(جک نمی گم حقیقته!
) بعد از این هم می گردید یه انجین درست حسابی پیدا می کنید و می شنید یادش می گیرید(انجین زیاده برای تری دی بهترینش آنریله) بعدش که آموزشا رو تموم کردید می گید خوب فردا کارو شروع می کنم(یا حالا امروز) می رید می شینید پای کار می بینید هیچی بلد نیستید و کلی سوال بی جواب دارید
خوب بهتون تبریک می گم! چون این امر کاملا طبعیه! حالا کاری که باید بکنید اینه که برید تو فروم مربوط به اون انجین و جواب سوالاتون رو پیدا کنید که بعضیاشون رو باز هم پیدا نمی کنید!!!!
چرا؟ چون حرفه ای ها رازاشون رو معمولا نمی گن
به نقل از محمد حسین حیدری :اول باید مدل های موردنظرتون رو بسازید برای اینکار باید Photoshop و 3DS Max رو یاد بگیرید.
دوم باید مدل هاتون رو روی بازی سوار کنید یعنی به یه انجین نیاز دارید و فکر کنم برای کار شما 3D Game Studio برنامه خیلی خوبی می تونه باشه برای استفاده از این برنامه هم باید زبان برنامه نویسی C رو یاد بگیرید برای صدا گذاری هم می تونید از برنامه حرفه ای Adobe Audition یا برنامه نیمه حرفه ای CoolEdit 2000 استفاده کنید.
ولی اگه همه رو یه نفر یاد بگیره دیوونه میشه پس با کمک هم کار کنین یکی با فوتوشاپ و تری دی مکس کار کنه یه نفر دیگه برنامه نویسی یاد بگیره و با تری دی گیم استودیو کار کنه!
البته توجه کنید که مدل سازی خیلی بحث مهمه ایه و چون همه به مدل سازی بازیتون توجه می کنن شاید باید مدل های با کیفیت پایین ولی زیبا بسازید تا کارت گرافیک کامپیوترهای مختلف بتونن اون رو اجرا کنن!
سؤال دیگه ای هم اگه دارید بپرسید ???
اگه کمک خواستین من می تونم کمکتون کنم.![]()
به نقل از John Soap MacTavish :3ds max حتما لازمه

پس کجا باید باشه؟به نقل از نـــــــــN.Mــــــــــــرگس :بچه ها من که میگم جای تاپیک اینجا نباید باشه!
منم با بلک فایر موافقم!ا
ببخشید اگه اسپم دادم! :-[
نگفتش که با فتوشاپ مدل می کنن گفتش یه نفر هم اونو هم تریردی مکس رو یاد بگیرهبه نقل از H O S E I N :لطفا" اطلاعات اشتباه ندید. با فتوشاپ مدل سازی نمیکنن . فتوشاپ یه نرم افزار گرافیک پیکسلیه که نهایتا" باهاش مییشه تکسچر ساخت.
شما رفتی تاپیک 1 سال پیش رو بالا آوردی ؟![]()

نمیدونم شاید همینجا هم خوف باشه!اما به نرم افزارم میخوره!ببخشید! :-[به نقل از Black fire :پس کجا باید باشه؟