• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

مضرات تلفن همراه

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع fire storm
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : مضررات تلفن همراه

به نقل از آرام ـش :
7 . شبا میخواین بخوابین موبایلتونو از خودتون دور کنین :|
این یه مورد نمیشه واقعا..
برام سواله گوشی که بهش اس ام اس نمیاد و باهاش حرف زده نمیشه چرا باید امواج مضر داشته باشه؟

به نقل از Mr.Mamareza :
برام سواله گوشی که بهش اس ام اس نمیاد و باهاش حرف زده نمیشه چرا باید امواج مضر داشته باشه؟
خب فک میکنم چیزی شبیه به وایرلس باشه مثلا تا وقتی ازش استفاده نکنی حجمش تموم نمیشه ولی خب در حالتی ک ازش استفاده نمیشه باز سیگنال میده به کامپیوتر اینم ی چیزی شبیه به اونه :-?

به نقل از Mr.Mamareza :
اپراتور چطور لحظه به لحظه مکان گوشی رو داره ؟
حتما ارتباطی مداوم بین گوشی و اپراتور هست .

من چن سال پیش یه مقاله خوندم نوشته بود امواج گوشی روی گردش خون تاثیر دارن.. یا زیاد می کردن یا کم. :-؟
میگف اگر نیاز ندارید خاموش کنید و حداقل تو یک متریتون بذاریدش.
توی مشخصات گوشی ـای جدیدم زده امواجشون چقد زیاده که پارسال که من دیدم مدلای جدید سامسونگ کم بودن، بعد سونی بود. ولی اپل به نسبت بقیه ی ذره بیشتر بود.

به نقل از New Folder :
من چن سال پیش یه مقاله خوندم نوشته بود امواج گوشی روی گردش خون تاثیر دارن.. یا زیاد می کردن یا کم. :-؟
میگف اگر نیاز ندارید خاموش کنید و حداقل تو یک متریتون بذاریدش.
توی مشخصات گوشی ـای جدیدم زده امواجشون چقد زیاده که پارسال که من دیدم مدلای جدید سامسونگ کم بودن، بعد سونی بود. ولی اپل به نسبت بقیه ی ذره بیشتر بود.

منم چند وقت پیش تو یه روزنامه خوندم که دانشمندا برای بررسی امواج موبایل یه تخم مرغ خام رو گذاشتند بین دو تا موبایل . بعد از چند دقیقه بخش سفیده ی تخم مرغ سفت شد.
شاید اکثریت موبایل ها تا حد استاندارد اشعه داشته باشند ؛ ولی بعد از یه مدتی همون مقدار اشعه ی مجاز اثر خودش رو میذاره.

به نقل از Mr.Mamareza :

چون همواره امواج ازش رد و بدل میشه !
باور نمیکنی میتونی امتحان کنی ، وای فای و بولوتوث گوشی رو خاموش کن و اسپیکر کامپیوتر رو روشن بزار ، گوشی رو هم بزار کنارش ، چند ساعت بزاره باشه تو هم کار خودتو بکن
میبینی هر چند وقت یبار نویز میندازه در صورتی که نه تماس داری نه اس ام اس

Back
بالا