• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

انتقاد از مديران كل و ارشد

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع alemzadeh
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : انتقاد از مديران كل و ارشد

به نقل از Radikal :
با تمامِ احترامی که برایِ مدیرانِ کل و ارشد قائلم میخوام دلیلِ این توهین ها اون هم از طرفِ یک مدیرِ ارشد مشخص شه :

اینم باقی پ.خ ها برایِ این که قضاوت نا عادلانه نباشه :

من یک پست دادم و ایشون دقیقاً پایینِ پستِ من پست دادند که : "بعضی ها تعادل روحی روانی ندارند"
بعدش پ.خ دادم مطمئن نباش و کاملاً به شوخی گفتم"مطمئن نباش" ، بعد گفتند که منظورشون مهسا بوده ، حتی اگر منظور مهسا هم بوده باشه ، پست دادن راجع به پست های دیگران و توهین به باقی افراد اصلاً کارِ درستی نیست ، که متاسفانه هیچ کدوم از مدیرانِ ارشد به این قانون احترام نمیذارن ، جالبه که همین مدیرِ عزیز هشدار هایی با درصدِ بالا به افراد میداد به این دلیل که پست هایِ مخاطب دار میذارند ، من نمیدونم چرا خودشون قوانین رو رعایت نمیکنند.
من بعد از یک مشکل که حتی بعضی از افراد این سایت هم در جریانن، اومدم راجع به اون فرد پست گذاشتم و مخاطبِ خاصی تویِ سایت نداشت...
و این حمله هایِ شخصی رو اصلاً درک نمیکنم.
افرادِ زیادی پرسیدند چرا استعفا دادم ، دلیلش رو میگم ، خطِ فکریم با مدیرانِ ارشد و کل نمیخوند حقیقتاً.

محتویِ پ.خ ها هم گرچه نباید فاش بشه ، اما من دلم میخواد این پست به صورتِ کلی تری پاسخ داده بشه ، چون فکر کنم سوالِ افرادِ دیگه هم هست.

اولا" ک شمایی ک خوب روی قوانین مسلطی متعجبن چجوری افشا پ.خ کردین . راهکارش زیر پ.خ نوشته و خود مودیر کل رسیدگی میکنه من ارشد هم حتی حق دیدن پ.خ های گزارش شده ندارم .
پس راجب پ.خ دلیلی نداره من اینجا توضیحی بدم .

در مورد پستم هم قانون واضحه :
به نقل از GCD :
۵. اگر محتوای پست درباره فرد یا گروهی باشد، درصورت شکایت فرد/گروه مربوطه، با پست و فرد ارسال‌کننده برخورد خواهد شد
ک باز هم اگه مهسا شکایتی داشته باشه شخصن باهاش صحبت میکنم مشکلات خودمو خودش رو خودش کاملن در جریانه . ببینین پست مخاطب دار ممنوع نیست ! اگه قرار بود ممنوع باشه باید نصف ح.ب پاک بشه . قانون ح.ب واضحه .

اون توهینی هم ک گفتین هشدار دادم چون افرادی ک مورد مخاطب بودن شکایت کرده بودن !

به نقل از sadlove :
اولا" ک شمایی ک خوب روی قوانین مسلطی متعجبن چجوری افشا پ.خ کردین . راهکارش زیر پ.خ نوشته و خود مودیر کل رسیدگی میکنه من ارشد هم حتی حق دیدن پ.خ های گزارش شده ندارم .
پس راجب پ.خ دلیلی نداره من اینجا توضیحی بدم .

در مورد پستم هم قانون واضحه :ک باز هم اگه مهسا شکایتی داشته باشه شخصن باهاش صحبت میکنم مشکلات خودمو خودش رو خودش کاملن در جریانه . ببینین پست مخاطب دار ممنوع نیست ! اگه قرار بود ممنوع باشه باید نصف ح.ب پاک بشه . قانون ح.ب واضحه .

اون توهینی هم ک گفتین هشدار دادم چون افرادی ک مورد مخاطب بودن شکایت کرده بودن !
امیدوارم زودتر مدیرِ کل رسیدگی کنند ، که البته بعید میدونم همچین اتفاقی بیوفته ، چون قبل از اینکه اینجا چیزی بگم به خودِ ایشون گزارش دادم ، اما رسیدگی خاصی ندیدم.

×مهسا نمیدونم چرا فکر میکنی مشکل الان تویی!

اصن من دقیقا در جریان جنگ و دعوا ها نیستم که مخاطب پست کی، کی بوده...
ولی خب پست مهرناز رو دیده بودم کلا اسم کسی رو هم نیاورده بود میتونست مخاطبش هرکسی باشه.....
اگه به این باشه محمدرضا حرف بزن میده
به نقل از Mohammadreza128 :
مصلحی باز عاشق شده این همه پست احساسی تو ح.ب میذاره باز؟؟؟..
پس من اول از همه باید دعوا راه بندازم که پست مخاطب دار ممنوعه تازه طرف اسم کع هیچی فامیلی منم آورده فلان.... [افشای هویت مثلا :))]
ولی خب محمدرضا اصن دوستمم نه دشمنم باشه خودمم لایکش کردم که دورهمی گفتیم خندیدیم...
ناموسا چرا هرچیزی تو دنیای مجازی رو جدی میگیرید؟

بابا دلتون دعوا ميخواد بریم تو خیابون هیجان انگیز تره :-"

بخدا یه سایت و یه حرف بزن ارزش این همه دعوا و اعصاب خوردی نداره ها :-؟

پ.ن: به طرفداری از شخص خاصی هم حرفی نزدم صرفا خواستم بگم... با این دعوا ها به جایی نمیرسید جز اینکه اعصاب خودتون خورد میشه.
بر فرضم مخاطب یع نفر تو حرف بزن شما باشید بابا خیلی راحت براتون مهم نباشه طرف چی میگه... مهم دوستاتونن که در موردتون چی فکر میکنن نه بقیه.... اگه کسی هم قراره نظرش با پست یه نفر ديگه در مورد شما عوض شه بهتر اصن عوض بشه :))
اینقدر جدی نگیرید اینجا رو ..

به نظر منم این موضوع کلا چیزی برای رسیدگی نداره.

پادکست چی شد؟

میگم من جایی پیدا نکردم واسه گفتنش، از اینی هم که این تاپیکِ تنش زا(!) رو آپ میکنم عذر میخوام.
به نظرتون الان تعداد مدیر ها کم نیست؟ هر انجمنی برای خودش یه مدیر داره. به علاوه ی مدیرای ارشد و داخلی. مدیر داخلی که فقط @hastikhanoom الان فعاله. مدیر ارشد هم که فکر نکنم کسی باشه. @sadlove یه مدت بود که اونم دیگه نیست. مدیرای انجمن ها که راحت میتونم بگم حداقل 90 درصدشون چند ساله آن نشدن.
بهتر نیست مدیرگزینی شه؟ مدیر گزینی تابستونم که ازش خبری نشد!

Back
بالا