- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- بناب
- سال فارغ التحصیلی
- 94
اصلا اسم این تاپیک که تو آخرین ارسالها میاد، لرزه بر اندامم میفته. چه خبرتونه واقعا؟!
چون داری قصاوت میکنی درموردم و نتیجه میگیری دنبال توجه هستم یا فلان، حداقلش باید مقدماتی که میچینی دقیق باشن.حالا بعید بدونم جاش اینجا باشه که من بیام اظهار نظر کنم چون خیلی از بچه ها هستن که بیشتر سابقه دارن تو سایت
ولی اول که در مورد خودتون ،تا جایی که من دیدم شما هر بار هر ح.ب یا هر فعالیتی که داشتین از اول اولش ی داستانی داشته
ی بار اون ح.ب اول اولتون که در مورد روستاییان بود فکر کنم بعدشم که همین ماجرای میتینگ و ی بارم داخل چتروم بود که ب ی کاربر گفتین که چ میدونم خدا انتقامشو از تو با قیافت گرفته و از این قبیل صحبتا
پس عقل سلیم اینجا با خودش میگه که این شخص کارش همینه که بیاد ی بحثی بندازه وسط و یکم بهش توجه بشه که حالا اسم جالبی هم نداره این حرکت منم ازش استفاده نمیکنم
دوم اینکه همش دارین میگین سینا (به قول خودت ثابتی) مدیر خوبی نیست
شما پیشنهادت کیه ، بگین ما همونو بزاریم؟ اصن نظرتونه خود دکترم برداریم خودتونو بزاریم مدیر کل اینم ایده جالبیه ها نه؟
بعید بدونم فعلا مدیر بهتری از ایشون داشته باشیم چون حداقل 70 ، 80 درصد سایت با سینا موافقن تا حالا من من چیز بدی ندیدم ازش
و اینکه عزیز دل،اینقد دنبال حاشیه نباش ، خیلی معمولی فعالیتتو بکن اینقدم سایتو به چند بخش تقسیم نکن که هر دفعه ی گروهو با اون گروه دیگه بد میکنی :)
یعنی دقیقا ماجرایی که توش حق و حقوقم زیر سوال رفته رو مثال زدی بر علیه خودم؟سلام عزیزبه عنوان کسی که شاید کمتری از ۵ ساعته عضو سایت شده ، به نظرم جالب میشه آموزش بخش های مختلف سایت برامون پیام بشه.
ممنونم🫀

آهااسلام عزیز
اولین پیامی که از سایت دریافت میکنید همین هست هر سوالی درباره استفاده از محتوای سایت دارید بپرسید جواب میدیم
اگر سوالی دارید بانگ یکی از مدیران یا اگر شخصی بود پ خ میتونید استفاده کنید
پ خ = پیام خصوصی
سلام روزت بخیر باشهکدوم ادمین ح ب منو به اخبار کشور منتقل کرد؟
و کدوم ادمین روز جمعه ح ب منو پاک کرد؟
۴. کپی پیست ممنوعه.
مگه منبع داشت که میگید کپی پیست بوده؟سلام. این کارو من انجام دادم. با توجه به اینکه ح.ب شما کپی پیست یک خبر بود، مدتی در تاپیک ح.ب که به نسبت پر بازدید تر هست موند و بعد به تاپیک مربوطه منتقل شد.
در مورد ح.ب روز جمعه من نگاه کردم پستی از شما در این روز حذف نشده شایدم من ندیدم![]()
این رو فکر کنم بازگردوندم؛ بازنگشت؟و کدوم ادمین روز جمعه ح ب منو پاک کرد
چرااین رو فکر کنم بازگردوندم؛ بازنگشت؟
سرکارخانم کوپن ح ب مثل کالابرگه؛ باهاش هر کاری نمیشه کرد😁کوپن ح ب خودم بوده
برای بار هزارم. ما اینجا دادگاه نیستیم. پیام هایی که بیرون سایت ردوبدل میشه به ما ربطی نداره. داخل سایت هم در حد بن و حذف پیام انجام میشه.به من گوشزد کردند اگر پستی که توش با مدرک و اسکرین شات در مورد مزاحمت های آقای م ص دارم رو بذارم بن دائم میشم. من نمیگذارم پست رو. ایشون برای من وجود خارجی نداره. ولی حق اعضاست که بدونند چه اتفاقاتی پشت پرده ی اداره ی سایت در جریانه.
منم حرفم همینه. اتفاقات داخل سایت رو پیگیری و برخورد عادلانه کنید باهاش. سیزده مورد از اون چهارده موردی که برای ثابتی فرد فرستادم تو سایت اتفاق افتاده. و هر سری من رو یکجوری پیچوندن. بعد یبار که من جونم به لبم رسید از وقاحت ایشون و گفتم مرتیکه ی فلان یک هفته بن شدم.برای بار هزارم. ما اینجا دادگاه نیستیم. پیام هایی که بیرون سایت ردوبدل میشه به ما ربطی نداره. داخل سایت هم در حد بن و حذف پیام انجام میشه.
اتفاقات جدید رو گزارش میزنی چک میکنیم اگر تخلفی بود بن می کنیم. اتفاقات قبلی یک بار رسیدگی شده.منم حرفم همینه. اتفاقات داخل سایت رو پیگیری و برخورد عادلانه کنید باهاش. سیزده مورد از اون چهارده موردی که برای ثابتی فرد فرستادم تو سایت اتفاق افتاده. و هر سری من رو یکجوری پیچیوندن. بعد یبار که من جونم به لبم رسید از وقاحت ایشون و گفتم مرتیکه ی فلان یک هفته بن شدم.
خیر. شما به اتفاقات قبلی رسیدگی عادلانه نکردید و ماجرا برای من و خیلی از کاربرای دیگه ی سایت تموم نشده.اتفاقات جدید رو گزارش میزنی چک میکنیم اگر تخلفی بود بن می کنیم. اتفاقات قبلی یک بار رسیدگی شده.
اینو باید تو تاپیک سوالات سایت بگی نه اینجا.پ خ واقعا اینکه رفرش نمیشه و باید دستی رفرش کرد یا رفت یه بخش دیگه بعد دوباره رفت توش واقعا آزار دهندست
برای اینکه هر پیام جدیدیو ببینیم حتما باید رفرش کنیم ؟ یا دوباره پخ رو باز کنیم ؟