- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- هعب
- سال فارغ التحصیلی
- 1404
فارسی لطفاباشیمیزی آقریتتون
دای بسی دای.
فارسی لطفاباشیمیزی آقریتتون
دای بسی دای.
سرمونو درد اوردی دیگه بسه دیگه.فارسی لطفا
"سرمان را درد آوردین"فارسی لطفا
سرمونو درد اوردی دیگه بسه دیگه.
مفهوم:**ییدیمون دیگه بس کن
با سپاس دوستان"سرمان را درد آوردین"
"دیگر بساست دیگر"

🤣🤣🤣🤣🤣بله امشب یکم دیگه ادامه میدادید بعد شارژر طنین که برق استانشون رو پروند برق تهران میپرید🙏😃
سلامسلام
کاربر A M I N بن هست؟ اگر نه به نظرم ی تصمیمی بگیرید و قوانین رو فقط نسبت به ستاره انجام ندین،در غیر اینصورت این رفتار ی تبعیض آشکار بین ستاره: کسی که صرفا دعواهای کلامی درست کرده و یه سری کاربر دیگه: که همه میدونن و احتمالا تجربه هم کردن تعرضات بسیارشون رو
موافق بن نیستمسلام
توی ۲ هفته اخیر دستکم حتی یک ریپورت عادی هم از این کاربر ما نداشتیم
وای بگردمسلام
توی ۲ هفته اخیر دستکم حتی یک ریپورت عادی هم از این کاربر ما نداشتیم، چیز خاص دیگه ای منظوره؟
نرکده هم دکمه ریپورت دارهموافق بن نیستم
ولی شاید یکی از دلایلش اینه که این کاربر تو دو هفته گذشته کف نرکده نشسته و اونجا چرت و پرت میگه
و تا جایی که دیدم جای دیگه فعالیت نداشته کلا.
اره منم هیچ جای پیامم نگفتم بن شهریپورتی از نرکده مجددا من ندیدم، دعوای ۲ نفر تو نرکده لزوما منجر به بن شدن یکیشون نمیشه
من در جریان نیستم، ولی همونطور که دکتر گفتن، چیزایی که برای گذشته بودن، همون زمان بررسی شدن و تموم شدناره منم هیچ جای پیامم نگفتم بن شه
گفتم دلیل اینکه ریپورت نداره اینه که تو نرکدست و فعالیت محدودی داره مگرنه شخصیت خیلی محبوبی داره.
یه لینک از یه کاربر رندوم برای من ارسال شد
جالب بود محتواش
بیاید با شما هم در اشتراک بزارمش (از اونجایی که چنل پابلیکه حریم شخصی وجود نداره)
یا اگر حریم شخصی حساب میشه جرمش پای من.
![]()
کمه خداییشیه لینک از یه کاربر رندوم برای من ارسال شد
جالب بود محتواش
بیاید با شما هم در اشتراک بزارمش (از اونجایی که چنل پابلیکه حریم شخصی وجود نداره)
یا اگر حریم شخصی حساب میشه جرمش پای من.
![]()
نمیدونمموقت: این لحنش تمسخرآمیز نیست؟
پ ن: حالا که پولم واریز نشده برم دیسلایک بدم بهش
پ ن۲: الان اگه چت مت بود اینجا اسپم نمیکردیم😞