- نام مرکز سمپاد
- .
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1399
لطفا مطهری رو اخراج کنید🙏
زن گرفته اسمش میاد ما سینگلا دل و یجای دیگه مون میسوزه 🙏
زن گرفته اسمش میاد ما سینگلا دل و یجای دیگه مون میسوزه 🙏

کاملا با حرفاتون موافقمحب جاییه واسه نوشتن حرف دل و جزو امنترین قسمتای سایته، هم از لحاظ احساسات هم از لحاظ اینکه از بیرون سایت دیده نمیشه و برای آدم مشکلی ایجاد نمیشه.
بعضی وقتا هم آدم صرفا برای خالی شدن در لحظه یا کم کردن حجم فشاری که بهش وارده چیزی مینویسه و احتمالا بعدا پاکش کنه یا نکنه. ولی دلش نمیخواد کسی راهحل ارائه بده، قضاوتش کنه یا همون جملاتو بکشونه تو تاپیکای دیگه نقل قول کنه و طرفو تفتیش عقاید بکنه یا ازش حرف بکشه و به خطر بندازدش. یا حتی در نگاه دلسوزانهتر، وقتی حب شو پاک میکنه به نظر بیاد که فرد ریپلایکننده با دیوار حرف زده.
درمورد معدود وقتایی که همگی درمورد موضوع مشترک حرف میزنیم و نقل قول غیرمستقیم هست و خیلی هم خوش میگذره کاری ندارم. ولی در بقیه موارد حس هرج و مرج و ناامنی به آدم میدید.

خواستار ممنوعیت ریپلای ح.ب ها در چت و مت هستم مگه اینکه خود طرف چیزی درخواست کرده باشه ک بخوای بهش جواب بدبخواستار حذف موجودی به نام ریپلای هستم .☝️
یا هم مثل تلگرام باشه![]()
و اخبار و پروکسیخواستار ممنوعیت ریپلای ح.ب ها در چت و مت هستم مگه اینکه خود طرف چیزی درخواست کرده باشه ک بخوای بهش جواب بدب

یخ های قطب شمال ربطی به ایران نداره ولی چیزی که توی سر نتانیاهو یا ترامپ میگذره به ایران ربط داره.در نهایت حالا که بحثش مطرح شده من یک مورد دیگه از برخورد سلیقه ای که تو سایت در جریان هست رو بگم
یک دوست پانتورک (دقت کنین تورک) هستن که سر هر پستی یک تیکه و نیشی به طیف مخالفش میزنه حالا فرق نمیکنه موضوع چیه و این به خودی خود رو مخ هست
در اخرین پست برگشتن یک نقل قول خیالی که وجود نداره و هیچ جا تو اینترنت نیست از نتانیاهو از یک جشن یهودی اورده و یک نتیجه گیری تخیلی هم ازش کرده
که فارغ از اینکه کصشعر محض بود اون پست ولی حتی اگر به عنوان پست قبولش کنیم هیچ ربطی به تاپیک (اخبار کشور) نداشت «اگر داره منم از اب شدن یخ های قطب شمال پست بذارم از دفعه بعدی»
من ریپورت اسپم زدم و guess what
ادمین برگشته به من میگه مدرک بیار که اسپمه 😂
یعنی من باید برای چیزی که وجود نداره که متعاقبا بخوام برای ردش مدرک بیارم ، مدرک بیارم
این بده
یک موضوع هم هست و اون اینکه بیشتر گزارش هایی که میزنید واقعا از سر رعایت کردن یا نکردن قوانین نیست،چون بیسیکیلی خودتون هم رعایت نمیکنید اون قوانین رو،بعد مم میام پست هاتون میخونم میبینم با طرف دعوا گرفتین یا از نگرش سیاسیش و حرفاش خوشتون نیومده لج کردین گزارش زدین.کار چیپیه واقعا.چون در این صورت ناچار میشم هر دو طرف گزارش دهنده و شده رو بررسی کنم و طبق قوانین باهاشون برخورد کنم تا تبعیضی صورت نگیره و در اون حالت هم ناراحت میشید.
در نهایت حالا که بحثش مطرح شده من یک مورد دیگه از برخورد سلیقه ای که تو سایت در جریان هست رو بگم
یک دوست پانتورک (دقت کنین تورک) هستن که سر هر پستی یک تیکه و نیشی به طیف مخالفش میزنه حالا فرق نمیکنه موضوع چیه و این به خودی خود رو مخ هست
در اخرین پست برگشتن یک نقل قول خیالی که وجود نداره و هیچ جا تو اینترنت نیست از نتانیاهو از یک جشن یهودی اورده و یک نتیجه گیری تخیلی هم ازش کرده
که فارغ از اینکه کصشعر محض بود اون پست ولی حتی اگر به عنوان پست قبولش کنیم هیچ ربطی به تاپیک (اخبار کشور) نداشت «اگر داره منم از اب شدن یخ های قطب شمال پست بذارم از دفعه بعدی»
یعنی من باید برای چیزی که وجود نداره که متعاقبا بخوام برای ردش مدرک بیارم ، مدرک بیارم
این بده

خدایی وریفای کردن همچین چیزی از سمت مدیرا خیلی سخته مرد:) یکم حق بده رسیدگی درستی به همچین چیزی نشه:)در نهایت حالا که بحثش مطرح شده من یک مورد دیگه از برخورد سلیقه ای که تو سایت در جریان هست رو بگم
این بده
آخه ما که نمیتونیم فیک نیوز هم گردن بگیریمخدایی وریفای کردن همچین چیزی از سمت مدیرا خیلی سخته مرد:) یکم حق بده رسیدگی درستی به همچین چیزی نشه:)
اونجا رو زدیم تو قطعی ها خبر داشته باشیم صرفا
گرامی، طعنهزدن و روی مخ دیگران رفتن رفتاری آزاده؟شما خودت به تنهایی تشخیص دادی فیکه؟
چندین نفر اون موضوع رو امروز و دیروز مطرح کردن.
گزارش زدی (فیک نیوز و کصشعر لطفا پاک کنین) و جوابی که دادم بهتون این بوده که (استدلال فیک بودنتون رو بفرستید برام.دژاوو).کاری که نیاز بوده بکنین اینه چندین تا لینک از خبرگزاری بدین که همچین بحثی انجام شده یا نه.چون من خودمم اون موضوع رو زیاد دیدم.از طرفی هیچ کدوم از بچه ها توی خبرگزاری کار نمیکنن پس احتمال اینکه توی تاپیک اخبار خبر فیک هم باشه هست.من یکی دو باری گزارش زدین و بررسی کردم و به این نتیجه رسیدم با طرف مشکل دارین گزارش میزنن وگرنه از سر قوانین نیست.
ببین من کاری با طعنه و رو مخ زدن ندارمگرامی، طعنهزدن و روی مخ دیگران رفتن رفتاری آزاده؟
من قوانین رو خوب نمیدونم
اگر بله، بگید من از فردا با طعنه و خزعبلات برم رو مخ هرکی خواستم
مجوزشو بدین بهم لطفا

من اصلا دربارهی گزارش حرف نزدمببین من کاری با طعنه و رو مخ زدن ندارم
خب پست طعنه و رو مخ زدن رو زیاد اسپم بزنید ولی تا وقتی اونم مشخص نباشه به کی داره میزنه حقیقتا قضاوت درموردش سخته.رو مخ تونه؟ ایگنور کنید خب
حرف من اینه پست مشکل دار باید گزارش زده بشه نه فعالیت یک فرد در سایر تاپیک ها که شاید ربطی هم نداشته باشن به هم.
کدوم پست رو میگه؟ خودم پاکش کنم، گاییدمون رسماآخه ما که نمیتونیم فیک نیوز هم گردن بگیریم
اونجا رو زدیم تو قطعی ها خبر داشته باشیم صرفا
والا، خوشت نمیاد ایگنور کن. من در این سالها صدتا بسیجی ایگنور کرده بودم که کصشراشونو نبینم، کصشعرای منو نمیخوای ببینی ایگنور کنببین من کاری با طعنه و رو مخ زدن ندارم
خب پست طعنه و رو مخ زدن رو زیاد اسپم گزارش بزنید ولی تا وقتی اونم مشخص نباشه به کی داره میزنه حقیقتا قضاوت درموردش سخته.رو مخ تونه؟ ایگنور کنید خب
حرف من اینه پست مشکل دار باید گزارش زده بشه نه فعالیت یک فرد در سایر تاپیک ها که شاید ربطی هم نداشته باشن به هم.

بنظر میرسه تصمیمگیریش با مطهریهدهنتون سرویس اول بحث اصلی رو به سرانجام برسونید بعد
مدیریت رو از صدرا میگیریم آخر یا نه؟![]()