفتم... ;D

باشه...

1-فاوکس و کلاه قاضی,فاوکس چشم باسیلیسکو کور کرد و کلاه قاضی هم شمشیر گریفندورو بهش داد
2-برا اینکه به یه عالمه از یارای وفادار ولدمورت خیانت کرده بود و به وزارتخونه لو شون داده بود
3-مودی شک کرد که شاید یه مرگ خوار خودشو شکل هری کرده باشه و لوپین از هری شکل سپر مدافعشو که( یه گوزن بود) پرسید
4-چارلی ویزلی
5-خانم هوچ
ای بابا!..راست میگیا!...کور شدم!و خنگ!...نرگس الکی جو نده!...من جواب کلی سوالو دادم :-"پس حالا نوبت سوال منه!
1-اسم ارباب ولدی توی اون مغازه بدنامه!
2-اسم جن خانگی کراوچ...و اتفاقی که براش افتاد که اخراج شد
3-کریچر چجوری مرد؟ :(
4-کریچر چقدر در ماه از دامبلدور دستمزد میگرفت به همراه چه تسهیلاتی!(وام ازدواج :(!)
5-نام جستجوگری که در شاهزاده ی دورگه به جای مالفوی برای اسلایترین در مقابل هری بازی کرد
1- منظورتو نمیفهمم! ;D
2-وینکی,اونو تو فینال کوییدیچ وقتی علامت شومو پسر کراوچ درست کرد زیر علامت شوم با چوبدستی هری پیدا کردن و کراوچ (به خاطر کلی ماجرا که مربوط به پسرش بود و حوصله ندارم بگم!!) اخراجش کرد
3-کریچر نمرد! ;D (اما اگه منظورت دابیه, بلاتریکس موقعی که دابیداشت ههری اینا رو میبرد ویلای صدفی با یه خنجر نقره ای کشتش)
4-همچنان باید بگم که کریچر دستمزدی نمیگرفت اما اگه منظورت دابیه اون هفته ای یه گالیون حقوق میگرفت و یه روز در ماه مرخصی داشت!(البته دامبلدور بهش پيشنهاد هفته اي ده گاليون و تعطيلات آخر هفته رو هم داد ولي دابي قبول نكرد!)
5-هارپر

ممنون از طوبی جان...
من همشو چرتو پرت گفتم...
ساری :-[

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا