پاسخ : بارسلونا
به نقل از kimia_soleimani :
من خودم شدیدا بارسایی هستم.ولی با اینکه گل مسی خیلی قشنگ بود ولی آفساید بودا؟؟!
شما رفتین اون صحنه رو دوباره ببینین آیا؟(مطمئنن انقد ساده نبود که با یه بار دیدن در جریان بازی بشه تشخیصش داد وگرنه کمک داور اشتباه نمیکرد)
به نقل از hossein9021 :
سلام من طرف رءالم ولي اون گل يه تماس كوچيك با يكي از مدافعان اتلتيكو داشته كه افسايد رو منحل مي كنه ولي خداييش داور بي تقصيره و فقط با اسلوموشن و استوپ ميشد تشخيص داد .حق برد قطعا مال اتلتيكو بود شك نكن
کمک داور که بی تقصیره ولی داور میتونست تشخیص بده.بحث سر حقانیت نیست سر اشتباهیه که اگه به نفع بارسا میشد الان زمین و زمان به آتش کشیده میشدن.
reza9

خیلی جالبه! الان حرف "یکی از طرفدارای بارسا" و گزارشگر بازی شد دلیل؟؟؟ از کی تاحالا گزارشگرا کارشناس داوری هم هستن؟ قطعا آفساید نبودن گل رو من خودم نمیگم(کارشناس داوری نیستم برعکس شما) نقل قول از روزنامه های معتبر اسپانیاییه که کارشناسای داوریش از گزارشگر بازی و اون طرفدار بارسا و من و جسارتا شما بیشتر داوری بلدن.(البته ممکنه بگین نه از شما بیشتر بلد نیستن که در اون صورت من دیگه حرفی ندارم)
من خیلی واضح تو حرفام گفتم که بارسا امسال شایسته فتح لیگ نبود برعکس پارسال. شایستگی ینی کل فصل(تک تک هفته ها)صدرنشین بودن و بردن لیگ با اختلاف امتیاز دورقمی نسبت به تیم دوم.نه که کاربکشه به بازی آخر.اتلتیکو برای فتح لیگ شایسته تر از بارسا بود چون ثبات بیشتری داشت و تو لیگ ثبات مهمه.اما نسبت به بارسا شایسته تر بود نه که کلا شایسته باشه.(البته اتلتیکو رو باخودش و سالای قبلش میسنجن که این حرفو میزنن...اینکه بردن لیگ واسه تیمی غیر از بارسا و رئال در حد خواب و رویا محسوب میشه)تیمی که وقتی با بردن دوتابازی میتونه قهرمان شه یکیش رو مساوی میکنه یکی رو میبازه نمیتونه لقب شایسته بگیره.
اما توی اون تک بازی قضیه فرق میکنه.اتلتیکو اونقدا هم سر تر نبود و اونقدا هم دست و پای بارسا رو نبسته بود.این بارسا بود که با اشتباهاتش به اتلتیکو موقعیت میداد وگرنه اتلتیکو خیلی معمولی بازی کرد(ضعیف تر از بازی برگشت چمپیونز حتی) بعد کلا نمیدونم "حرفای گزارشگر"چرا سند و دلیل محسوب میشن!!!درمورد "وحشی بودن"و اخلاقیات هم من واقعا نمیتونم بحث کنم چون بیش از حد واضح و مشخصه.سرمربی اتلتیکو چه الان چه زمان بازیش تکل به قصد مصدومیت بازیکن حریف سرلوحه کارش بوده.
شمام اینو بدونین که اگه اتلتیکو همین روندش رو 4-5 سال دیگه ادامه بده تازه به بارسا میرسه و تازه بحث ما و شما منطقی میشه.(الان که واقعا مسخره س بحث با طرفدار تیمی که قهرمانیا و نائب قهرمانیاش رو هم اندازه بارسا نیست)
کاملا منطقی برخورد شد.اگه قرار بود بی منطق برخورد بشه بازیکنا و سرمربی بارسا باید به جای مقصر دونستن خودشون همه چی رو سر داور خراب میکردن(که خب این نوع برخورد اصلن در حد باشگاه بارسلونا نیست) اگه انتهای بازی و رفتار هوادارا رو ندیدین میتونین برین ببینین دوباره(در ضمن قرار نیس فراتراز یک باشگاه بودن بارسا برای شما اثبات بشه)
@مهدی:
این واقعیت که فصل تموم شده و این بحثا بی فایده س واقعیتِ سالم بودن اون گل رو عوض نمیکنه و اینا کاملا بحثای جدا از همن.(بحث در مورد اتفاقی که افتاده و شرایط قهرمانی رو تغییر داده لزوما دعوای بچه گانه نیس اگه طرفین درست بحث کنن)
انریکه سرمربی بارسا شد.تراشتگن رسمی شد(پینتو هم میره) اومدنش و رافینیا و دلوفو که قرضی بازی میکردن برگشتن.
اینطوری شده چون مارتینو به اندازه پپ روی تیکی تاکا و انجام درستش حساس نبود.اون میخواست بارسا جوردیگه ای بازی کنه ولی ابزارهای لازم واسه این کارو نداشت و موفق نشد...خب اون لیست مال بعد ال کلاسیکوی برگشت بود فک کنم...
+درمورد سرمربی جدید...انریکه یکی از دوست داشتنی ترین بازیکنای تاریخ بارساس،یه اسطوره ی واقعی که در اصل کاپیتان پویول مثل اون بود.ولی از نظر مربی گری یه ریسک به تمام معناس.کسایی که بازیای سری آ رو دنبال میکنن میدونن انریکه تو رم به معنای واقعی کلمه شکست خورد و تهش هم اخراج شد.(با توتی و یه سری دیگه از بازیکنا درگیر شدو نتایجشم اصلا خوب نبود و رم حتی به لیگ اروپا نرسید)
امیدوارم این ریسک جواب بده مثه پپ و ته فصل حسرت مربی با تجربه رو نخوریم.
تراشتگن هم جوونه و بی تجربه و اشتباهایی میکنه که جبران ناپذیرن(گل به خودی میزنه)ولی خب به طورکلی دروازه بان خوب و آینده داریه و خریدنش درست بوده.ولی با رفتن پینتو باید یه دورازه بان دیگه هم بخریم مگر اینکه اویر رو از تیم ب بخوان اضافه کنن.مهمترین مشکل که نبود دفاعه هم هنوز پابرجاست.