- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- شـیراز
- سال فارغ التحصیلی
- 93
پاسخ : انتقاد از مديران كل و ارشد
اولا" ک شمایی ک خوب روی قوانین مسلطی متعجبن چجوری افشا پ.خ کردین . راهکارش زیر پ.خ نوشته و خود مودیر کل رسیدگی میکنه من ارشد هم حتی حق دیدن پ.خ های گزارش شده ندارم .
پس راجب پ.خ دلیلی نداره من اینجا توضیحی بدم .
در مورد پستم هم قانون واضحه :
اون توهینی هم ک گفتین هشدار دادم چون افرادی ک مورد مخاطب بودن شکایت کرده بودن !
به نقل از Radikal :با تمامِ احترامی که برایِ مدیرانِ کل و ارشد قائلم میخوام دلیلِ این توهین ها اون هم از طرفِ یک مدیرِ ارشد مشخص شه :
اینم باقی پ.خ ها برایِ این که قضاوت نا عادلانه نباشه :
من یک پست دادم و ایشون دقیقاً پایینِ پستِ من پست دادند که : "بعضی ها تعادل روحی روانی ندارند"
بعدش پ.خ دادم مطمئن نباش و کاملاً به شوخی گفتم"مطمئن نباش" ، بعد گفتند که منظورشون مهسا بوده ، حتی اگر منظور مهسا هم بوده باشه ، پست دادن راجع به پست های دیگران و توهین به باقی افراد اصلاً کارِ درستی نیست ، که متاسفانه هیچ کدوم از مدیرانِ ارشد به این قانون احترام نمیذارن ، جالبه که همین مدیرِ عزیز هشدار هایی با درصدِ بالا به افراد میداد به این دلیل که پست هایِ مخاطب دار میذارند ، من نمیدونم چرا خودشون قوانین رو رعایت نمیکنند.
من بعد از یک مشکل که حتی بعضی از افراد این سایت هم در جریانن، اومدم راجع به اون فرد پست گذاشتم و مخاطبِ خاصی تویِ سایت نداشت...
و این حمله هایِ شخصی رو اصلاً درک نمیکنم.
افرادِ زیادی پرسیدند چرا استعفا دادم ، دلیلش رو میگم ، خطِ فکریم با مدیرانِ ارشد و کل نمیخوند حقیقتاً.
محتویِ پ.خ ها هم گرچه نباید فاش بشه ، اما من دلم میخواد این پست به صورتِ کلی تری پاسخ داده بشه ، چون فکر کنم سوالِ افرادِ دیگه هم هست.
اولا" ک شمایی ک خوب روی قوانین مسلطی متعجبن چجوری افشا پ.خ کردین . راهکارش زیر پ.خ نوشته و خود مودیر کل رسیدگی میکنه من ارشد هم حتی حق دیدن پ.خ های گزارش شده ندارم .
پس راجب پ.خ دلیلی نداره من اینجا توضیحی بدم .
در مورد پستم هم قانون واضحه :
ک باز هم اگه مهسا شکایتی داشته باشه شخصن باهاش صحبت میکنم مشکلات خودمو خودش رو خودش کاملن در جریانه . ببینین پست مخاطب دار ممنوع نیست ! اگه قرار بود ممنوع باشه باید نصف ح.ب پاک بشه . قانون ح.ب واضحه .به نقل از GCD :۵. اگر محتوای پست درباره فرد یا گروهی باشد، درصورت شکایت فرد/گروه مربوطه، با پست و فرد ارسالکننده برخورد خواهد شد
اون توهینی هم ک گفتین هشدار دادم چون افرادی ک مورد مخاطب بودن شکایت کرده بودن !

]