saray
کاربر فوقفعال

- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- ارومیه
- مدال المپیاد
- فیزیک
- دانشگاه
- دانشگاه تبریز
- رشته دانشگاه
- عمران
پاسخ : بررسی مطالب و مسائل و نکات کتاب مبانی فیزیک، هالی
ایشون فرمودن نباید مرحله به مرحله پیش رفت!!!!!!!!!!شما برا من دلیل آوردین که باید مرحله به مرحله سوال حل کرد، این کتابایی رو هم که گفتین همشو خوندم!
به نقل از nima-m :دلیل حرف من که مشخصه. شما اگه یه مسئله رو وقتی راه دستت نیست بشینی پاش تا حل بشه، ممکنه حل هم بشه، ولی خیلی ازت وقت میگیره. در حالی که اگه مرحله به مرحبه از سوال های ساده تر قدرت حل مسئله ات رو ببری بالا، تو مسائل مشکل تر هم ایده ها دم دستت هستن و میتونی راحت تر حل کنی. همین باعث میشه از گیر کردن رو سوال ها اعصابت خورد نشه.
همچنین، کتاب هالیدی مکانیک نیازی به پیش نیاز ریاضی زیادی نداره، برای همین باعث میشه شهود فیزیکی شما قوی تر بشه. واقعا هالیدی یکی از بهترین کتاب های آموزشی دنیا توی فیزیکه. برای المپیاد جهانی هم اگه مباحث همین کتاب رو کامل بلد باشی و سوال های جهانی رو هم حل کرده باشی کفایت میکنه. چون جهانی ریاضی سختی نداره.
اما مثلا کتاب کلپنر، توی همون اول بسم الله میاد روابط سرعت و شتاب توی دستگاه قطبی رو بررسی میکنه و نیاز به این داره که شما به مشتق و انتگرال تسلط امل داشته باشید. برای همین یه نظر من بهتره که اول از هالیدی+یک کتاب ریاشی مثل توماس شروع کنید. همچنین، فصل اول کلپنر، تقریبا تمام فصل های سینماتیک هالیدی رو پوشش میده و در نهایت فکر کنم کمتر از 30 تا مسئله آخر فصل داره. من که به شخصه نمی تونم با سی تا تمرین روی سینماتیک مسلط بشم.
سیر درس خوندن من برای مکانیک اینجوری بود و ازش بسیار هم راشی بودم!:
هالیدی+توماس با هم
ایرودوف
کلپنر
تقریب و اختلال در مکانیک+مسائل دوره چهل نفر
ایشون فرمودن نباید مرحله به مرحله پیش رفت!!!!!!!!!!شما برا من دلیل آوردین که باید مرحله به مرحله سوال حل کرد، این کتابایی رو هم که گفتین همشو خوندم!

ولی انقد درمورد کتاب ها و روش خوندن کارای عجیب غریب نکنید! هالیدی استاندارد ترین کتابه واسه فیزیک کالج چون خیلی مفهومیه، روونه، از پایه میگه، همه ی نیازها رو جواب میده(درس مثال تمرین).... این ایرادهایی هم که بهش میگیرید شاید مال ترجمه ی بده! میشه لطفا یکی بگه مال کدوم انتشاراتو میخونه؟؟
). سوالاش هم همچین سخت نیست 

من که ازمعلم المپیادم پرسیدم گفت بیشتروقتتونوبذارین رومسئله های تکمیلیش چون هم سخت تره وهم مباحث اون فصلوترکیب کرده.