• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

انتقاد از مديران داخلی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع alemzadeh
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
کدوم ادمین ح ب منو به اخبار کشور منتقل کرد؟
و کدوم ادمین روز جمعه ح ب منو پاک کرد؟

کدوم ادمین ح ب منو به اخبار کشور منتقل کرد؟
و کدوم ادمین روز جمعه ح ب منو پاک کرد؟
سلام. این کارو من انجام دادم. با توجه به اینکه ح.ب شما کپی پیست یک خبر بود، مدتی در تاپیک ح.ب که به نسبت پر بازدید تر هست موند و بعد به تاپیک مربوطه منتقل شد.
در مورد ح.ب روز جمعه من نگاه کردم پستی از شما در این روز حذف نشده شایدم من ندیدم :(

سلام. این کارو من انجام دادم. با توجه به اینکه ح.ب شما کپی پیست یک خبر بود، مدتی در تاپیک ح.ب که به نسبت پر بازدید تر هست موند و بعد به تاپیک مربوطه منتقل شد.
در مورد ح.ب روز جمعه من نگاه کردم پستی از شما در این روز حذف نشده شایدم من ندیدم :(
مگه منبع داشت که میگید کپی پیست بوده؟
اصلا بیانیه اصلی ۱۷ خط بوده اون کوپن ح ب خودم بوده
شما یه نگاه به اخبار قبل و بعدش تو اخبار کشور بندازید تناسبی میبینید؟؟؟؟؟
بخدا دیکه تاپیکمو میتونم انتخاب کنم
ادمین ها هرکجا که هستن از ارسالی های من فاصله بگیرن
مخصوصا الان که در برهه حساس همیشگی هستیم
من هرجا نیاز باشه خودم رو ارسالیم گزارش ویرایش میزنم

کوپن ح ب خودم بوده
سرکارخانم کوپن ح ب مثل کالابرگه؛ باهاش هر کاری نمیشه کرد😁

ولی بازم اوکیه من اون ح ب شما رو بر میگردونم سر جاش

فقط کپی پیست طور ننویسید

مگه منبع داشت که میگید کپی پیست بوده؟
اصلا بیانیه اصلی ۱۷ خط بوده اون کوپن ح ب خودم بوده
شما یه نگاه به اخبار قبل و بعدش تو اخبار کشور بندازید تناسبی میبینید؟؟؟؟؟
بخدا دیکه تاپیکمو میتونم انتخاب کنم
ادمین ها هرکجا که هستن از ارسالی های من فاصله بگیرن
مخصوصا الان که در برهه حساس همیشگی هستیم
من هرجا نیاز باشه خودم رو ارسالیم گزارش ویرایش میزنم
چنین جملاتی که نوشته شخص خود کاربر نیستن توی ح.ب اسپم محسوب میشن و حذف میشن. این سری چون تاپیکی با این عنوان بود، به جای حذف کردن به اون تاپیک منتقلش کردم و اگه به نظرتون مشکلی داره ارسال خودتونه می تونید حذفش کنید.
در مورد اینکه میگید کوپن خودم بوده همه اسپم هایی که توی این تاپیک ارسال میشن سهمیه سه ارسال اون کاربر بوده!
و من وظیفم این بود که این کارو انجام بدم طبق قوانین تاپیک.

به من گوشزد کردند اگر پستی که توش با مدرک و اسکرین شات در مورد مزاحمت های آقای م ص دارم رو بذارم بن دائم میشم. من نمیگذارم پست رو. ایشون برای من وجود خارجی نداره. ولی حق اعضاست که بدونند چه اتفاقاتی پشت پرده ی اداره ی سایت در جریانه.

@phoenix_s9 منظور من شما نبودی وقتی تو چت مت گفتم میان خصوصی ریجکت میشن و فلان. به من چه که تو به خودت گرفتی. الان راضی شدی که اعاده ی حیثیت شد ازت؟

به من گوشزد کردند اگر پستی که توش با مدرک و اسکرین شات در مورد مزاحمت های آقای م ص دارم رو بذارم بن دائم میشم. من نمیگذارم پست رو. ایشون برای من وجود خارجی نداره. ولی حق اعضاست که بدونند چه اتفاقاتی پشت پرده ی اداره ی سایت در جریانه.
برای بار هزارم. ما اینجا دادگاه نیستیم. پیام هایی که بیرون سایت ردوبدل میشه به ما ربطی نداره. داخل سایت هم در حد بن و حذف پیام انجام میشه.

برای بار هزارم. ما اینجا دادگاه نیستیم. پیام هایی که بیرون سایت ردوبدل میشه به ما ربطی نداره. داخل سایت هم در حد بن و حذف پیام انجام میشه.
منم حرفم همینه. اتفاقات داخل سایت رو پیگیری و برخورد عادلانه کنید باهاش. سیزده مورد از اون چهارده موردی که برای ثابتی فرد فرستادم تو سایت اتفاق افتاده. و هر سری من رو یکجوری پیچوندن. بعد یبار که من جونم به لبم رسید از وقاحت ایشون و گفتم مرتیکه ی فلان یک هفته بن شدم.

آخرین ویرایش:
منم حرفم همینه. اتفاقات داخل سایت رو پیگیری و برخورد عادلانه کنید باهاش. سیزده مورد از اون چهارده موردی که برای ثابتی فرد فرستادم تو سایت اتفاق افتاده. و هر سری من رو یکجوری پیچیوندن. بعد یبار که من جونم به لبم رسید از وقاحت ایشون و گفتم مرتیکه ی فلان یک هفته بن شدم.
اتفاقات جدید رو گزارش میزنی چک میکنیم اگر تخلفی بود بن می کنیم. اتفاقات قبلی یک بار رسیدگی شده.

اتفاقات جدید رو گزارش میزنی چک میکنیم اگر تخلفی بود بن می کنیم. اتفاقات قبلی یک بار رسیدگی شده.
خیر. شما به اتفاقات قبلی رسیدگی عادلانه نکردید و ماجرا برای من و خیلی از کاربرای دیگه ی سایت تموم نشده.

یکبار یکی از بچه ها تو تاپیک نظرات کم طرفدار نوشت روستاییها پلیدن.

سرش کلی هیت گرفت و گفتن باید بن بشه.

ولی وقتی یکی گفت تو دخترونه تاپیک ندارید کی از همه بزرگتره؟ مدیریت فقط کمکش کرد کاور آپ کنه و گردن نکیره حرفشو.(اسکرین شات حرفش موجوده)

چند درصد اعضای سایت روستایین؟ یه آمار بگیریم.
چند درصد اعضای سایت خانومن؟ یه آمار بگیریم.

توهین توهینه یا توهین فقط وقتی توهینه که اونایی که ریش دارن بهشون بربخوره؟ یا تو فرهنگ شما sexual objectfication توهین محسوب نمیشه؟ یا ناامن کردن سایت با بیان این حرفها وقتی دخترهای ۱۳، ۱۴ ساله هستن آسیبش کمتر از یک نظر روستایی ها پلیدن هستش؟

سوال من اینه که با کدوم ترازو ۱۴ مورد، نه اصلا ۱۳ مورد آزار ایشون که تو سایت اتفاق افتاده دو روز و نیم بن داره و من که فقط گفتم نمیخوام این اقا مزاحمم بشه و یه فحش خیلی عادی دادم یک هفته بن داره؟

چرا باید برای گفتن واقعیت بن دائم بشم؟ اونا گفتن من دارم تهمت میزنم بهشون، که اگر براشون مهم بود تا الان صد دفعه من رو گره زده بودن. گفتند“ما منتظریم”. منم دارم میگم ایناهاش ببینید تهمتی در کار نبوده ایهاالناس.

پسر ۱۶ ساله مدیر انجمتون گفت من داد و بیداد میکنم سلیطه بازی درمیارم و سی هزار کاربر تو سایت هست و به همه تهمت بزنم بالاخره به یکی درست از آب درمیاد و براش دست و جیغ و سوت و هورا کشیدن.

پفیوز فحشه، سلیطه فحش نیست؟ بیاید فرهنگ لغات فحشمون رو یکی کنیم.

آخرین ویرایش:
به دخترای سایت این درسو ندید که زبونشون باید در مقابل هرسمنت کوتاه باشه. یادشون ندید قانون زندگی اینه که دختر باید خودشو بپوشونه تا پسر بهش تجاوز نکنه. یادشون ندید که جنس ضعیف تر ناتوان تر و بی دفاعن. یادشون ندید که اگر هرزگی شد در مقابلشون باید سکوت کنند و رد بشن تا آرامش حفظ بشه.
یادشون بدید آرامش رو براشون میسازید. همون حرفای خودتون آقای مطهری نشونشون بدید محیط امن و سالم رو براشون میسازید.
یادشون ندید شهروند درجه دو ان و حقوقشون در مقابل پسرا بی اهمیتتر و بی ارزشتره.
اگر اینا رو یادشون بدید نه تنها میراث خوبی از خودتون بجا نگذاشتید که هم تو آموزش دیگران اشتباه کردید و هم بهشون خیانت.

من حرف دیگه ای ندارم. حرفام رو‌ گفتم.

اونهایی که میدونند میدونند و اونهایی که نمیخوان بدونند هرگز نخواهند دونست.

والسلام

آخرین ویرایش:
پ خ واقعا اینکه رفرش نمیشه و باید دستی رفرش کرد یا رفت یه بخش دیگه بعد دوباره رفت توش واقعا آزار دهندست
برای اینکه هر پیام جدیدیو ببینیم حتما باید رفرش کنیم ؟ یا دوباره پخ رو باز کنیم ؟
اینو باید تو تاپیک سوالات سایت بگی نه اینجا.

یعنی همچین چیزی یه تیک توی ستینگه و من جاشو نمیدونم ؟ یا یه پلاگینه که باید اد بشه ؟
ببین کلا سایت داستانش همینه اطلاعات جدید تا رفرش نکنی لود نمیشن تو تاپیک ها نمیدونم چه مکانیزمی اوکی کردن که یه پیام نشون میده که پیام های جدیدی اومده میخواین لود کنید ولی این چیزی که میگی از نظر فنی ممکن نیست میتونی اف 5 بزنی رفرش کنی

پ خ واقعا اینکه رفرش نمیشه و باید دستی رفرش کرد یا رفت یه بخش دیگه بعد دوباره رفت توش واقعا آزار دهندست
برای اینکه هر پیام جدیدیو ببینیم حتما باید رفرش کنیم ؟ یا دوباره پخ رو باز کنیم ؟
سلام عزیز این مشکل فنی سایته مشکل مدیر سایت نیست اینجا مطرحش کردید:)

اما فکر کنم بیشتر به ذات سایت ربط داره تا مشکل

آخرین ویرایش:
Back
بالا