• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

معرفی منابع ، مِتُد ، آموزشگاه های آموزش زبان فرانسوی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع vesal
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : یادگیری فرانسه

من خیلی خیلی فرانسوی رو دوس دارم.اعداد و چند تا جمله و چند تا کلمه هم وقتی رفته بودیم واسه یه ماه اونجا یاد گرفتم.ولی میخوام درست وحسابی بخونم.به نظرتون از الان شروع کنم یا بذارم ببینم اگه دانشگاه یه شهر دیگه قبول شدم اونجا شروع کنم؟

من سفیر میرم فرانسه! تازه شروع کردم. مدت زمانش تقریبا مثله کانون هستش همون ۴ سال هست. برای زبان سوم هم عالیه فرانسه. به نظر من زیاد هم سخت نیست. من اسپانیایی خیلی دوست دارم اما بعضیا گفتن اول برو فرانسه بعد اسپانیایی.

به نقل از jigsaw.girl :
من سفیر میرم فرانسه! تازه شروع کردم. مدت زمانش تقریبا مثله کانون هستش همون ۴ سال هست. برای زبان سوم هم عالیه فرانسه. به نظر من زیاد هم سخت نیست. من اسپانیایی خیلی دوست دارم اما بعضیا گفتن اول برو فرانسه بعد اسپانیایی.
فرانسه رو وقتی یاد بگیری اسپانیایی رو بخصوص اگر نوشته باشه تا یه حدی می فهمی(بدون اسپانیایی یاد گرفتن) . خیلی آسون میشه . تلفظاش یه ذره فرق داره دستور زبانش هم فکر کنم یه شباهتایی داره به فرانسه .
منم برنامه دارم بعد از تکمیل فرانسه اسپانیایی بخونم .

به نقل از Bahar_R :
فرانسه رو وقتی یاد بگیری اسپانیایی رو بخصوص اگر نوشته باشه تا یه حدی می فهمی(بدون اسپانیایی یاد گرفتن) . خیلی آسون میشه . تلفظاش یه ذره فرق داره دستور زبانش هم فکر کنم یه شباهتایی داره به فرانسه .
منم برنامه دارم بعد از تکمیل فرانسه اسپانیایی بخونم .
چه خوب! فرانسه کانون چطوره؟ بعضیا به من گفتم فرانسش خوب نیست! ولی خودم زبان میرم که عالیه! راضی هستین؟

به نقل از jigsaw.girl :
چه خوب! فرانسه کانون چطوره؟ بعضیا به من گفتم فرانسش خوب نیست! ولی خودم زبان میرم که عالیه! راضی هستین؟
والا من خودم کانون نرفتم فرانسه الان خصوصی می خونم قبلا هم توی مدرسه می خوندم . توی کانون چه کتابی می خونن برای فرانسه ؟ :-/

اينجور ك شما ميحرفين بايد ي حتما حتما حتما ي سري ب آموزشگاه هاي زبان فرانسه بزنم
انگاري خ باحال تر از انگليسيه

به نقل از vsl127 :
من دنبال یه کتاب که اصطلاح های رایج فرانسه را با معادل انگلیسی ( و فارسی) داشته باشه میگردم...
کسی میتونه راهنمایی کنه...

به نضر من اُبِق (ROBERT) بگیر من خودم استفاده میکنم بیشتر معلمای فرانسه همینو توصیه میکنن.

من کتاب خودآموز فرانسه باسی دی دارم ولی اصلا نمیشه باهاش زبان فرانسوی رویاد گرفت واقعا بدون استاد نمیشه ولی شیرینه :x

بچه ها دوستم ازم یه چیزی خواست تو اینترنت پیدا کنم درباره فرانسه گفتم اینجا بپرسم شاید کسی بدونه :-"
گفت توضیح این چندتا گرامرو بپرسم :-"
1.la quantite indeterminee
2 la quantite zero
3.le interrogation avec quel
4. les pronoms moi-toi-lui-elle
5. le pronom on

به نقل از ایلیا :
بچه ها دوستم ازم یه چیزی خواست تو اینترنت پیدا کنم درباره فرانسه گفتم اینجا بپرسم شاید کسی بدونه :-"
گفت توضیح این چندتا گرامرو بپرسم :-"
1.la quantite indeterminee
2 la quantite zero
3.le interrogation avec quel
4. les pronoms moi-toi-lui-elle
5. le pronom on
خب اینارو توضیح چیشونُ می خوای؟ اینکه چین؟ یا مثلا چجوری استفاده میشن و کاربردشون چیه؟

Back
بالا