پاسخ : چه نرم افزارايي براي ساخت يه game سه بعدي لازمه؟
ببین نمی خوام نا امیدت کنم ولی بازی سازی اونقدرا که فکر می کنی کشک نیست ینی چی؟ یعنی اینکه باید روش خیلی کار کرد و حداقل 2-6 ما ه باید تمرین و آموزش داشته باشید(تو این فروم من و هومایون سرمون تو اینکاره منتهی جدا جدا) ببینید اولین کاری می کنید اینه که جمع می شید ایده می دید! دومین کار اینه که کل اون ایده ها رو می ریزید سطل آشغال!

(جک نمی گم حقیقته!

) بعد از این هم می گردید یه انجین درست حسابی پیدا می کنید و می شنید یادش می گیرید(انجین زیاده برای تری دی بهترینش آنریله) بعدش که آموزشا رو تموم کردید می گید خوب فردا کارو شروع می کنم(یا حالا امروز) می رید می شینید پای کار می بینید هیچی بلد نیستید و کلی سوال بی جواب دارید

خوب بهتون تبریک می گم! چون این امر کاملا طبعیه! حالا کاری که باید بکنید اینه که برید تو فروم مربوط به اون انجین و جواب سوالاتون رو پیدا کنید که بعضیاشون رو باز هم پیدا نمی کنید!!!!

چرا؟ چون حرفه ای ها رازاشون رو معمولا نمی گن
خب مبارکه شما بعد از صد ها بار پروژه رو عوض کردن و تغییر دادن یه چیزایی سرتون می شه و می خواید استفادشون کنید B-) بله پروژه 95% شاید بی خودی بشه ولی اولین کارتونه و قرار توش خیلی چیزا یاد بگیرید! و بعله تجربه ها جمع می شن و شاید روزی یه بازی ساز حرفه ای شدید!
حالا 2 تا توصیه از طرف من :
1- بی خیال بازی ساختن بشید برید درس بخونید چون احتمال اینکه به جایی برسید فعلا نزدیک به صفره
2- خیل خوب هنوز می خواید بازی بسازید؟ پس از ساخت بازی های ساده و دو بعدی شروع کنید که با اصول برنامه نویسی بزای گیم آشنا بشید