alireza khaksar
کاربر جدید

- نام مرکز سمپاد
- شهید اژه ای
- شهر
- اصفهان
پاسخ : علامه حلی بهترین مدرسه آسیا
نخیرم اژه ای بهترینه
نخیرم اژه ای بهترینه

چرا باید شرکت کنیم؟به نقل از MahSun :خیلی مسخرس که نمیذارن شماها تو هیچ ازمونی شرکت کنین که نکنه یه وقت بقیه بفهمن چه مخی هستین شماها.
اگر این سمپادو اینقد خز نمیکردن تو هر دهات 2 تا شعبشو نمیزدن مطمئن باشین الان سمپاد چن تا نابشو تو شهرایی که پتانیلشو دارن میداشت
من از یه جا شنیدم یه چار پنج سال پیش باید نمره به یه حدی میرسیده بعد قبول میشدی میگفت یه سال چون به حد نصاب نرسیده بود قبولیا میخاس منحل شه.
دانش آموزا حداقل من انگیزه ای ندارم 14 هم که بشم بازم تو همین مدرسم. دانش آموز میارن که کلاساکمتر از 40 تا نباشن خب این چه وضعشه؟
شاید هم من دارم اشتباه میکنم.
با این کارا همه مملکت تیزهوش نمیشن والا بخدا.
قرار نیس که همه سمپاد باشن
بعدشم دبیر خیلی مهمه بهترین دبیرای کشورو دارین بایدم بهترین باشین حالا ما خودمونو میکشیم که واسه سال دیگه دبیر گیرمون بیاد کیفیتش به کنار.
کاش من پسر میبودم حداقل هاشمی نژاد 1 درس میخوندم. باز وضع پسرا از دخترا خیلی بهتره![]()

ما در طول سال 2 تا آزمون جامع داریم.به نقل از MahSun :راس میگی به این توجه نکرده بودم که شما خودتون آزمون دارین.پس بهترین دبیرا مال کیان؟ این واحد غفاری دقیقا یعنی چی؟ الان تهران چند تا حلی داره میشه بگی کدومو میگین شماها؟ سازمان بندیش چشکلیه؟

ببین اصن انرژی و حلی رو نمیتونی مقایسه کنی باهم :)به نقل از شقایق خان محمدی :اگه قرار باشه این ماجرا درباره حلی باشه پس درباره فرزانگان هم هست دیگه! تازه انرژی داره به حلی میرسه و ابوریحان خعلی دوره از فرزانگان
ولی اینو قبول دارم حلی از فرزانگان بهتره! معلماش و امکاناتش و ...

چرا؟؟؟؟؟؟؟؟به نقل از صندلی مخصوص چپ دستها :ببین اصن انرژی و حلی رو نمیتونی مقایسه کنی باهم :)