پاسخ : بارسلونا
به نقل از پوریا عابدی :
اتفاقا من از این کارا از مانوئل عزیزم هم دیدم...اما نویر درست دریبل میزنه...اعتماد ب نفس داره...این مرتیکه کچل اعتماد ب نفس نداره و داره وانمود میکنه داره!!
اصلا قبول ندارم...نمیدونم شاید توقع من از بارسا زیاده...اما من اصلا نه بارسای گوآردیولا و نه بارسای رایکارد رو دیشب ندیدم...
اختلاف میان بارسا و رئال باز هم فاحش بود...
اما من شاید انتظار بیشتری داشتم...مثلا هم تو زمین خودمون بودیم...
اصلا ب کل مسی رو ندیدم...الکسی ب کل مهار شد توسط کونترائو...ژاوی افتضاح بود...اینیستا مثل همیشه نبود اما خیلی خوب بود...سرجیو بوسکت از معدود خوب های تیم بود
اصلا اون چیزی ک دوست داشتم ببینم رو تو زمین ندیدم...10 دقیقه ی اول ک کلا ب نظرم مال رئال بود
ولی من ندیدم،حالا شایدم همچین کاری کرده باشه ولی چون "درست" انجامش داده من یادم نمیاد

وگرنه مثه این شاهکار والدز "تاریخی"میشد!
چون بارسای اون شب بارسا تیتو ولانوا بود،یه سیستم جدید داشتیم کاملا
ینی چی فاحش بود؟!
خب نیمه اول رو که کاملا در اختیار داشتیم،نیمه دومم همچنان حمله میکردیم،مشکلش چیه؟!

مسی رو ندیدیم چون خودش هی موقعیت خراب میکرد نه چون تونسته بودن مهارش کنن،مسی حداقل دو تا موقعیت صد در صد داش که فقط لازم بود درست شوت کنه توپ رو،تو چاچوب بزنه ولی نزد

وگرنه مدافعای رئال مسی رو نتونسته بودن مهار کنن
سانچز مهار شده بود،کاملا قبول دارم
ژاوی بد نبود،اصلا بد نبود،تازه گلم زد،ولی خب عالی هم نبود
اینیستا عالی بود،هیچ مشکلی نداش واقعا
بوسکتس که اتفاقا از همه محو تر بود!روی گل رونالدو هم جا گیری اشتباهش باعث شد اون گلو بخوریم
به نظرم ماسکرانو و اینیستا و دنی آلوز واقعا عالی بودن،بقیه هم خوب بودن ولی نه عالی،والدز هم که شاهکار بود!
شما مطمئنین بازی بارسا-رئالو دیدین؟!

ده دیقه اول نیمه اول که رئال کلا نبود!نیمه دوم هم همون 10 دیقه یه رب مسلط شد رو بازی که بعد دوباره ریتم بازی رو بارسا آروم کرد و 3 تا گلم زد و میتونس بیشتر هم بزنه(اگه مسی رو گل زدن بود)
به نقل از MoBn :
توصیه میکنم اگه از شبکه های خارجی نیگا نمیکنین فوتبال رو
با هدفون به رادیو ورزش گوش بدین از تلویزیون ایران فوتبال رو نیگا کنین
چون گزارشگر بازی رادیو ورزش طرفدار بارساست + تاخیر نداره
من دیشب اینکارو میکردم ولی خیلی حال داد رئال که گل زد اعصابم خرد بود تلویزیون داشت تکرار گل رو نشون میداد من شنیدم بارسا گل زد حس خوبی بود
البته سوتی والدزم زود فهمیدم که خیلی بد بود
نه خیلی افتضاح میشه! این گزارشگره خیلی رو نروه

ینی مزدک می ارزه به همه گزارشگرای رادیو(در این حد افتضاحن ینی)
همین که تاخیر داره هم بدترش میکنه! صدا با تصویر هماهنگ نی!