مشکل اینه که تو اون 5 سال هم داوری های به ضرر بارسا زیاد بودن ولی شما اونا رو ندیدین احتمالا...امسال که دیگه تو دو تا بازی یک هشتم و یک چهارم اشتباهای ناجور کردن داورا نظرات بعضیا(خیلیا) داره تعدیل میشه
بازی با چلسی که این همه حرفشه...بله من اون 3 تا پنالتی رو قبول دارم ولی آیا شما هم اون پنالتی که بازی رفت تو نیوکمپ واسه بارسا گرفته نشد و حتی میتونست رو اون صحنه بازیکن چلسی رو اخراج کنه و نکرد رو قبول دارید؟(حتی مارکا هم این پنالتی رو تایید کرد و داور اون بازی اشتارک بود)آیا تو بازی رفت برگشت اخراج اشتباه آبیدال رو قبول دارید؟
در مورد بازی با اینتر،من اون اشتباهاتی که به سود بارسا بود رو قبول دارم،آفساید پیکه رو قبول دارم ولی شما هم آفساید بودن گل میلتو رو قبول دارین؟
بازی با آرسنال من درک نمیکنم چرا باید اسمشو گذاشت"اشتباه" چون کارت زردی که داور به فن پرسی داد درست بود اما سخت گیرانه بود ینی میتونست نده
در مورد اخراج په په هم قبلن صحبت کردم.واقعا شما تا حالا عکسی که از یه زاویه دیگه از این صحنه هست رو دیدین؟ واقعا تو اون عکس به نظرت میاد په په داره با کف پا روی پای دنی آلوز فشار میاره و این کارت قرمز داره.(اشتارک که نمیتونست اون لحظه صحنه رو از همه زوایا ببینه که)کولینا تصمیم اشتارک رو درست میدونه تو اون صحنه،در ضمن تو اون بازی مارسلو هم باید اخراج میشد و خب اشتارک ترسید احتمالا
البته من قبول دارم اون بازی اشتارک به بوستکس زرد میداد که نداد
و اما میلان...من هیچ وقت نفهمیدم داوری اون بازی چطوری به نفع بارسا بود

چون هر چی فک میکنم به نتیجه ای نمیرسم...به خاطر اون پنالتی که رو پویول نگرفت داور؟ و بازی 0-0 شد؟ بازی برگشت هم که واقعا میلان حرفی واسه گفتن نداشت
در مورد اینکه تو لالیگا "خیلی" بوده اشتاباهات،خب بارسا باید تو لیگ زیاد بازی کنه در نتیجه اشتباهاتی که اتفاق میفته هم زیاد تره طبیعتا ولی اصولا اکثرشون خیلی تاثیر گذار نیسن(مثلا صرفا باعث زیاد شدن تعداد گل شدن) ولی یه سری بازیای مهم لیگ هم بودن که اتفاقا پارسال بارسا خیلی توشون ضرر دید...نمیگم سود نکرد ولی پارسال بیشتر ضرر دید
پارسال و امسال اکثرا به ضرر بارسا بوده اشتباهات داوری ولی حتی اون موقه هم که در "کل" بارسا سود برد از اشتباهات صد در صد نبود این قضیه،ضرر هم کرد به هر حال.یه جاهایی هم هست که خب واقعا بارسا از اون تیم سر بوده و اون اشتباهات تاثیر کمی داشتن.(یا جاهایی که اون تیم از بارسا سر بوده و اشتباهات تاثیر کمی داشتن رو نتیجه)
اینکه این اشتباهات در مراحل بالا بودن،خب طبیعیه وقتی تیمی به طور متوالی داره به این مراحل میرسه طبیعتا اشتباهاتی که هم به سودش میشه بیشتر از تیمیه که اصلن نمیاد! و خب چون داره چن سال متوالی به این مرحله میرسه،این اشتباهات هم متوالین ولی خب فقط اون تیم سود نمیبره ضرر هم میکنه به صورت متوالی
به نظر من همونطور که نمیشه رئال رو به خاطر اشتباهات تو اون دو تا ال کلاسیکو یا بازی با منچستر یا بازی برگشت با بایرن پارسال(که گل اول رئال اصلن پنالتی نبود و گل دومش آفساید) به چیزی متهم کرد یا عجیب دونست این سود بردن از داوری رو،بارسا رو هم نمیشه به خاطر اون بازیایی که گفتین متهم کرد و گفت خیلی عجیبه و باید دنبال دلیلش گشت،دلیل اینا اشتباه انسانیه و بعد حمایت بی چون و چرای یوفا از داورای بعضا بی کیفیتش و توطئه ای در کار نیس به نظر من
اینم که بارسا به خاطر داوری بازی با پاریسن ژرمن شکایت کرده به یوفا "سر و صدای زیادی" نیس،حقه یه باشگاهه(همونطور که رئال به خاطر بازی نیمه نهایی اون سال به یوفا شکایت کرد) و اگه این اتفاقات برای رئال میفتاد طبیعتا هم کادرفنی رئال و هم هواداراش خیلی بیشتر سر و صدا میکردن و انواع تئوری های توطئه رو مطرح میکردن...در ضمن من کاری به پاریسن ژرمن ندارم مشکل اونا نیس که اشتارک اشتباه کرده،پاریسن ژرمن بازی خوبی کرد و بارسا هم از داوری شکایت کرده نه از پاریسن ژرمن! ولی آیا اگه بارسا اون طرف سود کننده بود بازم همینطوری معمولی با مسئله برخورد میشد؟ فک نکنم

و واقعا نمیدونم چرا حساسیت در مورد بارسا انقد بالاست
(من همه اون اشتباهاتی که میگین به سود بارسا بوده رو دیدم قبولشون هم دارم ولی "عجیب" یا "مشکوک"بودنشون رو قبول ندارم چون خلافش رو هم دیدم تقریبا همونقد که سود ها رو دیدم ضرر ها رو هم دیدم)