• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

مشاعره ها----مهم

کاربران حذف شده

لنگر انداخته
به نظرتون خنده دار نیست که مثلا مشاعره زیستی، مشاعره با نت آهنگ، مشاعره فیلمی و ...؟! به نظرتون کلمه مشاعره از شعر نمیاد؟خوب زیست چه ربطی به شعر داره؟ یا مباحث دیگه. باید اسم تاپیک هاتون مباحثه زیستی باشه نه مشاعره!خنده دار و زشته، یه فردی از یه جای دیگه بیاد به کل هیکل سمپاد نیش خند میزنه..تاپیک هاتون رو درست کنید.

پاسخ : مشاعره ها----مهم

همون مشاعره انجمن ادبیات هم جالب نیست .
بعضی ها یه دیوان از شاعری رو باز میکنن و ..........
چه فایده داره؟

اگه به قوانین کلی مراجعه کنید ، قسمت ب) ، شماره یک ، بند سومش :

-استفاده کردن از عباراتی نظیر "تورو خدا کمک کنین" یا "فوری" یا عنواینی شبیه به اینها ممنوع است.

و بند اولش:

- عنوان مطالب ارسالی باید بدون علایم نگارشی زاید باشد. (علامت سوال و تعجب و نقطه ؟؟؟!!!!.....)

به نظر میاد تو نامگذاری این تاپیک رعایت نشدن . عبارت "مهم" جزء عباراتیه که جلب توجه می کنن . طبعا هر کسی وقتی تاپیکی رو ایجاد می کنه ، از نظر خودش مهمه . حالا اگه هر کسی این مهم بودن رو تو اسم تاپیکش یادآوری کنه ... و چهار تا خط فاصله تو اسم تاپیک که البته مطمئن نیستم بند 1 شامل خط فاصله هم میشه .

با احترام

http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,37027.0.html
یه چیزی تو این مایه ها نه؟؟؟؟ ;D

منم زیاد با این مشاعره ها موافق نیستم! یه عده وا3 اینکه ارسالاشون بره بالا اونجا پست میدن!

نه من اصلا موافق نیستم چوت ارسال های مشاعره هر از گاهی پاک میشن و از اول شروع میشن!

موافقم که اسمش باید عوض شه.
اما اگه به تعداد ارسالای ادم اضافه نشه بهتره . چه مشاعره های ادبی، چه مباحثه های علمی.

اتفاقا من با مشاعره به شدت موافقم!خیلی باحاله!

بابا اینم شده مشاعره من خودم تو یه صفه دیدیم دوتا کتاب تکراری بود اصن ایناکه مشاعره نیست بهتره فقط همون مشاعره ی ادبیات باشه.

به نقل از مُحسن...! :
به نظرتون خنده دار نیست که مثلا مشاعره زیستی، مشاعره با نت آهنگ، مشاعره فیلمی و ...؟! به نظرتون کلمه مشاعره از شعر نمیاد؟خوب زیست چه ربطی به شعر داره؟ یا مباحث دیگه. باید اسم تاپیک هاتون مباحثه زیستی باشه نه مشاعره!خنده دار و زشته، یه فردی از یه جای دیگه بیاد به کل هیکل سمپاد نیش خند میزنه..تاپیک هاتون رو درست کنید.
مشاعره زیستی:در مورد وجودش قبلا صحبت شده
عنوان رو هم جناب مطهری مطابق طبعشون نتظیم کردن
خنده دار نیست
من چیکار میتونم بکنم براش؟

Back
بالا