- نام مرکز سمپاد
- فرزانگـان
- شهر
- شهرستان
- سال فارغ التحصیلی
- 1394
- دانشگاه
- ایران
- رشته دانشگاه
- پزشکی

به نقل از Hossein9021 :اون آقاي جانباز خيلي فهميده بودن،بحث رو كشوند يه جايي كه احسان به انتقادات پاسخ بده !!!
اونجا كه احسان در مورد اينكه بهش گفته بودن دست كثيفتو از رو سر او بچه بكش خيلي خوب جواب داد،شما به جاي تايپ كردن زير باد اسپيليت با دست تمييزت و صورت نورانيت يه كاري برا اين بچه بكن![]()
و اين جمله ي اون آقاي جانباز كه گفت شما انسان هايي رو نشون ميديد كه بر مشكلات غلبه كردن و شما قطار در حال حر كتيد![]()
بچه ها به قطار بدون حركت سنگ نمي زنن
دیگه حرفی ندارم!!!!البته نمیشه انکار کرد اراده و شجاعتشو...خوشبخت شه تو مریخ 

من دیروز فقط اون آقائه که با تراکتور کار میکردو دیدم راستش برام جذابیتی نداشت بقیشو نگا نکردم قضیه احسان و دست کشیدن رو سر بچه و این حرفا چیه؟!!کامل یکی توضیح بده لطفابه نقل از NEO :در رابطه با برنامه دیروز:
اول، جوابی که علیخوانی در رابطه با دستمزد و این همه حملهای که به برنامه میشه و مخصوصا دست کشیدن روی سر اون بچه داد واقعا عالی بود.
دوم، داستانی که در رابطه با شناسایی اون شهیدی که نه سر و پا داشت تعریف کردند فوقالعاده بود و اشک توی چشمام جمع کرد واقعا.

ای ای سالومه همچین چیزی گفته در رابطه با احسان؟!!!به نقل از Ali.N :چند روز پیش سالومه سیدنیا مجری من و تو یه توهین به احسان کرده بود....احسانم بعد چند روز جوابشو کوبنده داد...
گفت:چشم من دست کثیفم را برمیدارم، اما شما که دستتان تمیز است یک کاری بکنید.»
![]()
درضمن احسان در پاسخ به شایعات درمورد دستمزدش گفت واسه یه سال کار 45 تومن میگیره نه یک میلیارد و دویست...