• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

انتقاد از مديران كل و ارشد

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع alemzadeh
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : انتقاد از مديران كل

از کجا میدونید خانم ثابتی اشرف این کارو کردن؟
پ.ن: الو؟

من واقعا متوجه یک موضوعی نمی شم! شما اگه به این قضیه اعتراض داشتی، از 14 سپتامبر 2009 کجا بودی؟ ;D

ممکنه اون موقع به یه دلیل موجه این کار انجام شده، ولی الان دیگه دلیلش رو فراموش کردند! 2 سال گذشته!

این که من پست اول رو ویرایش کردم دلیل نمی‌شه تاپیک ها رو ترکیب کرده باشم.
تاپیک نویسندش عوض نمی‌شه، اگر تکراری باشه با یک تاپیک دیگه ترکیب می‌شه و نویسندش می‌شه فردی که پستش قدیمی‌تر بوده.

هنگام ترکیب دو تاپیک ، میشه به صورت انتخابی ، عنوان ش رو یکی از عنوان های تاپیک های ترکیبی قرار داد .

به نقل از مُحسن..! :
در اون صورت سر تیتر تاپیک هم باید عوض بشه، الان تاپیک به این شکل هست که سرتیتر انتخابی من روش قرار داره ولی محتوا مال یکی دیگست، چیز عجیبی هست!
خب اگر هم اینطور باشه، شما بعد از تاریخ ویرایش اون‌جا پست دادین، پس دیگه اعتراضی وارد نیست.

یه انتقاد!
مدیر کل ها خیلی فعالیت کمه!
(کلا بالاتر از مدیر داخلی ها!)
تو تاپیک ها که نیاز به شما هست،
یا انجمن های ما، خیلی نقشتون کمرنگ شده!

ببخشید حرفم انتقاد نیست ، یه خواهشه !

میخواستم اگه میشه مجددا به مدیر انجمنا اعلام کنین پست ملتو ویرایش نکنن توش چیز بنویسن !

قدیما گفته بودین اما هنوز هم بعضی از مدیرا تو بعضی تاپیکه ا رعایت نمیکنن و حرکتشون به شدت رو اعصابه !

ممنون

ببخشید که اینو میگم،ولی بهتره مدیران کل دخالتشون رو تو کار مدیران انجمن کاهش بدن!
اگه خطایی از مدیران انجمن سر زد میتونن بهشون پ.خ بفرستن!
وقتی کاربرا میبینن که مدیران کل برای تصمیمات مدیرای انجمن ارزش قائل نیستن،اونا هم خیلی به حرفای مدیرای انجمن گوش نمیکنن!
اینجوری نظم انجمن به هم میریزه!آخرشم همه ی کاسه کوسه هارو رو سر مدیر انجمن خراب میکنن!

محسن٬ فکر کنم کاملا مشخص بود که توی اون تاپیک منظور یک حرکت مثبت فراموش‌نشدنیه‌٬‌ نه پیشنهادات منفی ! طبیعتا بعد از اون ارسال تو باید با پیشنهادات مثل خالی کردن سطح آب رو سر مواجه می‌شدیم !

کجا و چجوری دخالت کردن؟

به نقل از مُحسن :
برادر البته من در وهله اول خواستم لاگ رو ببینن کی پاک کرده اگر کار یه مدیر کل بود اونوقت میشه چنین حرفی زد
من به طور کلی گفتم!
موارد اینچنینی هم زیاده!نه تنها تو انجمنی که من مدیرشم،بلکه تو اکثر انجمنا این مشکل هست!

Back
بالا