• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

معرفی منابع ، مِتُد ، آموزشگاه های آموزش زبان فرانسوی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع vesal
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : یادگیری فرانسه

من می‌خوام برم دنبال فرانسه و خب طی تحقیقاتم بنظرم اومد که قطب راوندی شعبه ویلـا گزینه خیلی مناسبیه، هم از لحاظ خود مجموعه قطب راوندی و هم از لحاظ جاش، اما مشکلی که داره اینه که کلـاس‌هاش جداست و تفکیکه. کلـاس زبان غیرمختلط برای وقتی که آدم چارده پونزده سالشه و به زور مامان و باباش داره می‌ره خوبه. ولی برای الـان واقعا مزخرفه و خسته کننده، مثل کلـاس‌های معارف و اخلاقه. و حالـا که دانشگاه‌ها هم تفکیک شدن همه کلـاس‌ها معارف و اخلـاقه. حالـا چرا اینها رو دارم برای شما می‌گم؟ شاید می‌خوام خودم رو توجیه کنم. اِنی‌وی. می‌شناسید جایی یا کسی رو؟

کوروش برو ایرانمهر. شعبه انقلاب هم نزدیکته. اونجا مختلطه. من کلاسم اونجا ۴ تا دختر بود و من تنها. استاد هم زن :دی
امیدوارم البته سال جدید تفکیک جنسیتی نزده باشن :دی

به نقل از محمّد :
کوروش برو ایرانمهر. شعبه انقلاب هم نزدیکته. اونجا مختلطه. من کلاسم اونجا ۴ تا دختر بود و من تنها. استاد هم زن :دی
امیدوارم البته سال جدید تفکیک جـنس‍‌‍یتی نزده باشن :دی

چه کتابی درس میدن؟
+شعب دیگه اش کجاست؟ ;D

پگاه به ما کتاب cafe درس میدادن. من ۴ ترم با cafe خوندم. ولی گویا کتاب عوض شد. ما که دیگه ترم بعد کتاب cafe رو نمیخونیم. فکر کنم رفتن alter کار میکنن. تو چی خوندی؟ چقدر خوندی؟

شعبه هاش : http://www.nbe-college.com/language-teaching/color-skin/2012-09-03-05-16-41.html

من reflets خوندم 6 ترم کانون ولی 3 سال پیش! کلیش یادم رفته ولی میخوام ترجیحا دوباره از اول نرم ;D بشینم بخونم بعد تعیین سطح بدم یه جا

اینهایی که ننوشته خواهران و برداران ینی مختلطه؟ هوممم... این انقلـابه جاش خیلی خوبه. :-?

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
محمد اون کلـاسی که تو رفتی گروهی بود یا نیمه گروهی؟

به نقل از پگاه :
من reflets خوندم 6 ترم کانون ولی 3 سال پیش! کلیش یادم رفته ولی میخوام ترجیحا دوباره از اول نرم ;D بشینم بخونم بعد تعیین سطح بدم یه جا
شما دانشگاهتون خیلی بدجاییه. شعبه تجریش نزدیک ترینشون میشه بهت؟ اگر میتونستی بیای انقلاب خوب میشد. کار میکردم یک مرور کلی میکردیم یادت میومد. میتونستی بیای کلاس ما.

به نقل از کوروش :
اینهایی که ننوشته خواهران و برداران ینی مختلطه؟ هوممم... این انقلـابه جاش خیلی خوبه. :-?

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
محمد اون کلـاسی که تو رفتی گروهی بود یا نیمه گروهی؟
آره. مختلطته انقلاب.

نمیدونم. شهریش حدود ۱۰۰ تومن هرترم. فکر کنم گروهی حساب میشه.

آخه نوشته بود نیمه گروهیاش چاهار تا شیش نفر. بعد شمام پنج نفر بودین من فک کردم نیمه گروهی بوده.
سایتشون خوب نبود کلـا. باید حضوری رفت.

بچه ها كسي taxi خونده؟!

دوستان!
من رفتم كانون ربان ايران ثبت نام كردن الان سطح NEP 1 هستم!!! :-h
ميگم اون وقت اين متد اينا يعني همون reflet به درد مي خوره؟ در مقايسه با taxi و alter و اينا؟

ممنون جميعا >:D<

Back
بالا