30 میلیون!به نقل از مـهـدی :
کونترائو رُ چند خرید رئال ؟!
خیلی گرون گرفت!
آلبا بهتر از کونترائو نباشه بدتر نیست !
اشلی کول گرون نرفت چلسی،چلسی فقط حقوقشو دو برابر داد که انصافاً حقش بوده!به نقل از بالا :یا اشلی کول گرون رف چلسی چون مالک خر بود![]()
به نقل از آیدا-ق :+هوملز(مدافع تیم ملی آلمان و دورتموند)،دقت کردین چقد تو یورو خوب بوده؟اگه بارسا بخردش عالیه،نه؟![]()
نه اینا آرزو بودنبه نقل از پوریا عابدی :@آیدا:داره هوملز رو میخره بارسا؟؟![]()
...موثقه خبرت؟...خدا کنه
![]()
...واقعا پویول جانشین باید داشته باشه...سوتی های پیکه رو هم یکی باید جمع بکنه بالاخره
واقعا اگه هوملز بیاد فکر کنم دیگه والدز بخواد هم نتونه گل بخوره
@مهدیوید لوئیز بهتر از هوملزه؟؟
![]()
...بعد تیاگو سیلوا واقعا قابل مقایسه با هوملز هست؟...شما کلا یورو رو میبینی؟
![]()
هوملز از بایرن رف دورتموند،چرا جایی نره؟به نقل از Spammer :هوملز عملا جایی نمیره،عرق باشگاهیش زیاده!
البته بارسا هم پیشنهادی نداره،منچستر فقط میدونم دنبالشه
لوئیز هم سبک بازیش به بارسا خیلی میخوره،قدرت بدنیش بالاس و قدرت پا به توپ خیلی خوبی داره،زیادم جلو میره،قبلنا سوتی میداد فقط!
ولی خوب تیاگو سیلوا الان بهترین مدافع جهانه!
تیاگو سیلوا رو که نمیفروشه میلانبه نقل از Breeze :به نظرم تیاگو سیلوا تو این شرایط بیشتر به بارسا میخوره هملز بازیش با بارسا جور نیست.![]()
آخه مدافع خیلی لازم نیس به سبک بخوره،حتی همین پیکه هم همچین به سبک بارسا نمیخورهبه نقل از پوریا عابدی :توی اینکه تیاگو سیلوا الان بهترین مدافع جهانه نمیتونم باتون موافق باشم...
ولی قبول دارم...هولمز ب درد بایرن را رئال بیشتر میخوره چون شدیدا عالی تو حمله اضافه میشه و حتی گاهی با توپ میره جلو و خودش حمله میکنه![]()
...ولی خب فکر نکنم تو پاسکاری و اینا عالی باشه...بیشتر فردی هست
چرا؟؟؟ بازیکنا و سبک که عوض نشدن،تیتو هم تفکراتش مثه پپ هس،اصلا شباهتی به رایکارد ندارهبه نقل از پدربزرگ :به نظرم بارسا دیگه بارسا این یکی دوسال نیست و برمیگرده به بارسا زمان رایکارد با رونالیدینهو
البت هر جور باشه همیشه قهرمانه و بهترین بازی هارو میکنه![]()
به نقل از Spammer :هوملز رو فکر کنم بایرن نخواست!![]()
نه درست میگن،اون سالی که از بایرن رف،بایرن نخواسش،از دسش دادبه نقل از پوریا عابدی :
منبعی داری وا3 این حرفت؟؟...فکر کنم اگه میخواست هم هوملز میموند تو دورتموند
![]()
آهان...اون ک آره...به نقل از آیدا-ق :نه درست میگن،اون سالی که از بایرن رف،بایرن نخواسش،از دسش داد
نه دیگه،گرت بیل رو میخوایم چیکار دیگه؟!به نقل از مـهـدی :یَنی دیگه گرت بیل ُ نمیگیرن ؟!![]()
عکسی چیزی ندارین از زنش یا مراسم عروسی؟!به نقل از مـهـدی :آقا آقا ، اینیستا مزدوج شد بچمون
برا منم کارت ِ دعوت فرستاد ، نشد برم متاسفانه : ))
زنشم خیلی چیز ِ بی ریختیه
تا الان که زن نداشت اینجوری بازی میکرد ، دیگه زن که گرفته مسی رُ میکنه تو پاچَش !
جالبه ! فردا بچه شون بزرگ می شه می گه بابا جون من عروسی تونو خوب یادمه!![]()
![]()
![]()