• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

شهریه‌ی مدارس سمپاد

پاسخ : شهریه‌ی مدارس سمپاد

مدرسه ما 600 فک کنم! ;D

به نظرم 600 هم پول زورِ! :-"

البته قبول دارم نسبت به شهر های بزرگ خیلی کمتره ولی حداقل اونا همه ی معلم هاشون خوبن! :|

نه مثله ما که مجبوریم درس های تخصصیُ بریم کلاس! :-<

کسی هست که بیشتر از 5 تومن شهریه بـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــده؟ :-?

به نقل از mobina7 :
کسی هست که بیشتر از 5 تومن شهریه بـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــده؟ :-?

با سرویس بله واسه ما میشه دور ور 5400 اینا 8-^

این مدارس پوست منو کندن با این شهریه هرچی می گفتیم ما توانایی پرداخت ندارم نمی شنفتن :( :( :(

ما 600میدیم ولی انصافا معلمایی ک تو مدارس تهرانن با اینجا قابل مقایسه نیسن اگه کلاس خصوصی هایی ک ما مجبوریم واسه معلمای بیخودی ک داریم رو هم در نظر بگیریم هزینه ی ما بیشترم شاید بشه :|

750هزارتومن شهریه میگیرن معلوم نیس چیکارمیکنن.....!!!!!!!!!!!

برای مدرسه هنوز گاز نکشیدن چرا چون شهرداری وآموزش وپرورش دعواشوووونه!!!!ما باید یخ بزنیم چون اونا دعواشونه...
هیچ برنامه ی مفیدی هم ک برامون ندارن ....

خب این ها خوبه..ما حدودا" جدا از هزینه سرویس4 تومن میدیم..فرهنگی ها نصف قیمت" :-/ :-/"..90% بچه ها هم فرهنگی اند..بعد میدونید با هزینه های ما پول معلم های المپیاد رو میدن.در حالیکه باید دانش اموز فلان المپیاد پول خودش رو بده نه ما!!!!...میگن بودجه داریم ولی برای چیزهای آموزشی صرف می کنیم نه بیشتر:|...در حالیکه اینطور نیست...

ما ک فعلا گفتن 910 بدین.تازه پول اردو ها رو هم ازمون میگیرن امکاناتمونم زیر خط فقره :(( :((

من 400 هزار تومن ناقابل دادم ...

ما که فعلا 1 میلیونو 200 دادیم تازه سرویس هم برامون نمیگیرن خودمون باید بگیریم بقیه مبلغ رو هم بعدا میگیرن ظاهرا :-"

١ ميليون ١٢٨ هزارتومن تازه مدرسمون كلا سرويس نداره واقعا مسخره است بايد از مدرسه كناريش سرويس بگيريم

Back
بالا