• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

دنیای انیمیشن و عظمتش ... نکاتی که نمی دانستید !

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Kinder
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
نکاتی که نمیدانستید : 9- سیمپسون ها

سريال سيمپسون ها پر از هجو و ارجاعات ريز و درشته ! فقط برای معرفی بعضی از این ارجاعات، اپيزود Lisa's Pony در فصل سوم رو انتخاب كردم .

در همون آغاز تيتر تصوير "The Dawn of Man "، بعد تعدادي ميمون كه دور يك بركه جمع شدن، يك ستون عجيب و خورسيد گرفتگي، يكي با استخواني محكم روي اسكلت حيواني ميكوبه ... احتمالا متوجه شديد كه يك ارجاع به فيلم l 2001 : A Space Odyssey رو شاهد هستيم ! مخصوصا وقتي اون موسيقي معروف فيلم پخش ميشه ! اما ارجاع وقتي شمايل يك هجو رو به خودش ميگيره كه يكي آتيش روشن مي كنه ، يكي با سنگ گردي ور ميره و حتي متوجه ميشيم يكي از ميمون ها كه كچله خود هومر سيمپسون هست و وقتي اون ستون سنگي معروف فيلم رو مي بينه، بعد از يه كم تعجب لم ميده بهش و ميخوابه !!! البته اينها خواب هومر هست كه عرض تصوير هم درش به فرم سينمايي دراومده ... ! ;)

1_1.jpg
1_2.jpg

2_1.jpg
2_2.jpg

3_1.jpg
3_2.jpg

4_1.jpg
4_2.jpg

5_1.jpg
5_2.jpg

6.jpg

7.jpg

اما در مورد ارجاع دوم، ليسا اسب خيلي دوست داره و هومر براي ابراز محبت به دخترش يكي براش ميخره !
وقتي كه ليسا از خواب بيدار ميشه و كله ي يه اسب رو در رختخوابش مي بينه، صحنه ي معروف سر بريده ي اسب در رختخواب از فيلم پدر خوانده هم اينجا دستمايه ي يكي ازشوخي هاي سيمپسون ها ميشه !!!

8.jpg

اما در کل عظمت این سریال و محبوبیتش که سر به فلک کشیده (!!!) رو به هیچ عنوان نمی شه توصیف کرد !
تا جایی که حتی آدم بزرگ ها هم پیژامه هایی می پوشن که عکس سیمپسون ها رو روو خودش داره !!!!! ;D

× لینک و سرور آپلود عکس ها جایگزین شد !

نکاتی که نمیدانستید : 10- متفرقه

بدون هیچ مقدمه ای، چندین تا نکته ی دیگه !!!

نمو دو سال قبل از بازي در انيميشن 2003 Finding Nemo در صحنه اي از 2001.Monster Inc رونمايي شد !

2.jpg

پرنده هايي كه در انيميشن كوتاه For the Birds ديديم در انيميشن Cars هم حضور داشتند !

3.jpg

4.jpg

لينگويني انيميشن Ratatouille قبلا در Gary Rydstrom ديده شده !

5.jpg

6.jpg

دزد بانكي كه در ابتداي « باور نکردنی ها » توسط آقاي شگفت انگيز گير ميوفته، در Ratatouille و روي پلي در پاريس ديده ميشه !

7.jpg

8.jpg

Wall.E در دي.وي.دي Ratatouille رونمايي شده بود ! انيميشن كوتاهي به اسم "Your Friend the Rat" كه به صورت extra features در دي.وي.دي عرضه شده بود ! جالبه كه وال.اي داره يه سري آدم خوشحال رو در يك سياره ديگه جابجا ميكنه !

9.jpg

10.jpg

ماشين قديمي و بامزه ي انيميشن كوتاه Boundin رو كه Stanley اونو ساخته بود به ياد داريد ؟

11.jpg

تنديسي از همون ماشين رو در انيميشن Cars ديديد !
جالبه بدونيد كه Stanley با اسم كامل Stanley Steamer بنيانگذار مسابقات Radiator Springs بوده و ...

12.jpg

اگر به پمپ بنزيني كه در Toy Story بود خوب دقت كرده باشيد :

13.jpg

خب D i n o c o بعدها در انيميشن ماشين ها اسپانسر مسابقات بود :

14.jpg

ممنون !

× لینک و سرور آپلود عکس ها جایگزین شد !

پاسخ : دنیای انیمیشن و عظمتش ... نکاتی که نمی دانستید !

:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o

چه دقتی داری شما.....
همه اینا رو خودتون پی بردید یا از جایی خونده بودید؟
ولی خداییش اونا هم چه خلاقیتی دارن . این همه هماهنگی کار ها باهم؟چه کارها!
فکر کنید دقت موسسه صبا کجا و پیکسار کجا ! (قصد توهین نداشتم فقط یکم تامل...)

خیلی جالب بود . من که خیلی خوشم اومد. میشه بازم ادامه بدید؟

نکاتی که نمیدانستید : 11- متفرقه

این احتمالاً آخرین قسمت از « نکاتی که نمیدانستید » ی هست که من اینجا ارسال میکنم !
بعد از من، این تاپیک رو ادامه بدید ! ;D

بعد از تماشای انیمیشن Megamind، خیلی ها متوجه تیکه ای که این انیمیشن به اوباما، رئیس جمهور وقت ایالات متحده انداخته بود شدند !

این عکس، تصویر پوستر تبلیغاتی باراک اوباما، و شعار انتخاباتی ِ معروف ِ YES WE CAN هست .

obama_poster_2008.jpg

و این دو عکس، در دو قسمت از انیمیشن مگامایند، بعد از این که مگامایند کنترل شهر رو در دست میگیره دیده میشند !

Megamind_2010.jpg

No_U_Can_t.jpg

برداشت با خودتون؛ من شخصاً با این NO YOU CAN'T خیلی حال کردم ! ;D

انیمیشن « ماشین ها » رو دیدید ؟ اگه پاسختون « آره » هست، پیشنهاد میکنم یک بار دیگه به تماشاش بشینین ! این بار تیتراژ پایانی ِ این انیمیشن رو هم دنبال کنید تا با سیلی از تاریخ پیکسار و انیمیشن هاش روبرو بشید ! ;)
در واقع، در تیتراژ پایانی این انیمیشن، زمانی که سینمای روباز ِ رادیاتو اسپرینگ رو نمایش میده، پیکسار یادی از گذشته ها و انیمیشن های سال های قبل، در قالب ماشین و اتوموبیل میکنه !

Toy_Car_Story.jpg

Monster_Trucks_Inc.jpg

همینطور، انیمیشن « زندگی یک حشره » هم به این صورت به نمایش درمیاد !
و در همه ی این ها، شخصیت ها و کاراکترهای این انیمیشن ها، به شکل ماشین نمایش داده میشند !

این هم مایک و سالیوان که به شکل ماشین هایی توی هیمالیا، از انیمیشن « کارخانه ی هیولا ها » دراومدن !
( جالبه که اون یتی هم که میخواست بهشون بستنی بده، بعدش میاد ! ;D )

Mike_Saly.jpg

خبر بعدی : چند وقت پیش از شوق پیدا کردن نسخه ی فول-اِچ دی ِ انیمیشن Up برای دانلود، دوباره نشستم دیدمش !
و اینبار، با توجه به اینکه دنبال سوژه واسه ی این تاپیک میگشتم، همش چشمم دنبال ماشین پیتزا میگشت !
و خب، خیلی هم زود پیداش کردم !
زمانی که خونه ی کارل از خیابان های شهر میگذره، درست بعد از سکانسِ اتاق اون دختربچه، ماشین پیتزا پشتِ چراغِ قرمزه !

Pizza_Planet_Small_Size.jpg

ممنون و موفق باشید ! ;)

خیلی جالب بود........ ولی این کارا زیاد هدف خاصی نداره که..... :-?

باز حتما میخان بگین اینا همه ماله صهیونیستاست یا علامتای شیطان پرستیه؟؟ :-" :-"

خیلی جالب بود! فوق العاده بود!
چه دقت و خلاقیتی دارن! آدم میترسه!!!
نمیگم هدفش چیز خاصیه، اما به هر حال حتما یه هدفی داره!

به نقل از smartgirl :
:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o

چه دقتی داری شما.....
همه اینا رو خودتون پی بردید یا از جایی خونده بودید؟
ولی خداییش اونا هم چه خلاقیتی دارن . این همه هماهنگی کار ها باهم؟چه کارها!
فکر کنید دقت موسسه صبا کجا و پیکسار کجا ! (قصد توهین نداشتم فقط یکم تامل...)

خیلی جالب بود . من که خیلی خوشم اومد. میشه بازم ادامه بدید؟

اینا همه کپی پیسته و من قبلا همش رو تو اینترنت خونده بودم ;D
ولی ممنون از kinder . تا باشه از این نوع تاپیک ها در این انجمن که واقعا جای خالیشون حس میشه

خیلی‌ جالب بود.حال کردم...!البته چند تا از این انیمیشن هارو ندیده بودم. :((

انیمیشن اینبو هم نکات و راز های زیادی داره. لطفا درمورد اوناهم بگید

Back
بالا