• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

انتقاد از مديران داخلی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع alemzadeh
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
کاربر ⭐️Setareh⭐️ به علت عدم توجه به اخطارهای مدیریت، راه انداختن دعوا، تشویق و تحت فشار گذاشتن بقیه کاربرا برای حمایت از دعوا و ایجاد مزاحمت برای آنها به صورت دائمی بن شد. مبلغ ۱۱.۵ میلیون دونیشن این کاربر که ۵ میلیون آن پس از بن شدن بود به حسابش برگشت داده شد.
دم شما هم گرم

سلام
کاربر A M I N بن هست؟ اگر نه به نظرم ی تصمیمی بگیرید و قوانین رو فقط نسبت به ستاره انجام ندین،در غیر اینصورت این رفتار ی تبعیض آشکار بین ستاره: کسی که صرفا دعواهای کلامی درست کرده و یه سری کاربر دیگه: که همه میدونن و احتمالا تجربه هم کردن تعرضات بسیارشون رو

سلام
کاربر A M I N بن هست؟ اگر نه به نظرم ی تصمیمی بگیرید و قوانین رو فقط نسبت به ستاره انجام ندین،در غیر اینصورت این رفتار ی تبعیض آشکار بین ستاره: کسی که صرفا دعواهای کلامی درست کرده و یه سری کاربر دیگه: که همه میدونن و احتمالا تجربه هم کردن تعرضات بسیارشون رو
سلام
توی ۲ هفته اخیر دستکم حتی یک ریپورت عادی هم از این کاربر ما نداشتیم، چیز خاص دیگه ای منظوره؟

سلام
توی ۲ هفته اخیر دستکم حتی یک ریپورت عادی هم از این کاربر ما نداشتیم
موافق بن نیستم
ولی شاید یکی از دلایلش اینه که این کاربر تو دو هفته گذشته کف نرکده نشسته و اونجا چرت و پرت میگه
و تا جایی که دیدم جای دیگه فعالیت نداشته کلا.

سلام
توی ۲ هفته اخیر دستکم حتی یک ریپورت عادی هم از این کاربر ما نداشتیم، چیز خاص دیگه ای منظوره؟
وای بگردم
ستاره تموم شد امین
امین تموم شه بعدی

موافق بن نیستم
ولی شاید یکی از دلایلش اینه که این کاربر تو دو هفته گذشته کف نرکده نشسته و اونجا چرت و پرت میگه
و تا جایی که دیدم جای دیگه فعالیت نداشته کلا.
نرکده هم دکمه ریپورت داره

@mastermind81 مدیر نسبتا سختگیری هم داره

ریپورتی از نرکده مجددا من ندیدم، دعوای ۲ نفر تو نرکده لزوما منجر به بن شدن یکیشون نمیشه

ریپورتی از نرکده مجددا من ندیدم، دعوای ۲ نفر تو نرکده لزوما منجر به بن شدن یکیشون نمیشه
اره منم هیچ جای پیامم نگفتم بن شه
گفتم دلیل اینکه ریپورت نداره اینه که تو نرکدست و فعالیت محدودی داره مگرنه شخصیت خیلی محبوبی داره.

آخرین ویرایش:
اره منم هیچ جای پیامم نگفتم بن شه
گفتم دلیل اینکه ریپورت نداره اینه که تو نرکدست و فعالیت محدودی داره مگرنه شخصیت خیلی محبوبی داره.
من در جریان نیستم، ولی همونطور که دکتر گفتن، چیزایی که برای گذشته بودن، همون زمان بررسی شدن و تموم شدن

.....

من تو سمپادیا ری اکت سفارشی ندیده بودم که دارم میبینم

چقدر ناراحت کننده که برای پول ۲ تا چیپس به موسس اینجا بی احترامی کنید(مخاطبم همونایین که خودشون میدونن)

یه لینک از یه کاربر رندوم برای من ارسال شد
جالب بود محتواش
بیاید با شما هم در اشتراک بزارمش (از اونجایی که چنل پابلیکه حریم شخصی وجود نداره)
یا اگر حریم شخصی حساب میشه جرمش پای من.
راستی ری اکت خنده 250 تومن بود
که تو عکس مشخص نیست.

screenshot_(3703)_abz4.png

آخرین ویرایش:
جالب بود محتواش
بیاید با شما هم در اشتراک بزارمش (از اونجایی که چنل پابلیکه حریم شخصی وجود نداره)

من فقط یک دونه پیام ازش دیده بودم، بقیشو....

جالب بود محتواش

کمه خداییش
الان پیامک واریز نیومده ک

"چون ستاره دوستم نداره"
لطفا براش بفرستید
2 بدی از مدیریت استعفا میدم، 5 بدی تو نمایه دکتر فحش میدم و بن دائم میشم
این قیمتایی که دادی نمی‌ارزه حقیقتا

د‌وستان لطف بفرمایید دیگه توجهی به پیام‌ها نکنید

موقت: این لحنش تمسخرآمیز نیست؟

پ ن: حالا که پولم واریز نشده برم دیسلایک بدم بهش:|
پ ن۲: الان اگه چت مت بود اینجا اسپم نمی‌کردیم😞
نمیدونم
برا من که جدی ارسال شد لینک
قصد قضاوت هم ندارم گفتم شمام داشته باشین این رو/

موقت۲: از خنده‌هاش معلومه که شوخیه.
من با ستاره قبلا خیلی حرف می‌زدم معمولا سعی می‌کرد با حرف مخ طرف رو بزنه ولی خب لوسیفره دیگه.هیچی ازش بعید نیس
ایشالا که اینطور باشه.

چندین و چندبار گفته شد به ستاره توجه نکنید چون فقط اینطوریه که میشه جو رو آروم کرد ولی خب دیدیم که ما هم که بهش توجه نمیکردیم خودش بهمون حمله میکرد بیشتر جو رو متشنج کنه.
الانم که بن شده همچنان دارید راجبش حرف میزنید و بیشتر تغذیه‌ش میکنید و با اینکه تو سایت نیست بازم ممکنه با ادامه‌ی همین حرف زدنا دوباره یه فضای متشنج از طریق دنباله‌رو‌هاش درست کنه.
لطفا هرچیزی هم تو چنلش دیدید یا اگه خودش چیزی بهتون گفت (هرقدر هم تحریک‌کننده) هیچی انتقال ندید بذارید یکم نظم به سایت برگرده.

جالب بود محتواش
که تو عکس مشخص نیست.

اخه این برای من باز نمیکنه اخه

• ناراحت
امتیازات: pako
جالب بود محتواش
که تو عکس مشخص نیست.

تعرفه هاشون با تورم رشد نکرده متاسفانه🤣🤣🤣

Back
بالا