• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

شهریه‌ی مدارس سمپاد

پاسخ : شهریه‌ی مدارس سمپاد

با سلام
شهریه حق مدارس سمپاده چون هیچگونه بودجه و حمایت مادی ومعنوی از این مدارس نمیشه.............
حداقل وقتی سمپاد منحل نشده بود این حمایت معنوی وجود داشت اما الان هیچ......... هیچ!

اما امیدوارم از اونایی که واقعا ندارن پول نگیرن!
به امید روزی که از مدارس سمپاد حمایت همه جانبه بشه .. انشاالله.

برای فرهنگی 200 تومان
برای بقیه هم 600 تومان

به شهریه بقیه که نگاه میکنم... :-\

.

به نظر من شهریه گرفتن تو سمپاد کار بسیار اشتباهیه ما بشینیم این همه درس بخونیم تا قبول شیم آخرش هم شهریه بدیم چه فرقی داریم با اونایی که میرن یه مدرسه ی غیر انتفاهی و پول میدن

پاسخ میخوام :)

7میلیون :| علی الحساب! :)
هزینه ی خرید کتابای پیش هم که واقعا مسخره س دیگه. :|
تهشم دانشگاه آزاد قبول بشم چقدر همه چی رویایی میشه 8-^ :|
هزینه ی مدرسه مُ از اول راهنمایی تا الان حساب کنم ،میتونستم تا لیسانس بین المللی کیش بخونم ;;) :|

+تا هر وقت زیر بار زور میریم و صدامون در نمیاد،حقّمونه هرچی سرمون بیارن!حقّمونه :)

ه نظر من برای بچه های فرهنگیان که خیلی خوبه. ;D ولی برای ادم های غیر فرهنگیانی که شغل کم در امدی دارن زیاد است. دولت باید بیشتر به استعداد های درخشان توجه کند و به اونا کمک کنه نه اینکه گوششونو ببره :((
ويرايش

به نقل از hosseinsohrabi :
ه نظر من برای بچه های فرهنگیان که خیلی خوبه. ;D ولی برای ادم های غیر فرهنگیانی که شغل کم در امدی دارن زیاد است. دولت باید بیشتر به استعداد های درخشان توجه کند و به اونا کمک کنه نه اینکه گوششونو ببره :((
ويرايش
خب تو مگه از حقوق فرهنگی ها خبر داری؟ اصلا ببین باید مجانی باشه واسه فرهنگیا میدونی چرا؟ چون شغلای دیگه مثلا پرستاری تو بیمارستانا ازشون چیزی نمیگیرن ! من خودم مادرم فرهنگیه و مشکلی نداریم چون بابام شغلش یه چیز دیگس ولی خانواده ای که پدرشون فرهنگیه و مثلا مادر خانه دار این شهریه براشون خیلی زیاده!

دقیقا مثل من پدر فرهنگی و مادر خانه دار :( تازه بابام بازنشسته هم هس. :(( دوتا بزرگتر از خودم دانشگاه آزادی هم داریم X_X :-< :-< :-< :-<

اوووف!!!

3 و 900 خود مدرسه
1 و 400 هم سرویس...

به نقل از sanaz15 :
دقیقا مثل من پدر فرهنگی و مادر خانه دار :( تازه بابام بازنشسته هم هس. :(( دوتا بزرگتر از خودم دانشگاه آزادی هم داریم X_X :-< :-< :-< :-<
اون دوتا آزادیا دیگه بدتر کردن وضعو

Back
بالا