پاسخ : بارسلونا

در عین وارد کردن تمام نقدها ب تیمم و اینک داره در حد استقلال مرفاوی بازی میکنه اینم یادآور میشم با این بازی 13 تا عقبین...میتوان سکوت پیشه کرد این جور مواقع
ب واقع همین مانده بود ب سیب گلو و طرفدارانش جواب پس دادن
عزیز من جمع کن خودتو وگرنه جمعت میکنمبه نقل از daimon :خب ماکه امشب یه چیزه دیگه دیدیم.پس بر اساس یافته های جدید پست قبلیو به روز میکنم:
خط حمله بارسا شامل یه مشت هویجه.
خواهشا بر اساس واقعیتا بحث کنین.من حالو حوصله درس کردن پستای بارساییا رو ندارم.مرسی

در عین وارد کردن تمام نقدها ب تیمم و اینک داره در حد استقلال مرفاوی بازی میکنه اینم یادآور میشم با این بازی 13 تا عقبین...میتوان سکوت پیشه کرد این جور مواقع

ب واقع همین مانده بود ب سیب گلو و طرفدارانش جواب پس دادن

مشکل اساسی نیست،بارسا الان مشکل اساسی نداره،همه مشکلات جرئی هستن که این بحران رو ساختن ولی در اومدن از این بحران کار سختیه خیلیم سخته.ببینید بازیکنا و مربی قبل از این بازی حرف از بلند شدن میزدن،ولی صحنه های آخر بازی قشنگ نشون میداد که دیگه نا امید شدن،بریدن،چون میبینن هرچی تقلا میکنن به هیچ چی نمیرسن! و فکر هم میکنن که همش تقصیر داوره! نه آقا نیست،همش تقصیر داور نیست! ما به بازی بد خودمون باختیم هر سه تا بازی رو نه میلان نه رئال بازی هایی رویایی انجام ندادن،بیشتر خودمون برد رو تقدیمشون کردیم و این مشکل خیلی بزرگیه